משהו של בית ספר? לאן?חח זה טיול(מסע) שנתי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משהו של בית ספר? לאן?חח זה טיול(מסע) שנתי.
במסגרת התוכנית החברתית ובהמשך ללימודי השל"ח(שיעור לא חשוב?) ולחינוך הערכי בבית הספר(?!?!), יצאו תלמידי כיתות יא ל"מסע ישראלי"(השם מסע מרגש אותי) למשך ארבעה ימים בנגב. מידע חשוב: תלמיד עם סקוואט מעל 3 פלטות פתור מהטיולים והוא יוכל להישאר באוטובוס.משהו של בית ספר? לאן?
ה-67.5 לקח את כל הכוח, אני בטוח שה-70 היה עולה אם אלון היה עובר אליו ישר אחרי ה-60.
עוד אימון שרוסס, צריך להתעלות עליו שבוע הבא לפני המסע הישראלי של אלון 😃
אז בשביל זה התאמנת חזק:lol:מידע חשוב: תלמיד עם סקוואט מעל 3 פלטות פתור מהטיולים והוא יוכל להישאר באוטובוס.
טקסס-פרידה-אימון 1
בנץ
80 6X6
75 1X8
היום רשמית אני מרגיש שהגעתי לאימון יתר בחזה, תוכנית הבאה נזהר עם נפח על ההתחלה.
סקוואט
140 4X5
טוב לשם שינוי
מתח 8X5
יד קדמית 16 3X8
כתף גומיה
היום מישהו אמר שאני לא פורפורציונלי ושהרגליים שלי גדולות יותר מדי ושאני צריך לעבוד יותר פלג גוף עליון, תוכנית הבאה תיהיה ABCDEF
יום חמישי אימון סינגלים, מצפה לסקוואט ודדליפט טובים:secret:
טקסס-פרידה-אימון 1
בנץ
80 6X6
75 1X8
היום רשמית אני מרגיש שהגעתי לאימון יתר בחזה, תוכנית הבאה נזהר עם נפח על ההתחלה.
סקוואט
140 4X5
טוב לשם שינוי
מתח 8X5
יד קדמית 16 3X8
כתף גומיה
היום מישהו אמר שאני לא פורפורציונלי ושהרגליים שלי גדולות יותר מדי ושאני צריך לעבוד יותר פלג גוף עליון, תוכנית הבאה תיהיה ABCDEF
יום חמישי אימון סינגלים, מצפה לסקוואט ודדליפט טובים:secret:
מה התכנון לתוכנית הבאה?
למה בכלל לעבור תוכנית?
מה הקטע של ה 6x6?
ומה הקטע של השיר הנוראי הזה?
ממשיך בטקסס^^יהיה מעניין מאוד לראות תסינגלים ותוסיף הרבה נפח לפלג גוף עליון חזה גב כתפיים בעיקר ככה תגדל וכמובן אוכל !
איזה תוכנית אתה מתכנן עכשיו לעשות ?
לא, זה עדיף
פיטבול הכי טוב
@incin למה אתה אומר לו דברים כאלה? בנאדם יכול לפתח תסביכים ולהפסיק להסקביט בגלל זההיום מישהו אמר שאני לא פורפורציונלי ושהרגליים שלי גדולות יותר מדי ושאני צריך לעבוד יותר פלג גוף עליון
@incin למה אתה אומר לו דברים כאלה? בנאדם יכול לפתח תסביכים ולהפסיק להסקביט בגלל זה
כן, מי שלא יודע עלול היה לחשוב שהייתי רציני בתגובה הקודמת...למען הסר ספק לא אני אמרתי לו את זה, מי שאמר לו את זה היה בחור שנכשל עם 90 ק"ג סקוואט, נלחץ והוריד את הידיים מהמוט.
הוא תפס את הראק עם הידיים והעלה את עצמו למעלה עם הידיים והרגליים ביחד.
לא ראיתי אותו עושה סקוואט מאז.
הוא גם אמר לי לפני כמה חודשים שהוא מתכנן עד סוף השנה להגיע לבנץ' של 180, האמצעים - עשרות סטים של בנץ' במשקלים של ילדה.
התוצאה - הוא הפסיק גם לעשות בנץ'.
כיום הוא עובד על דדליפט עם רצועות תוך כדי abuse מטורף לאחיזה שלו עם מליון סטים בלי רצועות של 30 שניות אחיזה סטטית בנעילה עם 100/120 ק"ג.
אני צופה שהוא יפסיק לעשות דדליפט בעתיד הקרוב.
ומה שהוא אמר לאלון היה נטו מקנאה.
כן, מי שלא יודע עלול היה לחשוב שהייתי רציני בתגובה הקודמת...
אני לא ממש מבין מה קרה בסקוואט שאתה מתאר, איך המוט לא נפל ממנו כשהוא הוריד ידיים?
זה הבחור שעשה עם בועז את הסטים האלה של האחיזה היום, הוא אמר את זה?
באופן כללי אנשים אומרים חרא כזה מקנאה, מי שלא קנאי הוא בדרך כלל ימצא על מה לפרגן או שלא יגיד כלום אם לא שאלו אותו...
דווקא לא חשבתי שהוא מההייטרים הקנאים חח... אגב ראיתי אותו עושה בוקס סקוואט עם 140 לפני כמה זמן (זתומרת ראיתי אותו שם 140 על המוט ומכין את הספסל, אחרי זה הלכתי, לא יודע מה היה שם)...בדיוק, זה הבחור.
המוט כמעט ונפל לו מהגב, לא היה חסר הרבה - הוא מאוד התנדנד ולמזלו הוא הצליח להתרומם מהר כשהוא נעזר בידיים (כמו מתח וסקוואט במקביל).
אתמול גם מישהו אמר לי בזמן שעשיתי מקבילים שקשת בגב זה מאוד מסוכן ומה שאני עושה בבנץ' לא עובר בתחרויות (מצא לו עם מי לדבר..).
כשהסברתי לו למה הוא מדבר שטויות הוא שתק אבל אני לא יודע אם זה נכנס לו לראש.
תמיד האנשים שמדברים ככה הם האנשים החלשים, מעניין למה..
התאששות אחרונה
פרס
50 3X5
פאוז סקוואט
100 3X3
מתח
אני מצונן, על 6 שעות שינה(שונא חורף, שיעבור במהרה), נקווה לטוב יום חמישי
וואו, אני מרגיש כמו מטלה מגבות אחרי 6 שעות שינה, אם אפשר לשאול למה אתה יושן(ישן?) רק 6? אין זמן?6 שעות זה פצצה בשבילי, ועוד רק בחורף מצליח לגרד את ה 7 כי איכשהו לא חם בלילה חחח