הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אני מהצעירים של 81 - סיימתי תיכון ב-99, התגייסתי ב-2000, התחלתי ללמוד בטכניון ב-2003.
מישהי שאלה אותי בחד"כ אם אני מכיר מישהו שעושה "אותות ומערכות", אמרתי לה שעשיתי את הקורס לפני עשר שנים אז לא 😃

כן, די נמנעתי מתוכניות עם נפח גבוה לפלג גוף תחתון בגלל כשלון שהיה לי בעבר עם סמולוב הרגיל - הפסקתי את התוכנית אחרי מס' אימונים כי התוכנית דיכאה אותי וגרמה לי לא לרצות לבוא לחד"כ.

קורטה יותר מאוזנת מבחינת הנפח לגוף עליון ותחתון, ועם נפח בבנץ' אין לי שום בעיה.

בעבר עשיתי את טקסס במקביל עם אימוני WL ויצא שלא ממש התקדמתי בשניהם, שני האימונים הראשונים בינתיים לא היו קשים כמו ההתחלה של טקסס אבל בוא לא נפתח פה לשטן 😃
נחמד, כאחד שרואה על אימון קורטה מקרוב זו תוכנית מאוד ברוטלית. בהצלחה.

ספאם בלוג של אלון שתוך יום ללא עדכון עבר לעמוד 2:

קורטה נפח 3/12
בנץ 8X5 כאילו לא היה כלום על המוט (62%)
סקוואט 8X5 מעייף קצת משום מה, אבל לא ממש קשה (58%)
דדליפט 8X5 לא כבד (58%), אבל לא רגיל לעבוד בנפחים כאלו - תוך פחות משבוע לעשות 120 חזרות בדדליפט זה יוצא דופן בשבילי, התחילו לי שתי שלפוחיות מציקות ביד ימין, חזרה אחרונה של סט אחרון פשוט שחררתי את המוט בירידה כמו איזה קרוספיטר, מקווה שהמוט יסלח לי על זה.

סיום אימון - 1500 צעדים ברחבי הטכניון עם אישתי, @yujinius ובחור נוסף שלא רשום לפורום, בגלל מזג האוויר הזיעה התייבשה לי על העפעפיים והיה קשה למצמץ.

סה"כ מתיש, אבל עדיין לא קשה.

ספאם בלוג של אלון שתוך יום ללא עדכון עבר לעמוד 2:

קורטה נפח 3/12
בנץ 8X5 כאילו לא היה כלום על המוט (62%)
סקוואט 8X5 מעייף קצת משום מה, אבל לא ממש קשה (58%)
דדליפט 8X5 לא כבד (58%), אבל לא רגיל לעבוד בנפחים כאלו - תוך פחות משבוע לעשות 120 חזרות בדדליפט זה יוצא דופן בשבילי, התחילו לי שתי שלפוחיות מציקות ביד ימין, חזרה אחרונה של סט אחרון פשוט שחררתי את המוט בירידה כמו איזה קרוספיטר, מקווה שהמוט יסלח לי על זה.

סיום אימון - 1500 צעדים ברחבי הטכניון עם אישתי, @yujinius ובחור נוסף שלא רשום לפורום, בגלל מזג האוויר הזיעה התייבשה לי על העפעפיים והיה קשה למצמץ.

סה"כ מתיש, אבל עדיין לא קשה.
זה האחוזים המשודרגים?

זה האחוזים המשודרגים?

בבנץ' כן, בשאר לא כי אני רוצה לראות איך אני מגיב לנפח הזה.

בהתאם לסבב הנוכחי אני אקבע מה יהיה בסבב הבא, בינתיים אשקול להעלות עוד יותר את הבנץ' ויתכן גם שאת הדדליפט - מה שבעיקר מציק לי בדדליפט זה השלפוחיות ביד ימין, לא המשקל - באותה מידה הייתי יכול להוסיף עוד 10 ק"ג בלי להרגיש הבדל.

הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:

https://www.lbs.co.il/logs/public/

כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
19036_Screenshot_2.png

כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:

1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:

19035_Screenshot_1.png

ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
19037_Screenshot.png

2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.

בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.

אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:

19040_Screenshot_6.png

לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:

19038_Screenshot_4.png

אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:

19039_Screenshot_5.png

אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).

תהנה 😃

עוד הודעת ספאם: קורטה נפח 4/12

אז בהתאם לרמת הקושי של שבוע שעבר החלטתי להעלות את הבנץ' ב-4% ל-66% (כאמור, אמורים להתחיל ב-58% עם ציוד), הדדליפט עלה ב-3.5% ל-61.5% והסקוואט עלה ב-2% ל-60%.

הפעם הרגשתי את המשקל בבנץ' אבל עדיין היה די קל, מישהו זרק לי מהצד שאני מקפיץ את המוט על החזה למרות שאני לא - המשקל פשוט כל כך קל שבשניה שהמוט נוגע בחזה אני מעיף את המוט למעלה בשיא המהירות - הנגיעה בחזה היא מאוד עדינה, הירידה מבוקרת ואין שום הקפצה.
הסקוואט היה מעייף ומתיש כרגיל, והנפח בדדליפט הורג לי את יד ימין - עכשיו איכשהוא הצלחתי להוריד חתיכת עור ליד הזרת וכל מגע באיזור צורב, מקווה שיעבור עד האימון מחר.

גם שמתי לב שהתחילו לי שפשופים בירך ימין מהמוט של הדדליפט (קצת מעל הברך), לפחות אני יודע שאני צמוד לגוף 😃

החדשות הטובות הן שהוסיפו עוד מוט ועכשיו יש לנו שישה מוטות בחד"כ, אבל לצערי הוא לא אלייקו ועדיין הייתי צריך לחכות רבע שעה בתחילת האימון לספת בנץ' ולמוט נורמלי.

זמן אימון: שעתיים ו-45 דקות, פעם הבאה אני מביא משהו לאכול בזמן האימון.

מקווה שהסבל הזה ישתלם בסוף, שליש עבר - רק עוד 8 אימונים ואפשר לנוח עם בלוק עצימות ולראות איך אני מגיב לנפח הזה.

עוד הודעת ספאם: קורטה נפח 4/12

אז בהתאם לרמת הקושי של שבוע שעבר החלטתי להעלות את הבנץ' ב-4% ל-66% (כאמור, אמורים להתחיל ב-58% עם ציוד), הדדליפט עלה ב-3.5% ל-61.5% והסקוואט עלה ב-2% ל-60%.

הפעם הרגשתי את המשקל בבנץ' אבל עדיין היה די קל, מישהו זרק לי מהצד שאני מקפיץ את המוט על החזה למרות שאני לא - המשקל פשוט כל כך קל שבשניה שהמוט נוגע בחזה אני מעיף את המוט למעלה בשיא המהירות - הנגיעה בחזה היא מאוד עדינה, הירידה מבוקרת ואין שום הקפצה.
הסקוואט היה מעייף ומתיש כרגיל, והנפח בדדליפט הורג לי את יד ימין - עכשיו איכשהוא הצלחתי להוריד חתיכת עור ליד הזרת וכל מגע באיזור צורב, מקווה שיעבור עד האימון מחר.

גם שמתי לב שהתחילו לי שפשופים בירך ימין מהמוט של הדדליפט (קצת מעל הברך), לפחות אני יודע שאני צמוד לגוף 😃

החדשות הטובות הן שהוסיפו עוד מוט ועכשיו יש לנו שישה מוטות בחד"כ, אבל לצערי הוא לא אלייקו ועדיין הייתי צריך לחכות רבע שעה בתחילת האימון לספת בנץ' ולמוט נורמלי.

זמן אימון: שעתיים ו-45 דקות, פעם הבאה אני מביא משהו לאכול בזמן האימון.

מקווה שהסבל הזה ישתלם בסוף, שליש עבר - רק עוד 8 אימונים ואפשר לנוח עם בלוק עצימות ולראות איך אני מגיב לנפח הזה.

מה אתה מתכוון להביא לעצמך לאכול באימון ?
וזה לא יעשה לך בלאגן בבטן ?

מה אתה מתכוון להביא לעצמך לאכול באימון ?
וזה לא יעשה לך בלאגן בבטן ?

דובשניות? 😃

משהו קליל עם סוכר, אני לא מתכוון לאכול פיתה עם חומוס ומלפפונים חמוצים באמצע אימון 😃

יומני היקר,

אימון קרוספ..אממ..סליחה - אימון קורטה 5/12

דבר ראשון, הכי חשוב - הפעם הצטיידתי לאימון בשלווה, לא להאמין כמה שזה עזר.

בנץ' 66% 8X6 ממש לא קשה. אני לוחם נפח מטורף בבנץ', תוהה אם לעלות שבוע הבא ל-70% יהיה יותר מדי.
סקוואט 60% לא יותר מדי מתיש, בניגוד לאימונים קודמים - כנראה שהשלווה עשתה את שלה.
דדליפט 61.5% מעייף מאוד, כבר אין כוח להחזיק את המוט בידיים.

סה"כ אימון טוב, לא קשה כמו יום שלישי - מקווה שיהיה אותו דבר ביום ראשון 😃

פרשת לבילדינג ?
ואני רואה שאלון חזר אז זה אומר שחוזרים ללוג הרגיל שלו.

זה בהחלט נראה ככה בקורטה, הרבה אנשים התעניינו מה לעזאזל אני עושה - 24 סטים באימון ו-72 סטים בשבוע זה משהו שמעולם לא עשיתי.

אפילו אין לי כוח בסוף לעשות יד קדמית מול מראה 🙁

כן, אלון חוזר להתאמן ביום ראשון, @yujinius - שלא תחשוב שלא שמתי לב שהברזת מאימון עצימות, משהו צץ?

@yujinius - שלא תחשוב שלא שמתי לב שהברזת מאימון עצימות, משהו צץ?
כן, לראשונה מאז שפרסמתי את האוטו שלי ביד 2 (שבועיים-שלושה) מישהו התקשר ורצה לראות, אז החלטתי שזה יותר חשוב מהכול... אבל בסוף הוא קנה אז אני עדיין תקוע עם הגרוטאה (האהובה) שלי... אבל עשיתי את האימון היום, כל הפרטים תכף בלוג שלי:)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית