עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין הרבה בתחום הזה, אבל גם בקרוספיט - ובטח ובטח שבסטרונגמן, אין משמעות לכמה חזרות אתה יכול לעשות עם דאמבל של 2 קילו בחצי שעה
לפני שיש לך סקוואט ודדליפט עם משמעות (בקרוספיט זה לא לפני ~4 פלטות ובסטרונגמן הרבה יותר) אין חשיבות לשאר המרכיבים, כי אתה פשוט לא מספיק חזק כדי לבצע את העבודה
בשביל לשפר את התוצאה שלך באירוע סטרונגמן, אין לך כל כך מה להתעסק במשהו אחר חוץ מלהשיג משקל על המוט לפני שיש לך את הרבע טון +-
כמובן שזה תלוי ברמה שאליה אתה מכוון וכמובן שאם הסקוואט שלך הוא 180 ואתה בכושר מול מישהו שיש לו 180 ולא בכושר אתה עדיף, אבל אלה הקווים הכלליים
אני לא מבין הרבה בתחום הזה, אבל גם בקרוספיט - ובטח ובטח שבסטרונגמן, אין משמעות לכמה חזרות אתה יכול לעשות עם דאמבל של 2 קילו בחצי שעה
לפני שיש לך סקוואט ודדליפט עם משמעות (בקרוספיט זה לא לפני ~4 פלטות ובסטרונגמן הרבה יותר) אין חשיבות לשאר המרכיבים, כי אתה פשוט לא מספיק חזק כדי לבצע את העבודה
בשביל לשפר את התוצאה שלך באירוע סטרונגמן, אין לך כל כך מה להתעסק במשהו אחר חוץ מלהשיג משקל על המוט לפני שיש לך את הרבע טון +-
כמובן שזה תלוי ברמה שאליה אתה מכוון וכמובן שאם הסקוואט שלך הוא 180 ואתה בכושר מול מישהו שיש לו 180 ולא בכושר אתה עדיף, אבל אלה הקווים הכלליים
לא מדוייק.
מה שאמרת נכון למקצים שדורשים הזזה של דברים כבדים.
אבל הענף הזה יותר מגוון מזה. בשביל להצטיין בתחום האחיזה, למשל, אתה לא צריך סקוואט ודדליפט חזקים במיוחד.
אם נקח לדוגמא nail bending שמזדהה במיוחד עם ה- strongman של פעם- להיות קטן זה יתרון.
בייספס גדול ימנע ממך מלהכנס למצב אידאלי ב- double overhand. כתפיים רחבות יקשו עליך באותה פוזיציה עם ברזלים קצרים.
אם תבחר לכופף ב- double underhand/reverse החוליה החלשה תהפוך להיות ה- wrist, שההתחזקות שלו בסקוואט/דדליפט אפסית.
אחיזה לא מתחזקת בדדליפט?
אוקיי 😃
סקוואט נותן בייספ גדולים?
אוקיי:)
בדאבל אובר האנד אסור להשתמש בהוק גריפ?
The fuck did I just read?לא מדוייק.
מה שאמרת נכון למקצים שדורשים הזזה של דברים כבדים.
אבל הענף הזה יותר מגוון מזה. בשביל להצטיין בתחום האחיזה, למשל, אתה לא צריך סקוואט ודדליפט חזקים במיוחד.
אם נקח לדוגמא nail bending שמזדהה במיוחד עם ה- strongman של פעם- להיות קטן זה יתרון.
בייספס גדול ימנע ממך מלהכנס למצב אידאלי ב- double overhand. כתפיים רחבות יקשו עליך באותה פוזיציה עם ברזלים קצרים.
אם תבחר לכופף ב- double underhand/reverse החוליה החלשה תהפוך להיות ה- wrist, שההתחזקות שלו בסקוואט/דדליפט אפסית.
יופי שראית נשים בנות 40 עושות "תרגילי סטרונגמן"בקרוספיט ראיתי גם נשים בנות 40 שעושות תרגילי סטרונגמן עם 10 קילו ועדיין בטכניקה זוועה, קרוספיט הרבה פעמים זאת בדיוק הדוגמא ההפוכה למה שתיארת (לפחות לפי מה שראיתי, כמובן שיש גם כאלו שמרימים הרבה בטכניקה טובה). אבל זה לא מה ששאלתי. בסה"כ ניסיתי לראות אם יש כאן כאלו עם ניסיון או עניין בתחום, לא תחרויות ולא תכנון שנתי או דברים בסגנון, אני מתכוון להתאמן אך ורק בשביל בכיף. בקשר לסטנדרטים של כוח זה משתנה בין בנאדם אחד לאחר, אני עדיין לא מספיק חזק לעניות דעתי אבל אני גם לא אחכה לרבע טון סקוואט ככה שעכשיו אני רק מכין את הקרקע. פשוט בכותרת של הפורום כתוב גם strongman אז חשבתי לנסות פה לראות אם יש משהו, תודה בכל מקרה:)
The fuck did I just read?
להיות קטן בזה זה לא יתרון, ולאדם ששוקל 60 קילו יש חיסרון משמעותי בלכופף את זה ביחס לאדם ששוקל 120
יש בזה יתרונות בלהיות קטן אבל זה שגוי להגיד שלהיות קטן זה יתרון בזה
עוד לא ראיתי סטרונגמנים קטנים ו\או חלשים, וגם אתה לא
וגם לא תראה
התחרויות שלהם מתבססות על כוח ואנשים קטנים חלשים לא מנצחים אותן, face it
כן, קטנים? כמה קטנים, 100 קילו? שהגיעו רחוק בתחום הזה?קיימים סטרונגמנים קטנים. ואני אנקוב לך בשמות אפילו, אם תרצה. להיות קטן זה לא שקול ללהיות חלש.
ובתחום של כיפוף ברזלים, unbraced, מתי אתה ראית מישהו גדול? הם נמצאים במיעוט בתחום.
כן, קטנים? כמה קטנים, 100 קילו? שהגיעו רחוק בתחום הזה?
ואם לא שמת לב הנושא הוא על סטרונגמן לא על תחרויות לכיפוף ברזלים facepalm
אוקיי, אעזור לך. רשימת האיוונטים בתחרות סטרונגמן "שגרתית":
http://en.wikipedia.org/wiki/Strongman_(strength_athlete)#Events
אתה באמת חושב שלהיות קטן זה יתרון בספורט הזה?
אני לא מדבר על מקצה ספציפי, אלא על הספורט ככלל
אחיזה לא מתחזקת בדדליפט?
אוקיי 😃
סקוואט נותן בייספ גדולים?
אוקיי:)
בדאבל אובר האנד אסור להשתמש בהוק גריפ?
בוא תסביר לי איך הסקוואט נותן בייספס גדולים, שכנע אותי.
בוא תסביר לי איך הסקוואט נותן בייספס גדולים, שכנע אותי.
אתה לא מאמין שהתחזקות משמעותית בסקוואט גוררת גדילה של הגוף?
כן וגם מגדיל את היד אבל לא באופן קיצוני שיהיה קשה לקפל אותה (למרות שהיה וויטליפטר שבזכות הפרס היה לו ידיים ענקיות והוא רצה להיפטר מהן כדאי לתפוס יותר טוב בקלינים) .