הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אתה ודודי באים בערב כרגיל בחמישי? אני הולך להתאמן בטכניון גם חמישי הזה, מתכוון להגיע בסביבות 7-8
כן.. אני די בטוח בא וגם הוא 😃 בשבע פלוס מינוס.. מוזמן תמיד, בתנאי שעושים בסוף יד קדמית, אחרת האימון לא פונקציונלי וכאמור, בלי יד קדמית לא מתקדמים בטקסס

כן.. אני די בטוח בא וגם הוא 😃 בשבע פלוס מינוס.. מוזמן תמיד, בתנאי שעושים בסוף יד קדמית, אחרת האימון לא פונקציונלי וכאמור, בלי יד קדמית לא מתקדמים בטקסס
עשיתי היום יד קדמית... אבל אם אני אעשה PRים בשלושת ההרמות (או לפחות בשתיים) אז מבחינתי לעשות יד קדמית עד שנתאלף:37mv:

אתה ודודי באים בערב כרגיל בחמישי? אני הולך להתאמן בטכניון גם חמישי הזה, מתכוון להגיע בסביבות 7-8 בערב

עשיתי היום יד קדמית... אבל אם אני אעשה PRים בשלושת ההרמות (או לפחות בשתיים) אז מבחינתי לעשות יד קדמית עד שנתאלף😁
מקובל !

שים לב שכתבתי נתאלף ולא אתאלף
אין בעיה.. עכשיו נגעתי בשוק והרגשתי בלוטה באמצע בגלל שעשיתי סופר סט יד קדמית ובטעות דפקתי דאמבל ברגל.. ככה שלא בטוח שנעשה יד קדמית, אני בברוגז(אולי במכונות) . אבל אתה עדיין מוזמן, נתראה אם כך.

טקסס-שבוע 13-עצימות(??)
בנץ
100 X2F
102.5 XF
חרא, מעפאן,קקי.. כל מילה נרדפת תתקבל בברכה 😃
סקוואט
157.5 PR 1X3
סבבה
דדליפט
157.5 PR 1X4
סבבה
מקבילים-5 סטים
מתח 2X6
בנץ מאכזב, נחשוב מה עושים איתו..

טקסס/בילדינג-שבוע 14-נפח
פרס
55 5X5
סקוואט
135 4X5
הנפות עם דאמבל 9 3X8
בנץ בשיפוע חיובי עם משקולות 20 3X10
תרגיל למסובב הכתף 3X20
(תודה מיוחדת ל @Aftermath על גומיה ורודה, זה קלטני 😃)
חתירה 60 3X8
מתח
סופר סט יד קדמית+אחורית
אימון סבבה, נהנתי.. הרבה שטויות לכתף, מרגיש שהזנחתי הרבה חלקים בכתף וזה מציק קצת ביום יום
משקל בוקר 80.5 תקוע כבר שבועיים-שלוש על אותו משקל, מסביר את התקיעה בלחיצות, מוסיף הרבה אוכל 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית