הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

עדכון מהאימון שהיה ביום חמישי:

קורטה נפח שבוע שלישי 8/12 - רק עוד ארבעה אימונים וזהו!

בנץ' 70% 8X6 יותר טוב וקל מיום שלישי, הגרוב של ההרמה היה יותר טוב, הפיכת התנועה עדיין מאוד מהירה - מקווה שאני אצליח לשמור על המהירות הזו במשקלים אמיתיים.

סקוואט 63.75% 8X5 לראות את יבגני וסיימון שוברים שיאים עשה לי את זה, היה הרבה יותר קל מיום שלישי. לראות אנשים מתאמצים ועושים PRים נותן לי מוטיבציה באימון 😃

דדליפט 64.4% 8X5 אם אני אי פעם אחליט לעשות שוב קורטה אין שום סיכוי בעולם שאני אעשה שמונה סטים של דדליפט. שמתי athletic tape על השלפוחית בזרת ימין וזה באמת עזר, אבל העייפות עושה את שלה וככל שהסטים מתקדמים הטכניקה שלי מתקלקלת.
כמובן שאני עדיין מצליח להרים את המוט מהרצפה די מהר, אבל בסטים 6-8 אני כבר כל כך עייף שהדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מתי האימון נגמר ואני יכול לחזור הביתה.
בשני הסטים האחרונים שמתי גם טייפ מעל ברך ימין כי המוט מוריד לי משם את כל העור, מקווה שאני אצליח לסחוב עוד 160 חזרות עד תום תקופת הנפח.

מתחיל להתגעגע למשקלים הכבדים.

המשך ספאם:

קורטה נפח שבוע שלישי 9/12 - עוד שלושה אימונים לסיום תקופת הנפח 🤘

בנץ' 70% 8X6
היומיים מנוחה עשו את שלהם, היה די קל. עדיין תוהה אם לעלות ל-73% או 75% לשבוע הנפח האחרון שלי.

סקוואט 63.75% 8X5
גם כן לא יותר מדי קשה.

דדליפט 64.4% 8X5
הפעם הצטיידתי ב-athletic tape רציני יותר סביב השלפוחית בזרת ושרוול לברך שהייתי לובש כשהייתי בקבוצה להרמת משקולות בשביל להגן על העור שמעל ברך ימין - בהחלט עשה את העבודה.

אני לא יודע אם זה הM&M שהצטיידתי בו (נגמרה לי השלווה ולא הספקתי לקנות, זה מה שהיה במכונות האוטומטית בעבודה), העובדה שנחתי יומיים מאז יום חמישי או סתם שהייתי במצב רוח טוב אבל זה היה האימון הקל ביותר בקורטה עד כה.

הבחור החדש שנותן עוף בחדר אוכל בעבודה ומעולם לא ראיתי שאל אותי היום אם אני "מתאמן בבודיבילדינג", כנראה שכמעט רואים עלי שאני מתאמן @Alikk1998

לסיום, יד טיפוסית של מהנדס הייטק:

hand.png

הבחור החדש שנותן עוף בחדר אוכל בעבודה ומעולם לא ראיתי שאל אותי היום אם אני "מתאמן בבודיבילדינג", כנראה שכמעט רואים עלי שאני מתאמן @Alikk1998
לפחות נתן לך מנה כפולה בגלל שאתה מתאמן?

אני לא יודע אם זה הM&M שהצטיידתי בו (נגמרה לי השלווה ולא הספקתי לקנות, זה מה שהיה במכונות האוטומטית בעבודה), העובדה שנחתי יומיים מאז יום חמישי או סתם שהייתי במצב רוח טוב אבל זה היה האימון הקל ביותר בקורטה עד כה.

צפה בקובץ המצורף 21695
זה בגלל הנוכחות שלי במכון 😆 חח,סתם.. מחכה בקוצר רוח לבלוק העצימות, שנקבל קצת מוטיבציה 😵‍💫🥊

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית