הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

איך אתם עושים לי חשק להתאמן בטכניון 😭

אתה מוזמן להתחיל ללמוד בטכניון ולהתאמן איתנו 😃
או שגם בלי להתחיל ללמוד אתה יכול להירשם
כבר עברתי את השלב הזה בחיים 😃
כולכם עדיין לומדים שם?
לא כולנו, אני עדיין לומד, GODLIN גם, incin סיים מזמן, KOLLER לומד בתיכון, @Aftermath נראה לי לומד (אני צודק?)

כבר עברתי את השלב הזה בחיים 😃
כולכם עדיין לומדים שם?

אני סיימתי את הלימודים לפני כמעט שבע שנים, כרגע אני מתאמן שם על סטטוס של בן זוג של סטודנטית לתואר ראשון (לאשתי עדיין יש שאריות של התואר הראשון השני שלה שהיא גוררת כבר שנים).

אם לא - תמיד אפשר לתרום 500 שקלים בשנה ולעשות מנוי כמו אלון - עדיין יוצא די משתלם.

וואלה?
לא ידעתי שאפשרי..
מה זה 500 שקלים?
זה כלום.

אני משלם 2000 לפחות בהולמס.
ציטטת את התגובה הלא נכונה 😃
אבל כן, המחירים שם מצחיקים לסטודנטים (200 בשנה) ולבני זוג של סטודנטים (370 בשנה נראה לי), לבוגרי הטכניון זה 1300 בשנה, ולעובדים ובני זוג אני לא בטוח כמה אבל גם יש מחיר מיוחד כלשהו

מה זה הסידור הזה?

וואלה?
לא ידעתי שאפשרי..
מה זה 500 שקלים?
זה כלום.

אני משלם 2000 לפחות בהולמס.

התכוונתי שזה בנוסף לתשלום עבור מנוי שנתי, סה"כ יוצא 1850 שקלים לשנה (או 154 שקלים לחודש).

כשהייתי בהולמס פלייס בגרנד שילמתי 3500 לשנה במסגרת מנוי ברטר.

התכוונתי שזה בנוסף לתשלום עבור מנוי שנתי, סה"כ יוצא 1850 שקלים לשנה (או 154 שקלים לחודש).

1850 זה המחיר של המנוי הרגיל לחיצוניים לא? לא הבנתי על ה 500 שקל

אז המחיר כמעט זהה למנוי ברטר שיש לי בהולמס פלייס קריון שזה 2000 לשנה

1850 זה המחיר של המנוי הרגיל לחיצוניים לא? לא הבנתי על ה 500 שקל

1350 ש"ח זה המחיר לחיצוניים, בנוסף לזה צריך לתרום 500 שקלים לאגודה.

אז המחיר כמעט זהה למנוי ברטר שיש לי בהולמס פלייס קריון שזה 2000 לשנה

בהינתן מחיר זהה בין הולמס פלייס "פרמיום" שיש בגרנד והחד"כ בטכניון עדיין הייתי בוחר בטכניון, אם יביאו עוד ראק אז בכלל אין מה לדבר.

1350 ש"ח זה המחיר לחיצוניים, בנוסף לזה צריך לתרום 500 שקלים לאגודה.

בהינתן מחיר זהה בין הולמס פלייס "פרמיום" שיש בגרנד והחד"כ בטכניון עדיין הייתי בוחר בטכניון, אם יביאו עוד ראק אז בכלל אין מה לדבר.

אתה גר בקרבת מקום?
נווה שאנן וכאלה?

אתה גר בקרבת מקום?
נווה שאנן וכאלה?

די קרוב, בערך 25 דקות הליכה.

אני מגיע לחד"כ ישר אחרי העבודה (אשתי מסיעה אותי לטכניון/אשתי יורדת בבית ואני לוקח את הרכב/לוקח אוטובוס מהעבודה, לאחרונה האפשרות השלישית חוזרת על עצמה די הרבה) וחוזר הביתה (אשתי לוקחת אותי מהטכניון/אני עם רכב ונוסע הביתה/אני הולך לזיו ולוקח אוטובוס/אני לוקח אוטובוס מתוך הטכניון, גם כאן האפשרות השלישית חוזרת על עצמה לאחרונה).

אני מקווה לקנות רכב נורמלי בקרוב ואז הטרנטע תהיה איתי והיא תסע ברכב החדש.

אז משתלם לך,
אני גר בקריות.. וההולמס פלייס הוא 5 דק מהעבודה.
זה השיקול העיקרי בערך..

אני מקווה לקנות רכב נורמלי בקרוב ואז הטרנטע תהיה איתי והיא תסע ברכב החדש.

חייב למחוא לך כפיים.
אם אני קונה רכב חדש אשתי תקבל את הטרנטע ולא אני 😆

@incin , כבוגר אתה משלם רק את ה 1350 נכון ? לא צריך "לתרום" את ה 500 נוספים.

בשנה הראשונה שעשיתי מנוי בטכניון (לפני שהייתי נשוי) הם ויתרו לי על החברות בארגון בוגרי הטכניון והייתי צריך לשלם רק 1200 ש"ח, היום הם יותר מקפידים וגם בוגרים צריכים לשלם את התוספת הזו.

אני כרגע על תקן בן זוג של סטודנטית לתואר ראשון, מה שאומר שאני משלם רק 600 ש"ח עבור המנוי+לוקר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית