המטרה שלי היא רק לרגליים, לפחות כרגע כי אני לא מתכנן לחכות עד שיגיע אחד מחו"ל.
קנה מערוך ותנסה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המטרה שלי היא רק לרגליים, לפחות כרגע כי אני לא מתכנן לחכות עד שיגיע אחד מחו"ל.
קנה מערוך ותנסה.
לא יודע, לא ניסיתי.ניסיתי בit band עם מערוך כמעט לא הרגשתי כאב.
זה הגיוני?
עם כל דבר קשיח יותר מפואם רולר רגיל עיסוי לIT BAND אמור להוציא דמעות בצורה ספונטנית מהעוצמה של הכאב... YNDTP
עשיתי בדיוק כמו בסרטון של הבן אדם שמשחררים לו את הit band שהראית....
יש עוד דוגמאות?
אתה יכול לקחת גליל נייר סופג (הוא בגודל של fm) להדביק עליו סלוטייפ שהנייר לא יקרע להכניס בתוך הקרטון של הנייר באמצע איזה משהו-משאבה לניפוח כדור,דאודורנט,מערוך, או כל דבר שיכול להכנס לשם באמצע שהנייר לא ימעך וזה יכול להיות fm מאולתר וגם די טוב.
תנסה את זה.
?יש לי רעיון קצת פחות כואב.
מכיר ספגטי ?(מצוף לבריכה ארוך של ילדים )
עולה גרושים ומקצף יחסית קשיח.
אני אנסה לבדוק אם אחי יצליח לעשות לי את זה, אם לא אזמין כמה שיותר מהר פואם רולר.צריך להפעיל לחץ כדי שזה יהיה אפקטיבי, צריך שמישהו אחר יעשה עליך(ושיהיה לו כוח פיזי)
אם לא תסתכל בלוג שלי בעמוד ראשון/שני יש שם הסבר על פואם רולר וסרטון שמראה רולינג על IT BAND עם שתי רגליים על הרולר(כואב)
אני מתאר לעצמי, אבל משום מה לא הרגשתי יותר מדי.אין דבר כזה לא להרגיש כאבים בIT BAND, זה כואב כל כך שאתה יכול לבכות
תודה רבה אני אנסה.אתה יכול לקחת גליל נייר סופג (הוא בגודל של fm) להדביק עליו סלוטייפ שהנייר לא יקרע להכניס בתוך הקרטון של הנייר באמצע איזה משהו-משאבה לניפוח כדור,דאודורנט,מערוך, או כל דבר שיכול להכנס לשם באמצע שהנייר לא ימעך וזה יכול להיות fm מאולתר וגם די טוב.
תנסה את זה.
אני לא חושב שזה קשיח מספיק.יש לי רעיון קצת פחות כואב.
מכיר ספגטי ?(מצוף לבריכה ארוך של ילדים )
עולה גרושים ומקצף יחסית קשיח.
יוצא יקר מדי...אם אתם רוצים מוכרים בסאל ספורט ראמבל רולר איכותי כולל משלוח ב220
LOL?
זו גם הסיבה שאני אמשיך כרגע רק עם המתכונת שמשה נתן לי.אם החימום עייף אותך סימן שזה לא היה חימום
אני לא יודע עד כמה חימום כזה יקשה עליי- הגרביטון צריך לעזור לי בערך עם 45.5 ק"ג מהמשקל גוף שלי אבל אני כל כך חלש בתרגילי משקל גוף שזה לא מספיק בשבילי (גם עזרה של 52 ק"ג זה יותר מעט בשבילי).אני יכול להעיד לך על עצמי שאם אני עושה חימום כמו שרשמת אני מוריד מעצמי את המשקלים המתוכננים
איך לדעתך להתחמם לפרס?חימום זה לא תבנית .. זה הרגשה..
מן הסתם שאם אתה לוחץ פלטה אתה לא תעשה 5 סטים חימום כי זה מיותר
לפלטה הייתי מתחמם ככה:
מוט ריק X5
40 X3
50 X1
וזהו