ייעוץ חלש מאוד בהורדת ידיים

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
בוקר טוב
שמתי לב שאני מאוד חלש בהורדת ידיים, רוב הכיתה שלי לוקחת אותי למרות שהם לא עושים דדליפט או מתח עם משקל וחלקם אפילו יותר קטנים ושוקלים פחות ממני.
הדדליפט שלי די בסדר אבל אני בכל זאת לא מצליח להוריד כמעט.
איך אני יכול להשתפר ?

מי שמצליח לקפל ראשון אתה היד ומושך אליו ומשתמש יותר בגוף סביר שינצח יש שיטה כזאת נקראת הוק או משהו, זה הרוב טכניקה...(ההורדות ידיים בכיתה).

הורדת ידיים לא ממש קשורה לכלום. יש איזשהו גיד באמה שאצל חלק מהאנשים הוא מקוצר, והם "חזקים" "גנטית" בהורדת ידיים.

הורדת ידיים לא ממש קשורה לכלום. יש איזשהו גיד באמה שאצל חלק מהאנשים הוא מקוצר, והם "חזקים" "גנטית" בהורדת ידיים.

ואי אפשר להתאמן עליו או משהו?
הרי יש אנשים חלשים שהתאמנו על זה ו"התחזקו" ומתחרים בתחרויות להורדות ידיים...
(סתם סקרנות)

הכל עניין של טכניקה.
לי יש טכניקה שבעזרת אני מצליח לתפוס את האגודל של היריב ישר בתחילת המשחק וככה בעצם אני מפיל אותו בקלות

הכל עניין של טכניקה.
לי יש טכניקה שבעזרת אני מצליח לתפוס את האגודל של היריב ישר בתחילת המשחק וככה בעצם אני מפיל אותו בקלות

לתפוס?
אתה נועץ ציפורניים ותולש אותה חחח

לא... אני פשוט לוחץ על האיזור שהוא על האגודל.
אם ובאמת הייתי נועץ אז זה לא היה מוריד אותך.
לא חוקי בתחריות
יש לי חבר שמתעסק בזה כמו שרוב הפורום מתעסק בסקוואט
בסופו של דבר גנטיקה ותכניקה קובעת אבל אכן אפשר להתחזק בכך שאתה מחזק את האומה שלך את היד הקדמית שלך אבל עוד פעם תכניקה ממש חשובה זה לדעת בדיוק איך לנצל את כולה כוח אם כולה גוף ולא רק כוח היד בדרך כלל לא שווה כלום נגד שמפעיל את הרגלים גם

נערך לאחרונה:
לא חוקי בתחריות
בסופו של דבר גנטיקה ותכניקה קובעת אבל אכן אפשר להתחזק בכך שאתה מחזק את האומה שלך את היד הקדמית שלך אבל עוד פעם תכניקה ממש חשובה זה לדעת בדיוק איך לנצל את כולה כוח אם כולה גוף ולא רק כוח היד בדרך כלל לא שווה כלום נגד שמפעיל את הרגלים גם

מישה משהו?

לא חוקי בתחריות
זה חוקי, חבר טוב של אחי השתתף בתחרות הרשמית של המשטרה והוא לקח מקום שני.
אני מסדר את האחיזה שלי ככה שאני יוכל להפעיל לחץ על האגודל וככה האגודל יתקפל בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית