הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כך תחסכו 100 הרוגים בשנה.

מה הקטע לקרוא לו "מדען" 7 פעמים? סתם דביל. שיחשוב כמה המדינה תפסיד אם יהיו פה מצלמות בכל פינה ומהירות מירבית בעיר של 35 קמ"ש. זה הפסד מטורף של מיסים ממכוניות\אופנועים ודלק.

אני כבר רואה את זה, יש בכביש חצי מכמות המכוניות שיש היום, אין פקקים באף שעה אבל אתה עדיין חייב לנסוע במהירות של פקק.

יש לי פתרון יותר טוב: נוציא את כל המכוניות מהחוק. וגם את האופנועים והאופניים כי יכולות להיות גם בהם תאונות. ואולי גם לא נצא מהבית כי אפשר להתקע בעמוד תאורה וחלילה לשבור את הציפורן. ואסור גם לצאת מהמיטה כי יכול להיות ששכחת משהו על הרצפה ואתה תחליק.
הכל זה שאלה של כמה סיכון אתה מוכן לקחת על עצמך בתמורה לתועלת שזה ייתן לך, ולהוריד את המהירות של נסיעה בעיר ל35 קמ"ש זה לא הגיוני בכלל, ואני גם בכלל לא מאמין שזה יקטין את כמות התאונות. מתישהו יתחילו לשים זין על זה ומישהו שלא שם לב שהוא מאיץ טיפה ונוסע ב45 קמ"ש יתקע במכונית לפניו זה לא מה שימנע תאונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית