עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה ודודי באים בערב כרגיל בחמישי? אני הולך להתאמן בטכניון גם חמישי הזה, מתכוון להגיע בסביבות 7-8 בערבבמחמישי
כן.. אני די בטוח בא וגם הוא 😃 בשבע פלוס מינוס.. מוזמן תמיד, בתנאי שעושים בסוף יד קדמית, אחרת האימון לא פונקציונלי וכאמור, בלי יד קדמית לא מתקדמים בטקססאתה ודודי באים בערב כרגיל בחמישי? אני הולך להתאמן בטכניון גם חמישי הזה, מתכוון להגיע בסביבות 7-8
עשיתי היום יד קדמית... אבל אם אני אעשה PRים בשלושת ההרמות (או לפחות בשתיים) אז מבחינתי לעשות יד קדמית עד שנתאלף:37mv:כן.. אני די בטוח בא וגם הוא 😃 בשבע פלוס מינוס.. מוזמן תמיד, בתנאי שעושים בסוף יד קדמית, אחרת האימון לא פונקציונלי וכאמור, בלי יד קדמית לא מתקדמים בטקסס
אתה ודודי באים בערב כרגיל בחמישי? אני הולך להתאמן בטכניון גם חמישי הזה, מתכוון להגיע בסביבות 7-8 בערב
מקובל !עשיתי היום יד קדמית... אבל אם אני אעשה PRים בשלושת ההרמות (או לפחות בשתיים) אז מבחינתי לעשות יד קדמית עד שנתאלף😁
שים לב שכתבתי נתאלף ולא אתאלףמקובל !
אין בעיה.. עכשיו נגעתי בשוק והרגשתי בלוטה באמצע בגלל שעשיתי סופר סט יד קדמית ובטעות דפקתי דאמבל ברגל.. ככה שלא בטוח שנעשה יד קדמית, אני בברוגז(אולי במכונות) . אבל אתה עדיין מוזמן, נתראה אם כך.שים לב שכתבתי נתאלף ולא אתאלף
🙄שים לב שכתבתי נתעלף ולא אתעלף
יאללה חמישי בשבע מפגש פורום בטכניון 😵💫🥊
תודה.. מחכה ליום שבת, לראות את רונאלדו בוכה 🤒שיר של כדורגל זה לא שיר של גייז, אתה מתרשל
כל הכבוד על האימון.
תספר את זה לשני הבחורים מעליי 😃שיר של כדורגל זה לא שיר של גייז, אתה מתרשל
כל הכבוד על האימון.