כל הכבוד
מה הגובה שאתה שוקל 79? ומה הא.ש?
שיר לא גיי
בשביל רמות הטסט
קבל מוניטין על השיר !!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד
שיר לא גיי
בשביל רמות הטסט
כל הכבוד
שיר לא גיי
בשביל רמות הטסט
אני באיזור ה 82-831.77+-, א.ש. אין לי שמץ לא חטוב(ולא קרוב להיות), 16+-. גם אתה שוקל כמוני לא?
אתה די חטוב לא? נראלי אני מפסיק ב85 אני פשוט לא אגיע למספיק חלבון, אני בקושי עכשיו מגיע ל155 ואני אוכל חצי מקרר.אני באיזור ה 82-83
אני דיי חטוב אבל לא ממש, באיזור ה 14-15 א.ש לפי דעתי. אני מתכוון להגיע ללפחות 90-95 קילו לפני חיטובאתה די חטוב לא? נראלי אני מפסיק ב85 אני פשוט לא אגיע למספיק חלבון, אני בקושי עכשיו מגיע ל155 ואני אוכל חצי מקרר.
אתה די חטוב לא? נראלי אני מפסיק ב85 אני פשוט לא אגיע למספיק חלבון, אני בקושי עכשיו מגיע ל155 ואני אוכל חצי מקרר.
אני חשבתי פעם שזה קשה להגיע ל 200 גרם חלבון ביום עד שהתחלתי לספור... אני מגיע גם ל 250 בלי להתאמץ לפעמים, אם אתה לא צמחוני/טבעוני זה יותר קל ממה שזה עלול להיראותאתה די חטוב לא? נראלי אני מפסיק ב85 אני פשוט לא אגיע למספיק חלבון, אני בקושי עכשיו מגיע ל155 ואני אוכל חצי מקרר.
😆 45 שניות מנוחה(אחרת לא תתבצע גדילה של השריר..), זה היה עם דאמבל 10 KG.אתה עושה 45 קילו יד קדמית ל 3x15 ? 😳
חשוב מאוד גם להרגיש את הכיווץ בחלק העליון של התנועה. וגם לשתות שייק חלבון ישר איך שאתה מניח את הדאמבל שהחלבון ילך ישר לבייספס😆 45 שניות מנוחה(אחרת לא תתבצע גדילה של השריר..), זה היה עם דאמבל 10 KG.
זה לא סתם, זה חשוב:) וגם עוד דבר, קשה למצוא ספוטרים כמוך לבנץ'😁 (רק בשביל זה יש מצב אני אגיע יום חמישי הבא, עוד כמה דקות אני מעלה סרטון בנץ' מהיום, תראה למה)אני סתם מעודד מהצד
זה לא סתם, זה חשוב:) וגם עוד דבר, קשה למצוא ספוטרים כמוך לבנץ'😁 (רק בשביל זה יש מצב אני אגיע יום חמישי הבא, עוד כמה דקות אני מעלה סרטון בנץ' מהיום, תראה למה)
אה נכון, אין מצב שאני מגיע יום חמישי הבא... טוב פעם אחרת...יום חמישי שבוע הבא חדר הכושר פתוח רק עד 17:30 בגלל ראש השנה, אני עדיין לא יודע מתי אני בדיוק אגיע.
אה נכון, אין מצב שאני מגיע יום חמישי הבא... טוב פעם אחרת...