הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אה, נזכרתי ששכחתי לעדכן שבדרך חזרה הביתה (באוטובוס, אשתי עם הרכב) אחד המדריכים ראה אותי ושאל אותי למה אני לא מתאמן בחד"כ רציני (כמו אקטיב), מה התוספים שאני לוקח ולמה אני לא משתמש בסטרואידים..

סמולוב ג'וניור בונוס ראונד (סבב 4 אימון 1) - 6X6 עם 75%.

הבנץ' שוב הרגיש כמו יום התאוששות, קשה להאמין שהייתי עושה 5X5 עם המשקל הזה ביום הנפח של טקסס לפני מס' חודשים.

אחרי הבנץ' הקליל - סינגלים בסקוואט, 90% עלה אבל היה לי כשל עם 98% שהצלחתי ביום ראשון.
היה לי מאוד קשה להחזיק את המוט באחיזה הרגילה שלי בגלל הפאמפ בידיים אז עשיתי באחיזה קצת יותר רחבה מבדר"כ שממש לא עשתה לי טוב.

משום מה אף אחד מאנשי הכוח לא היה בחד"כ אז היה אימון די מצ'עמם.

ביום ראשון הקרוב אני אעשה 8X4 עם ה-5RM הנוכחי (לא ניסיתי לעשות 5RM חדש אחרי קורטה, רק 1RM), יהיה מעניין 🏋️

סמולוב ג'וניור בונוס ראונד (סבב 4 אימון 1) - 6X6 עם 75%.

הבנץ' שוב הרגיש כמו יום התאוששות, קשה להאמין שהייתי עושה 5X5 עם המשקל הזה ביום הנפח של טקסס לפני מס' חודשים.

אחרי הבנץ' הקליל - סינגלים בסקוואט, 90% עלה אבל היה לי כשל עם 98% שהצלחתי ביום ראשון.
היה לי מאוד קשה להחזיק את המוט באחיזה הרגילה שלי בגלל הפאמפ בידיים אז עשיתי באחיזה קצת יותר רחבה מבדר"כ שממש לא עשתה לי טוב.

משום מה אף אחד מאנשי הכוח לא היה בחד"כ אז היה אימון די מצ'עמם.

ביום ראשון הקרוב אני אעשה 8X4 עם ה-5RM הנוכחי (לא ניסיתי לעשות 5RM חדש אחרי קורטה, רק 1RM), יהיה מעניין 🏋️
תגיד, לדעתך אפשר לשלב סמולוב לבנץ' עם 5/3/1 לסקוואט ודדליפט?
אני לא מתכוון לעשות את זה עכשיו אבל בתור אופציה לעתיד אולי...

תגיד, לדעתך אפשר לשלב סמולוב לבנץ' עם 5/3/1 לסקוואט ודדליפט?
אני לא מתכוון לעשות את זה עכשיו אבל בתור אופציה לעתיד אולי...

אם יש לך יכולת התאוששות טובה אז אני לא רואה סיבה שלא, 531 לא תובענית כמו תוכניות כוח אחרות.

מה שכן אני לא הייתי עושה את זה כי 10 סטים בבנץ' לוקחים די הרבה זמן, לשלב עם זה BBB בסקוואט ייקח יותר מדי זמן - מעדיף לעבוד בנפח נמוך ועצימות גבוהה (ובנוסף זה גם כיף).

אם יש לך יכולת התאוששות טובה אז אני לא רואה סיבה שלא, 531 לא תובענית כמו תוכניות כוח אחרות.

מה שכן אני לא הייתי עושה את זה כי 10 סטים בבנץ' לוקחים די הרבה זמן, לשלב עם זה BBB בסקוואט ייקח יותר מדי זמן - מעדיף לעבוד בנפח נמוך ועצימות גבוהה (ובנוסף זה גם כיף).
אבל אפשר לעשות את הסקוואט ודדליפט בימים אחרים שהאימון בנץ' קצת יותר קצר לא? כי זה ום אחד סקוואט ויום אחד דדליפט אז אפשר לדחוף אותם איפשהו

אבל אפשר לעשות את הסקוואט ודדליפט בימים אחרים שהאימון בנץ' קצת יותר קצר לא? כי זה ום אחד סקוואט ויום אחד דדליפט אז אפשר לדחוף אותם איפשהו

כן, אפשר בשני האימונים הקצרים יותר (6X6 ו-7X5) - אבל צריך לראות איך אתה מרגיש עם כל הנפח הזה.

כן, אפשר בשני האימונים הקצרים יותר (6X6 ו-7X5) - אבל צריך לראות איך אתה מרגיש עם כל הנפח הזה.
טוב אני אחשוב על זה לעומק אם וכאשר אני ארצה לעשות סמולוב לבנץ'. בינתיים מחר נראה אם הRM1 שלי השתפר ב531 😃

עדכון מארבעת האימונים האחרונים:

יום חמישי 5/2 - סמולוב ג'וניור סבב 4 אימון 2 - 7X5 80%
דדליפט סינגלים עד 92% - יותר קל ממה שחשבתי.
כרגיל לא היה מוט כשהגעתי, שאלתי את החבר'ה שעבדו עם האלייקו בבנץ' כמה סטים נשאר להם בשביל לשריין את המוט, שתי דקות אחרי הגיע בחור שאני בכלל לא מכיר ושאל אותם כמה סטים נשארו בשביל להיכנס אחריהם, הסברתי לו שאני לוקח את המוט והוא אמר לי שהוא לא נותן לי את המוט (חצי בצחוק? אין לי מושג), לזה עניתי עם חיוך - תשמע, אני לוקח את המוט, אתה מוזמן לנסות לעצור אותי 😃

בנושא אחר לגמרי - אנשים שאני בכלל לא מכיר אומרים לי "ביי דודי", האלצהיימר מתחיל לפעול..

יום ראשון 8/2 - סמולוב ג'וניור סבב 4 אימון 3 8X4 86%
אחרי הבנץ' שהיה לא קל המשכתי עם סינגלים בסקוואט עד 95% - לא קשה בכלל.

מישהו החליט בחד"כ שזה רעיון טוב להדביק נייר זכוכית איפה שאנשים שלא יודעים ללחוץ שמים רגליים, בטעות השתפשפתי בזה ורק בבית ראיתי שדיממתי קצת מעל הברך מהשטות הזו.

יום שלישי 10/2 - סמולוב ג'וניור סבב 4 אימון 4 10X3 91%
מתקרב בצעדי ענק ל-3RM שלי, לא היה קל בכלל - אבל לא הרגשתי שאני עומד להיכשל, תמרה עדיין הספוטרית 😃
לא היה כלום אחרי הבנץ' כי לא היה לי כוח.

החליפו את התאורה בחד"כ לתאורת לדים רצחנית, יש בחד"כ אור פלורוסנטי כמו בחדר ניתוח - זה הולך טוב עם מוזיקת הבית אבות ששמים אצלנו.

יום חמישי 12/2 - סמולוב ג'וניור סבב 5 (בונוס ראונד 2!) אימון 1 - 6X6 77%
דדליפט - שני סינגלים עם 92%, הראשון היה די קליל, השני עלה לאט לצערי.

התכנון לשבוע הקרוב:
יום ראשון 7X5 עם 82%
יום שלישי 8X4 עם ה-4RM הנוכחי שלי (לא ניסיתי לקבוע חדש אחרי קורטה).
יום חמישי 10X3 עם ה-3RM הנוכחי שלי (לא ניסיתי לקבוע חדש אחרי קורטה).

אם אני אצליח לא להיכשל גם השבוע כנראה שהתחזקתי 😃

נערך לאחרונה:
כרגיל לא היה מוט כשהגעתי, שאלתי את החבר'ה שעבדו עם האלייקו בבנץ' כמה סטים נשאר להם בשביל לשריין את המוט, שתי דקות אחרי הגיע בחור שאני בכלל לא מכיר ושאל אותם כמה סטים נשארו בשביל להיכנס אחריהם, הסברתי לו שאני לוקח את המוט והוא אמר לי שהוא לא נותן לי את המוט (חצי בצחוק? אין לי מושג), לזה עניתי עם חיוך - תשמע, אני לוקח את המוט, אתה מוזמן לנסות לעצור אותי 😃
יכול להיות שכתבת את זה כבר איפשהו? או שאולי סיפרת את זה במכון? כי יש לי דז'ה וו מטורף, אני בטוח שכבר קראתי את המילים האלה

יכול להיות שכתבת את זה כבר איפשהו? או שאולי סיפרת את זה במכון? כי יש לי דז'ה וו מטורף, אני בטוח שכבר קראתי את המילים האלה

אני חושב שסיפרתי את זה במכון, אנחנו מבלים יותר מדי זמן ביחד אז הסיפורים חוזרים על עצמם 😃

אני חושב שסיפרתי את זה במכון, אנחנו מבלים יותר מדי זמן ביחד אז הסיפורים חוזרים על עצמם 😃
יכול להיות 😃 פשוט משום מה נדמה לי ששמעתי או קראתי את זה בדיוק במילים האלה 😁

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית