Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

רציתי לעשות יד קדמית בכלוב אבל INCIN לא רוצה

זה לא שלא רציתי, לא הסכמתי - צריך לכבד את הראק אחרת הראק לא יכבד אותך 😃

אתה גם אף פעם לא תראה אותי עובר מעל המוט או נוגע במוט עם הרגל, כל פעם שמישהו עושה את זה אני מתחלחל.
אני מוכן שנעשה סקוואטים בכיסא של הפריצ'ר, את הליצנות שלי אני אשאיר מחוץ לראק 🚬🤪🚬

זה לא שלא רציתי, לא הסכמתי - צריך לכבד את הראק אחרת הראק לא יכבד אותך 😃

אתה גם אף פעם לא תראה אותי עובר מעל המוט או נוגע במוט עם הרגל, כל פעם שמישהו עושה את זה אני מתחלחל.
אני מוכן שנעשה סקוואטים בכיסא של הפריצ'ר, את הליצנות שלי אני אשאיר מחוץ לראק 🚬🤪🚬
upload_2014-10-7_21-29-40.jpeg
גם ככה מחללים את הראק עם הסקוואטים הזוועתיים האלה חחחחח, אני עדיין צוחק מאיך שהוא עשה, כשהסתובבת לשנייה הוא כמעט נכשל בצד אחד חח

גם ככה מחללים את הראק עם הסקוואטים הזוועתיים האלה חחחחח, אני עדיין צוחק מאיך שהוא עשה, כשהסתובבת לשנייה הוא כמעט נכשל בצד אחד חח

ראיתי כבר הרבה יותר גרועים, למרות שהוא באגמת היה משהו מיוחד.

אם אני אראה שהוא מתמיד בסקוואטים אני אשאל אותו בעדינות אם הוא רוצה כמה עצות שיעזרו לו להתקדם, לפחות הוא מנסה לעשות סקוואטים בניגוד לרוב האנשים.

חחח הלכתי לחלק מוניטין ברחבי הפורום כדי שאוכל לתת לך מוניטין על הקוקו ג'מבו, אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש 👏

חחח הלכתי לחלק מוניטין ברחבי הפורום כדי שאוכל לתת לך מוניטין על הקוקו ג'מבו, אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש 👏

בהחלט שווה מוניטין! אין כמו שנות ה-90 🤘

לשמחתי אני לא כפוף לחוקי המוניטין אז אני פשוט יכול ללחוץ על ה-"+" תמיד 😃

חחח תודה. השירים של ה-90 ממש טובים, הנה אח של קוקו ג'מבו:

בהחלט שווה מוניטין! אין כמו שנות ה-90 🤘

לשמחתי אני לא כפוף לחוקי המוניטין אז אני פשוט יכול ללחוץ על ה-"+" תמיד 😃
ה-90 וגם הביטלס, אין להם תחליף:s28:

הכל עם עצירה בתחתית
יש סיבה מיוחדת שאתה עושה פרס עם עצירה בתחתית?
צריך לכבד את הראק אחרת הראק לא יכבד אותך

הייתי פותח מכון משלי רק בשביל להעיף אנשים שעושים את זה ולצעוק עליהם

טקסס-שבוע 11-עצימות
בנץ
95X3F 95X2 100X1
הספוטר מעפן, הוציא את המוט סבבה אבל המוט היה בזווית, בקיצור היה חרא..
סקוואט
152.5 1X5 PR
אכלתי ישר לפני האימון 2 יוגורטים, כמעט הקאתי אותם בסקוואט 🤮
דדליפט
152.5 1X5 PR
כבד אבל עלה
מתח 2X8
מקבילים 2X12
קמתי ב-10 וב-2 הייתי צריך להיות בארוחה משפחתית אז ב-12 זזתי לאימון, היה ממש חם, משעמם, בלי מוזיקה והבנץ איכזב, כנראה אני אעזוב את הטקסס.. הבנץ נתקע 🤬
אימון בלי INCIN=אימון מעאפן שכולם דופקים בך מבטים כאילו עוד שנתיים אני אשב בכיסא גלגלים.

כנראה אני אעזוב את הטקסס.. הבנץ נתקע

יש לך עוד הרבה אפשרויות להתקדמות ביום העצימות - חמישיה כבדה, שלשה כבדה, 2X3 אקרוס, 3X2 אקרוס, פירמידה עולה, פירמידה יורדת, דאבלים, סינגלים.

אני לא הייתי עוזב את טקסס כל כך מהר, במיוחד כשאתה ממשיך להתקדם בסקוואט ובדדליפט 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית