הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אתה די חטוב לא? נראלי אני מפסיק ב85 אני פשוט לא אגיע למספיק חלבון, אני בקושי עכשיו מגיע ל155 ואני אוכל חצי מקרר.
אני דיי חטוב אבל לא ממש, באיזור ה 14-15 א.ש לפי דעתי. אני מתכוון להגיע ללפחות 90-95 קילו לפני חיטוב

אתה די חטוב לא? נראלי אני מפסיק ב85 אני פשוט לא אגיע למספיק חלבון, אני בקושי עכשיו מגיע ל155 ואני אוכל חצי מקרר.
אני חשבתי פעם שזה קשה להגיע ל 200 גרם חלבון ביום עד שהתחלתי לספור... אני מגיע גם ל 250 בלי להתאמץ לפעמים, אם אתה לא צמחוני/טבעוני זה יותר קל ממה שזה עלול להיראות

טקסס-שבוע 8-התאוששות
פרס
60X2X3 62.5X3 65X1
חוץ מזה שהרגשתי את המשקל על כף היד ולא על הכתף(כמו תמיד בעצם..) עלה סבבה.
סקוואט 95 2X5
יד קדמית!!!! 3X15 45 שניות מנוחה, חשוב מאוד
מתח 2X8
אימון קליל, עדיין מרגיש סמרטוט מיום ראשון, משאיר כוחות ליום חמישי 😃

😆 45 שניות מנוחה(אחרת לא תתבצע גדילה של השריר..), זה היה עם דאמבל 10 KG.
חשוב מאוד גם להרגיש את הכיווץ בחלק העליון של התנועה. וגם לשתות שייק חלבון ישר איך שאתה מניח את הדאמבל שהחלבון ילך ישר לבייספס

טקסס-שבוע 8-עצימות
בנץ
92.5 1X4 PR!
חזרה רביעית עלתה גרייניד אבל נעלתי לבד. מאוד מאוד מרוצה מהבנץ, עשה לי את האימון 😃
סקוואט
142.5 1X5 PR
היה קשה כמו תמיד אבל מרוצה מאוד מהטכניקה.
דדליפט
145 PR 1X5
שיניתי קצת את הטכניקה, גם זה היה כבד אבל עלה.
מקבלים+32.5X3
מתח+חתירה
יד קדמית סט אחד פמפום עד המוות.
סה"כ אימון בין הקשים והטובים שהיו לי. תודה לדודי (התותח!) שמאז שהתחלתי להתאמן איתו האימון פי 2 יותר כיף, 50% מההצלחה שמורה לו:193ek:

אני סתם מעודד מהצד ועושה פה ושם כמה סטים בין כל הדיבורים שלי, יש לי שאיפות גדולות עבורך 😃

אני סתם מעודד מהצד
זה לא סתם, זה חשוב:) וגם עוד דבר, קשה למצוא ספוטרים כמוך לבנץ'😁 (רק בשביל זה יש מצב אני אגיע יום חמישי הבא, עוד כמה דקות אני מעלה סרטון בנץ' מהיום, תראה למה)

זה לא סתם, זה חשוב:) וגם עוד דבר, קשה למצוא ספוטרים כמוך לבנץ'😁 (רק בשביל זה יש מצב אני אגיע יום חמישי הבא, עוד כמה דקות אני מעלה סרטון בנץ' מהיום, תראה למה)

יום חמישי שבוע הבא חדר הכושר פתוח רק עד 17:30 בגלל ראש השנה, אני עדיין לא יודע מתי אני בדיוק אגיע.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית