נק' מוניטין:
12
- 38
- 0
ביומכניקה זה לא סיבה. זה תירוץ של מאמנים להגיד: אני לא יודע ללמד אותך לעשות סקוואט.
איזה ידע יש לך בביומכניקה, או באימון לצורך העניין?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביומכניקה זה לא סיבה. זה תירוץ של מאמנים להגיד: אני לא יודע ללמד אותך לעשות סקוואט.
קצת התבלבלת במושגים אני חושב.
תרגיל מורכב הוא תרגיל המערב 3 מפרקים. תרגיל פשוט הוא תרגיל חד מפרקי.
לג פרס הוא תרגיל מורכב המערב את מפרק הירך ברך וקרסול.
כפיפות מרפקים גם מורכב?
מרפק מפרק כף היד וכתף (כפיפה בכתף נכון? 😛 )
איזה ידע יש לך בכלל לצורך העניין?
מה הצורך? ואיזה עניין?
העניין הוא להבין שלא כולם בנויים אותו דבר ולכן עדיף שאנשים שונים יחזקו\יגדילו את הרגליים בצורה שונה.
עדיין לא הסברת למה רגליים ארוכות עדיף לחזק בלג פרס ולא בסקוואט ...
חשבתי שהסברתי בהודעה 17...
העניין הוא להבין שלא כולם בנויים אותו דבר ולכן עדיף שאנשים שונים יחזקו\יגדילו את הרגליים בצורה שונה.
כמו שאמרתי. "יש לך רגליים ארוכות ולכן עדיף לך לעשות לג פרס בגלל ביומכניקה" = אני מאמן גרוע ואין לי מושג איך לגרום לך לעשות סקוואט נכון.
אבל אמרתי את מילת הקסם, ביומכניקה ולכן אני תותח.
באמת שאני לא מסוגל להסביר דרך המדיה הזו, מעבר ללהגיד שזה ענין של עדיפות מכאנית, מנופים וכיוצ"ב.
אין לנו וויכוח על זה שסקוואט הוא תרגיל מעולה, לרוב עדיף ולפעמים גם אפשר להסתפק בו בלבד.
מכניקה כפרה.
ובכל האשכול אני מתיחס לסקוואט כ"סקוואט נכון". אם תרצה, ריפטו סטייל 😃
שמע יש לי מספיק ידע במכניקה.
להגיד מנופים או עדיפות מכנית אתה יכול אבל לכתוב דעה מנומקת מראה שאתה לא מבין באמת על מה אתה מדבר .
אני אשמח אם תוכיח שאני טועה ותביא איזה גיבוי .
אתה אומר שלמבנה הגוף אין השפעה על אייך נראה הסקאווט ואייך מתחלק העומס על השרירים?
אתה אומר שלמבנה הגוף אין השפעה על אייך נראה הסקאווט ואייך מתחלק העומס על השרירים?
שמעת פעם על straw man argument?
מורכב מספיק שמערב שני מפרקים 😃
לא תמצא הרבה תרגילים שמערבים שלושה מפרקים יחדיו.