הייתי מעדיף שישברו לי את הטלפון ואת האשכים בפעם אחת מאשר ללכת עם זה.אני אביא נרתיק לטלפון ששמים בדר"כ על הזרוע ואצמיד לאחד המתקנים בסביבה, אני מקווה שזה יספיק בשביל שלא ישברו לי את הטלפון שוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי מעדיף שישברו לי את הטלפון ואת האשכים בפעם אחת מאשר ללכת עם זה.אני אביא נרתיק לטלפון ששמים בדר"כ על הזרוע ואצמיד לאחד המתקנים בסביבה, אני מקווה שזה יספיק בשביל שלא ישברו לי את הטלפון שוב.
הייתי מעדיף שישברו לי את הטלפון ואת האשכים בפעם אחת מאשר ללכת עם זה.
או שתשים אותו בראק בצד הרחוק שלו ליד החלון, לשם לא מגיעים ידיים/רגליים/פלטותאני אביא נרתיק לטלפון ששמים בדר"כ על הזרוע ואצמיד לאחד המתקנים בסביבה, אני מקווה שזה יספיק בשביל שלא ישברו לי את הטלפון שוב.
או שתשים אותו בראק בצד הרחוק שלו ליד החלון, לשם לא מגיעים ידיים/רגליים/פלטות
זה יוצא לא על הרצפה אלא על הדופן של הראק, קרוב לרצפה אמנם, תראה פעם הבאה, זה נראה מיקום די בטוח. האמת שאיפה שהטלפון שלך היה זה מקום מאוד גרוע, לא ממש שמתי לב שאתה שם אותו שם עד אתמול, זה ממש ליד איפה שהפלטות תלויות, אז יוצא שפלטות עוברות שם באוויר יותר מדי קרוב, וגם אנשים מסתובבים.עם המזל שלי מישהו יגלגל לשם איזו פלטה, צריך פתרון אחר שלא יכלול לשים את הטלפון שלי על הרצפה בחדר כושר.
מה שאני עשיתי זה לקחתי את הפוסי פאדאני אביא נרתיק לטלפון ששמים בדר"כ על הזרוע ואצמיד לאחד המתקנים בסביבה, אני מקווה שזה יספיק בשביל שלא ישברו לי את הטלפון שוב.
רעיון מעולה, אני אעשה את זה כשאני ארצה צילום ולא יהיה מי שיצלםמה שאני עשיתי זה לקחתי את הפוסי פאד
שמתי את הפלאפון על מצלמה קדמית
ותקעתי את הפלאפון בפוסי פד ככה שגם אפשר להעמיד אותו
וגם הפוסי פאד מגן עליו
זה יוצא לא על הרצפה אלא על הדופן של הראק, קרוב לרצפה אמנם, תראה פעם הבאה, זה נראה מיקום די בטוח. האמת שאיפה שהטלפון שלך היה זה מקום מאוד גרוע, לא ממש שמתי לב שאתה שם אותו שם עד אתמול, זה ממש ליד איפה שהפלטות תלויות, אז יוצא שפלטות עוברות שם באוויר יותר מדי קרוב, וגם אנשים מסתובבים.
אני יודע שזה לא חוכמה להגיד את זה בדיעבד...
זה נכון...אני לא סומך על אנשים שישמרו עלי בבנץ' אז אני בטח לא צריך לסמוך עליהם שלא ידרכו לי על הטלפון.
בנץ
90x5 92.5x3 95x3 97.5x3f
סקוואט ללא חגורה
125 3x5
חזה
3x12
מתח 3x6
יד קדמית
מקבילים
אליהו אמר לי פעם משהו חשוב.4RM PR!
אליהו אמר לי פעם משהו חשוב.
אני לא יודע כמה אני עושה ל5X5, אני לא יודע כמה אני עושה לשלשה, אני לא יודע כמה אני עושה לזוג ובסך הכל לא כל כך אכפת לי.
אתה יודע למה ?
כי לאף אחד לא אכפת כמה אני מרים לזוג, לטריפל או ל12 חזרות.
אתה משווה כאן מישהו שמתאמן בשביל להתחזק ומישהו שמתאמן בשביל תחרויות, זה מטרות קצת שונות. אם אתה מתחרה אז לאף גם לא אכפת כמה הרמת במכון, מה שחשוב זה כמה הרמת בתחרות. אם אתה לא מתחרה ואתה רואה ששיפרת את הRM3 שלך אז זה כן אומר שהתחזקת.אליהו אמר לי פעם משהו חשוב.
אני לא יודע כמה אני עושה ל5X5, אני לא יודע כמה אני עושה לשלשה, אני לא יודע כמה אני עושה לזוג ובסך הכל לא כל כך אכפת לי.
אתה יודע למה ?
כי לאף אחד לא אכפת כמה אני מרים לזוג, לטריפל או ל12 חזרות.
"לא עשית דבר וחצי בספורט הזה לפני שעלית על במה"אתה משווה כאן מישהו שמתאמן בשביל להתחזק ומישהו שמתאמן בשביל תחרויות, זה מטרות קצת שונות. אם אתה מתחרה אז לאף גם לא אכפת כמה הרמת במכון, מה שחשוב זה כמה הרמת בתחרות. אם אתה לא מתחרה ואתה רואה ששיפרת את הRM3 שלך אז זה כן אומר שהתחזקת.
נראה לי שהכוונה שלו היא לבאדיבילדינג. אבל בכל מקרה לא כל אחד מעוניין בזה בתור "ספורט""לא עשית דבר וחצי בספורט הזה לפני שעלית על במה"
ציטוט של מישהו בישראלבודי
אני מפזר ציטוטים בלי קשר...נראה לי שהכוונה שלו היא לבאדיבילדינג. אבל בכל מקרה לא כל אחד מעוניין בזה בתור "ספורט"