הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

יש לך עוד הרבה אפשרויות להתקדמות ביום העצימות - חמישיה כבדה, שלשה כבדה, 2X3 אקרוס, 3X2 אקרוס, פירמידה עולה, פירמידה יורדת, דאבלים, סינגלים.

אני לא הייתי עוזב את טקסס כל כך מהר, במיוחד כשאתה ממשיך להתקדם בסקוואט ובדדליפט 😃
כן, הכשל היום נבע די בטוח בגלל השעה ובגלל שמישהו היה חסר.. בכל מקרה אני אשאר בטקסס(גם התחילו להחמיא לי שגדלתי ושאלו אם אני לוקח חלבון והיה לי היום וויכוח מטומטם על זה:🤦‍♂️:) אבל אם אעזוב אז בגלל יום שני, אני ביום שני כמו זומבי בדומס רציני. אני מחכה לאימון הבא איתך, הבנץ יעוף כמו מקל!

אל תתייאש כל כך מהר מהבנץ'. זה תרגיל שנוטה להיתקע, וכשל באימון בשעות שאתה לא רגיל אליהן ובלי מספיק אוכל לפני לא אומר הרבה. מה גם שעשית בו התקדמות יפה מאוד בתקופה האחרונה, ככה שהמצב בסדר גמור.
לפי מה שאני רואה טקסס עובדת יופי בשבילך, תמשיך לתת בראש!

בנץ' פרס זה אכן תרגיל שנתקע לעיתים יותר קרובות מאשר סקוואט או דדליפט
כל עוד סקוואט והדד מתקדמים אין סיבה שתעזוב את הטקסס.

בנץ' פרס זה אכן תרגיל שנתקע לעיתים יותר קרובות מאשר סקוואט או דדליפט
כל עוד סקוואט והדד מתקדמים אין סיבה שתעזוב את הטקסס.
זה גם מה שאמרו לי כשעשיתי SS וסיימתי SS עם בנץ 57.5, בכל מקרה נראה בחודש הקרוב מה הולך עם זה..
כן, סקורפיונס להקה חמודה
שמחת אותי, פעם ראשונה שאהבת שיר שגם אני אוהב 😆

טקסס-שבוע 12-נפח
בנץ
80 8X5 - שמונה סטים של חמש חזרות.
שיא לנפח, הרגיש ממש טוב, טכניקה סבבה, מרוצה 😃
סקוואט
132.5 4X5
מתחיל להיות כבד וגם הטכניקה קצת נשברת אבל עלה
מתח 8X5
מקבילים 3X8
דדליפט רומני 3X8 (תרגיל מגניב)
גלגל לבטן 2X10
אימון של שעתיים וחצי, היה אימון די טוב ✌️
משקל בוקר-80.5

@Aftermath @THE BEAR בזכותכתם יש לי כוכב!! 🙌

נערך לאחרונה:
טקסס-שבוע 12-התאוששות
פרס
60 3X5 PR
סט 1 עם עצירה, 2 האחרים בלי.. הבלי עצירה הרגיש ממש טוב, PR משמח 😃
סקוואט
100 3X3
צין אפס 3X8
יד קדמית 3X8
אחלה אימון ואחלה שיר:

טקסס-שבוע 12-עצימות
בנץ
95X3 PR 97.5X2 PR
מבסוט יחסית..
סקוואט
155 1X5F
4 חזרות ראשונות היו מעולות, חזרה אחרונה ירדתי עמוק וקדימה מדי, נתקעתי באמצע התנועה ומאחר ומעולם לא נכשלתי לא ידעתי מה לעשות ופשוט הגב התעגל/קרס ואיכשהו סיימתי את החזרה, בחור מבין עניין אמר שזה היה ממש מסוכן וכמו שהרגשתי שהכל היה טוב אבל האחרונה גרועה מאוד..
דדליפט
155 1X3 PR
סביר
מקבילים 3X10
ממש שמחתי מהבנץ אבל הסקוואט מפחיד אותי, אני עכשיו עם מתיחה בזוקפי הגב,נקווה שלא רציני:fever2:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית