הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אני אביא נרתיק לטלפון ששמים בדר"כ על הזרוע ואצמיד לאחד המתקנים בסביבה, אני מקווה שזה יספיק בשביל שלא ישברו לי את הטלפון שוב.
הייתי מעדיף שישברו לי את הטלפון ואת האשכים בפעם אחת מאשר ללכת עם זה.

הייתי מעדיף שישברו לי את הטלפון ואת האשכים בפעם אחת מאשר ללכת עם זה.

אני לא אשים את זה על הגוף, רק על אחד המתקנים בשביל שהטלפון שלי לא יהיה קרוב לרצפה.

נראה לי שלאשתי יש אחד כזה ורוד, צריך לשאול אותה.

אני אביא נרתיק לטלפון ששמים בדר"כ על הזרוע ואצמיד לאחד המתקנים בסביבה, אני מקווה שזה יספיק בשביל שלא ישברו לי את הטלפון שוב.
או שתשים אותו בראק בצד הרחוק שלו ליד החלון, לשם לא מגיעים ידיים/רגליים/פלטות

או שתשים אותו בראק בצד הרחוק שלו ליד החלון, לשם לא מגיעים ידיים/רגליים/פלטות

עם המזל שלי מישהו יגלגל לשם איזו פלטה, צריך פתרון אחר שלא יכלול לשים את הטלפון שלי על הרצפה בחדר כושר.

עם המזל שלי מישהו יגלגל לשם איזו פלטה, צריך פתרון אחר שלא יכלול לשים את הטלפון שלי על הרצפה בחדר כושר.
זה יוצא לא על הרצפה אלא על הדופן של הראק, קרוב לרצפה אמנם, תראה פעם הבאה, זה נראה מיקום די בטוח. האמת שאיפה שהטלפון שלך היה זה מקום מאוד גרוע, לא ממש שמתי לב שאתה שם אותו שם עד אתמול, זה ממש ליד איפה שהפלטות תלויות, אז יוצא שפלטות עוברות שם באוויר יותר מדי קרוב, וגם אנשים מסתובבים.
אני יודע שזה לא חוכמה להגיד את זה בדיעבד...

מה שאני עשיתי זה לקחתי את הפוסי פאד
שמתי את הפלאפון על מצלמה קדמית
ותקעתי את הפלאפון בפוסי פד ככה שגם אפשר להעמיד אותו
וגם הפוסי פאד מגן עליו

מה שאני עשיתי זה לקחתי את הפוסי פאד
שמתי את הפלאפון על מצלמה קדמית
ותקעתי את הפלאפון בפוסי פד ככה שגם אפשר להעמיד אותו
וגם הפוסי פאד מגן עליו
רעיון מעולה, אני אעשה את זה כשאני ארצה צילום ולא יהיה מי שיצלם

זה יוצא לא על הרצפה אלא על הדופן של הראק, קרוב לרצפה אמנם, תראה פעם הבאה, זה נראה מיקום די בטוח. האמת שאיפה שהטלפון שלך היה זה מקום מאוד גרוע, לא ממש שמתי לב שאתה שם אותו שם עד אתמול, זה ממש ליד איפה שהפלטות תלויות, אז יוצא שפלטות עוברות שם באוויר יותר מדי קרוב, וגם אנשים מסתובבים.
אני יודע שזה לא חוכמה להגיד את זה בדיעבד...

הבעיה עם הדופן של הראק והסיבה שלא שמתי שם את הטלפון היא שהראק זז במשקלים מספיק כבדים, בכוונה שמתי את הטלפון שלי על פלטה מוקף בחגורה ויחסית צמוד לראק בשביל שלא יקרה מה שקרה.

אתה יכול לומר שבאופן כללי לשים טלפון על רצפה במקום עמוס באנשים זה לא מי יודע מה בטוח, בגלל זה אני רוצה שלא לשים אותו יותר על הרצפה, אני לא סומך על אנשים שישמרו עלי בבנץ' אז אני בטח לא צריך לסמוך עליהם שלא ידרכו לי על הטלפון.

אני תמיד שם אותו על הראק קרוב לחלון כמו שיבגני אמר. עד עכשיו אף פעם לא ראיתי משהו בעייתי שיכל לקרות לו.

האימון שהיה אתמול: סמולוב ג'וניור בונוס ראונד 2 (שבוע 5) אימון 3 - 8X4X87.5%

4RM PR!

טוב, סוג של PR - אני בדר"כ לא עובד לרביעיות אז עבר די הרבה זמן מאז שקבעתי את השיא שרשום אצלי בטבלה, בכל זאת מדובר במשקל שאף פעם לא הצלחתי לעשות ליותר מ-3 חזרות - ואפילו עשיתי אותו לשמונה סטים של 4 חזרות 😃

היה קצת כבד האמת, הסט האחרון היה הכי קל למרות שלא נחתי הרבה בין השביעי לשמיני פשוט כי ידעתי שאני מסיים את האימון אז אפשר לתת את כל הכוח שלי עם בריטני באוזניות.

ביום חמישי - ה-3RM שלי לעשרה סטים, תאחלו לי בהצלחה 🕴

אליהו אמר לי פעם משהו חשוב.
אני לא יודע כמה אני עושה ל5X5, אני לא יודע כמה אני עושה לשלשה, אני לא יודע כמה אני עושה לזוג ובסך הכל לא כל כך אכפת לי.
אתה יודע למה ?
כי לאף אחד לא אכפת כמה אני מרים לזוג, לטריפל או ל12 חזרות.

אני לא יודע כמה אני עושה ל5X5, אני לא יודע כמה אני עושה לשלשה, אני לא יודע כמה אני עושה לזוג ובסך הכל לא כל כך אכפת לי.
אתה יודע למה ?

גם אני סקרן לגבי ה-1RM שלי, אבל אני אבדוק אותו רק בסיום התוכנית ואחרי שאני אתחיל להיכשל - אני מקווה שיש לי עוד קצת זמן 😃

אתה יודע למה ?
אתה משווה כאן מישהו שמתאמן בשביל להתחזק ומישהו שמתאמן בשביל תחרויות, זה מטרות קצת שונות. אם אתה מתחרה אז לאף גם לא אכפת כמה הרמת במכון, מה שחשוב זה כמה הרמת בתחרות. אם אתה לא מתחרה ואתה רואה ששיפרת את הRM3 שלך אז זה כן אומר שהתחזקת.

אתה משווה כאן מישהו שמתאמן בשביל להתחזק ומישהו שמתאמן בשביל תחרויות, זה מטרות קצת שונות. אם אתה מתחרה אז לאף גם לא אכפת כמה הרמת במכון, מה שחשוב זה כמה הרמת בתחרות. אם אתה לא מתחרה ואתה רואה ששיפרת את הRM3 שלך אז זה כן אומר שהתחזקת.
"לא עשית דבר וחצי בספורט הזה לפני שעלית על במה"
ציטוט של מישהו בישראלבודי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית