עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף פעם לא שמעתי את זה החדר כושר מלא בכאלה שעושים עבודה משותפת של אחד עושה בנץ אחד כפיפת מרפקיםמה אתה צריך ספוטר? קח משקל שאתה יכול להרים
צודק אליק אין לי לאן לשאוף יותר בחיים, במחשבה שניה יש, שחברה שלך תרשם איתך לתחרות למרות שהמשקלים שלה לא גבוהים אבל היא תרצה לחוות איתך את החוויה.מה אתה מתלונן גם יש לך חברה וגם יש לך חברה שעושה סקוואטים. בזה שסיפרת את זה איבדת כל זכות להתלונן על כל דבר מהעולם הזה
כשהיא תעשה את זה תיתחתן איתהצודק אליק אין לי לאן לשאוף יותר בחיים, במחשבה שניה יש, שחברה שלך תרשם איתך לתחרות למרות שהמשקלים שלה לא גבוהים אבל היא תרצה לחוות איתך את החוויה.
ועכשיו למשפט מתנשא מהפה שלי:
"זומבה?! חברה שלי עושה סקוואטים.." (את האמת נאמר משהו דומה אתמול :rolleyes:)
חצי מכון עושה חצי חזרות כמעט בהכל, אתה שואל אותו "למה אתה עושה חצאים?" והוא בעצמו לא יודע למה 😵
אבל הם לא יודעים מי אלה, רובם לפחות Facepalmכי ככה קאי גרין , פיל הית' וכל ה-IFBB PRO עובדים אז הם חושבים שהם ברמה שלהם 🤡
אבל הם לא יודעים מי אלה, רובם לפחות Facepalm
שיטת הסייבורג אחיחצי מכון עושה חצי חזרות כמעט בהכל, אתה שואל אותו "למה אתה עושה חצאים?" והוא בעצמו לא יודע למה 😵
שיטת הסייבורג אחי
אצל אראל אורן אתה תשפר מ157.5 ל180 סקוואט, תעלה 20 קילו שריר , תרד ל6%שומן וכל זה רק בחודש !...חצאי חזרות בסמית
סתם שתדע שיש סיבה טובה לעבוד חצאים ברמות גבוהות.כי ככה קאי גרין , פיל הית' וכל ה-IFBB PRO עובדים אז הם חושבים שהם ברמה שלהם 🤡
סתם שתדע שיש סיבה טובה לעבוד חצאים ברמות גבוהות.
הבסיס חייב להיות סקוואט מלא, אבל זה עניין של כיווץ מקסימלי.
כל שלב בתנועה יש שריר אחר שבכיווץ מקסימלי- יש שרירים בחצי הם בכיווץ מקסימלי, יש ברבע, יש במקביל וכו', וכל המטרה של חצאי חזרות הוא לתת דגש לשרירים מסויימים בכך שאתה מתמקד בשריר אחד.
אבל שוב, זה ברמות גבוהות + הבסיס חייב להיות סקוואט מלא וכבד, וזה משהו שלא עושים 99% מהאנשים...