אני אולי אתחרה בדצמבר ואני רוצה להפתיעלא מכובד.. סתם חח אתה מתחרה או סתם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אולי אתחרה בדצמבר ואני רוצה להפתיעלא מכובד.. סתם חח אתה מתחרה או סתם?
U, ME AND DA RACKאני אולי אתחרה בדצמבר ואני רוצה להפתיע
bring it on bich ill fukin wreck u m8U, ME AND DA RACK
נייס.. בהצלחה 😃 עד דצבמר 4 פלטות!bring it on bich ill fukin wreck u m8
come at me brah 420 blaze it fgt
אל תפתחו אבל ציפיות כי יש סיכוי שאני לא אתחרה
גם אם לא אני אבוא כצופה
אין לי בעיה עם תרגילי עזר כאלה, הייתי צריך להוסיף אותם ממזמן אבל אני פושט עצלן חח..אני לא גמיש בכתף בכלל, פרונט סקוואט עם מוט ריק שובר לי את המפרק. אני עושה פרס כבד על שבוע.שוקל להוסיף קצת תרגילי עזר לכתף? לדוגמא פייספולס ו band pull aparts ?
נ.ב מה אתה עושה בפרס?
סבבה, תודה. בהמלצכתם אוסיף את התרגילים.אני עם StasZ, פול אפרטס ועבודה על ה rotator cuff עזרו לי מאוד כשלי כאבה הכתף
אבל איך הפרס הולך לך?אין לי בעיה עם תרגילי עזר כאלה, הייתי צריך להוסיף אותם ממזמן אבל אני פושט עצלן חח..אני לא גמיש בכתף בכלל, פרונט סקוואט עם מוט ריק שובר לי את המפרק. אני עושה פרס כבד על שבוע.
סבבה, תודה. בהמלצכתם אוסיף את התרגילים.
אם הסט הראשון לא עולה אז מאלתרים, כי סט שני 57 לא היה עולה. אגב אתה מתקדם בפרס? ראיתי עשית 55 3X5 ובנץ 97.5 שזה יחס מוזר קצת, או שהפרס גבוה בהרבה?אבל איך הפרס הולך לך?
כי אני לדוגמא עושה 3X5 עם אותו משקל
אבל אני פה רואה אותך עושה 4X57
ואז 55 ואז 50 , אתה עושה בק אוף או משהו?
הפרס מפגר בהרבהאם הסט הראשון לא עולה אז מאלתרים, כי סט שני 57 לא היה עולה. אגב אתה מתקדם בפרס? ראיתי עשית 55 3X5 ובנץ 97.5 שזה יחס מוזר קצת, או שהפרס גבוה בהרבה?
לא בכל כך הרבה, בקטנה. הבנץ שלך סבבה מאוד:79nb: בהצלחה בפרסהפרס מפגר בהרבה
62X3X5 לעומת 105X3 בבנץ'
או 95X5X5 אם מדברים בנפח
התקדמות של 2.5 בפרס ב12 שבועותלא בכל כך הרבה, בקטנה. הבנץ שלך סבבה מאוד:79nb: בהצלחה בפרס
אה, באמת? חח וחשבתי שאני גרוע בפרס, עכשיו הבנתי שזה גלובלי. טוב עכשיו זהו 😃התקדמות של 2.5 בפרס ב12 שבועות
לעומט 15 קילו בבנץ' ב12 שבועות...
😵
בכל מקרה דיי עם הספאם!
העיקר לא תייגת אותי, עד עכשיו לא ראיתי את זה
התקדמות של 2.5 בפרס ב12 שבועות
לעומט 15 קילו בבנץ' ב12 שבועות...