נק' מוניטין:
58,710
- 103,293
- 12,433
איך נראה התפריט עם כל המרכיבים שלו + ערכים סופיים של חלבון פחממה ושומן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תורידי מעט פחמימות ותעלי את השומן את תרגישי פחות רעב, אותי אישית פחמימות עושות מאוד רעב.
כרגע אני אוכל פחמימות רק בסופ"ש ומרגיש מצויין, לא רעב אף פעם באמצע השבוע.
אנחנו רוצים שתורידי 50 גרם פחממה ותוסיפי 22 גרם שומן, לדוגמא להוריד 3 לחם שיפון ולהוסיף אגוזים/אבוקדו/שמן זית/טחינה/ וכו'לא יודעת למה אבל אני פשוט כנראה פיספסתי פה משהו ובגדול!
שוב - לגבי פחמימות מדברים פה על ירקות על סיבים על אללה ודוניה ....
פחמימות = סוכרים לא? פחמימה שווה 4 קלוריות לגרם ,אמת?
כן
אז אם מותרת לי כמות מסויימת של פחמימות ליום אוקי
לא, אין דבר כזה כמות פחממות מותרת ליום או אסורה, אפשר לאכול כמה שרוצים בסופו של דבר זה מסתכם בקלוריות
, מה זה משנה מאיזה מזון אני צורכת אותן
בדיוק זה לא משנה העיקר הקלוריות, העיקרון אבל אומר ש1.5 גרם חלבון פר קילו זה כדי שלא תאבדי מסת שריר ו15-20% לפחות מסך הקלוריות שומן זה בשביל התיפקוד התקין של הגוף (הורמונים וכו')
ירקות לחם , פייבר וכו' ברגע שאני לא מחשבת מוצר מסויים במצטבר יוצא שצרכתי יותר מהסה"כ הכללי כלומר אכלתי יותר ממה שהייתי צריכה אז איפה פה הגירעון הקלורי בעצם?!
נכון, לכן עושים תפריט ומחשבים קלוריות.
בשורה התחתונה החיטוב לא יהיה מושלם.
מישהו מוכן להסביר לי את העניין הזה פעם אחת ולתמיד כי זה די מבלבל כל העניין הזה.
תודה
דנה
גם אני חשבתי ככה אבל אז חישבתי וזה באמת יוצא כך, התחזוקה שלה היא 1700, אם היא אוכלת 1200 היא בגירעון של 500 בלבד, אם היא עושה 40 דקות אירובי שזה נגיד 500 קלוריות אז הגירעון כבר 1000 קלוריות.את יכולה לנסות את התפריט הזה אבל אני חושב שאין שם מספיק אוכל. אף אחד לא צריך לחיות על 1100 קלוריות ביום, גם לא בחיטוב, גם אם הוא שוקל 66 קילו ובטח אם הוא מזיז את התחת מדי פעם.
אני לא מנסה לבאס, אבל זאת דעתי. בכל מקרה אם לא תנסי לא תדעי. יכול להיות שאני טועה ותוך שבוע את נרשמת לתחרות פיטנס.