הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנים עילאיים ומתנשאים

מה אתה מתלונן גם יש לך חברה וגם יש לך חברה שעושה סקוואטים. בזה שסיפרת את זה איבדת כל זכות להתלונן על כל דבר מהעולם הזה
צודק אליק אין לי לאן לשאוף יותר בחיים, במחשבה שניה יש, שחברה שלך תרשם איתך לתחרות למרות שהמשקלים שלה לא גבוהים אבל היא תרצה לחוות איתך את החוויה.

ועכשיו למשפט מתנשא מהפה שלי:
"זומבה?! חברה שלי עושה סקוואטים.." (את האמת נאמר משהו דומה אתמול :rolleyes:)

צודק אליק אין לי לאן לשאוף יותר בחיים, במחשבה שניה יש, שחברה שלך תרשם איתך לתחרות למרות שהמשקלים שלה לא גבוהים אבל היא תרצה לחוות איתך את החוויה.

ועכשיו למשפט מתנשא מהפה שלי:
"זומבה?! חברה שלי עושה סקוואטים.." (את האמת נאמר משהו דומה אתמול :rolleyes:)
כשהיא תעשה את זה תיתחתן איתה

"אם אתה רוצה להתחטב תעשה הרבה חזרות..."
WTF !? מה הקשר?!

חצי מכון עושה חצי חזרות כמעט בהכל, אתה שואל אותו "למה אתה עושה חצאים?" והוא בעצמו לא יודע למה 😵

חצי מכון עושה חצי חזרות כמעט בהכל, אתה שואל אותו "למה אתה עושה חצאים?" והוא בעצמו לא יודע למה 😵
שיטת הסייבורג אחי
אצל אראל אורן אתה תשפר מ157.5 ל180 סקוואט...חצאי חזרות בסמית

1168_black_l_z.jpg

כי ככה קאי גרין , פיל הית' וכל ה-IFBB PRO עובדים אז הם חושבים שהם ברמה שלהם 🤡
סתם שתדע שיש סיבה טובה לעבוד חצאים ברמות גבוהות.
הבסיס חייב להיות סקוואט מלא, אבל זה עניין של כיווץ מקסימלי.
כל שלב בתנועה יש שריר אחר שבכיווץ מקסימלי- יש שרירים בחצי הם בכיווץ מקסימלי, יש ברבע, יש במקביל וכו', וכל המטרה של חצאי חזרות הוא לתת דגש לשרירים מסויימים בכך שאתה מתמקד בשריר אחד.
אבל שוב, זה ברמות גבוהות + הבסיס חייב להיות סקוואט מלא וכבד, וזה משהו שלא עושים 99% מהאנשים...

סתם שתדע שיש סיבה טובה לעבוד חצאים ברמות גבוהות.
הבסיס חייב להיות סקוואט מלא, אבל זה עניין של כיווץ מקסימלי.
כל שלב בתנועה יש שריר אחר שבכיווץ מקסימלי- יש שרירים בחצי הם בכיווץ מקסימלי, יש ברבע, יש במקביל וכו', וכל המטרה של חצאי חזרות הוא לתת דגש לשרירים מסויימים בכך שאתה מתמקד בשריר אחד.
אבל שוב, זה ברמות גבוהות + הבסיס חייב להיות סקוואט מלא וכבד, וזה משהו שלא עושים 99% מהאנשים...

לא אמרתי שלא אבל האלה בחדר כושר לא ברמה שלהם או אפילו קרובים

איזה אימון אני עושה?? פירסמו את התוכנית אימונים של השחקנים מ300... חצי שנה גג אני אראה כמוהם!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית