עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאלה שלי הייתה, אם באימון שיש לך פרס, אתה מבצע לפני בנץ' או מקבילים?פעם בשבוע שני סטים, יש אחרי זה סט אחד הרחקה.
יש בשאר השבוע בנצ', מקבילים, שכיבות סמיכה עם כפיים ופוש פרס.
אם לעשות יותר פרס יעזור אני אנסה.
למה לעשות שני סטים פרס וסט הרחקה? למה לא פשוט 3 סטים פרס?הפרס הוא פעם אחת בשבוע.
באותו אימון אין שום דבר שמתנגש.
בהצלחה, תעדכן.אני אנסה להכניס פרס בעצימות נמוכה לשבועיים-שלושה ונראה איך זה עובד.
אני כן בנוי די חרא לפרס, אמות ארוכות ביחס להומרוס כמו שמתואר גם בספר של ריפטו, אני לא יכול להחזיק את המוט על הכתפיים בתחילת התנועה בלי לכופף את כף היד לאחד הכיוונים.
השני סטים הם שניהם בRM3, סתם למקרה שהייתה אי הבנה, זאת אומרת יותר מהאימון עצימות של טקסס.אתה תצטרך יותר מ-2 סטים בשביל להתקדם. אתה לא חייב בהכרח לפמפם, גם יום אחד 3x3 ואחד 3x5 (כלומר 5 סטים של 3) יעשו את העבודה.
כי תחשוב מה משתתף בתנועה. אתה לא יכול להוסיף שרירים, לקצר טווח תנועה עם הרמת חזה או ליצור posterior chain ארוך יותר. ואתה גם לא ממש יכול לזייף בפרס (אלא אם אתה עושה פוש פרס או לא נועל). אז אין הרבה שיכול לשפר לך את הכוח של הלחיצה מעבר לעליה במסה (בהנחה שהטכניקה טובה ויציבה).לטיסימוס, אתה יכול בבקשה להסביר למה הפרס יותר תלוי במסה מאשר בהשתתפות של שרירים אחרים? פשוט אני גם תהיתי על זה, לפני שלושה חודשים שקלתי בסביבות ה84 עם פרס של 60 5*3 וגם זה בקושי, אני שוקל עכשיו 94 קילו אחרי שלושה חודשים של אימוני קרוספיט (הרבה מאוד הנפות ובכללי הרבה נפח אבל בלי פרס), שלשום עשיתי פרס שוב- 70 5*3.
אני לא הייתי יורד מ-3 סטים, זה לא בנץ' או אינקליין.השני סטים הם שניהם בRM3, סתם למקרה שהייתה אי הבנה, זאת אומרת יותר מהאימון עצימות של טקסס.
למה גם עצירה למטה בין חזרות לא תורמת? ראיתי פה הרבה המלצות לעצור כל חזרהנשמע כמו משהו שבנוי גם ככה בצורה שתקשה עליך להתקדם בפרס. הכוח המתפרץ של הפוש פרס ברוב הפעמים לא מעלה את הפרס הקלאסי (וגם לא עצירה למטה בין חזרה לחזרה, אם חשבת לעשות).
אם אתה מתכוון לגרסה החדשה של הפרס אצל ריפטו, לא על זה אני מדבר אלא על עצירה מוחלטת למטה בין חזרה לחזרה.למה גם עצירה למטה בין חזרות לא תורמת? ראיתי פה הרבה המלצות לעצור כל חזרה
הבנתי אותך, אני מדבר על העצירה מוחלטת בין חזרה לחזרה.. למה היא לא עוזרת?אם אתה מתכוון לגרסה החדשה של הפרס אצל ריפטו, לא על זה אני מדבר אלא על עצירה מוחלטת למטה בין חזרה לחזרה.