הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

עברת את Dragon age inquisition?

לא, אני לא משחק משחקים של שחקן יחיד כבר המון שנים, לא מעניין אותי כבר, רק מרובה משתתפים.

בגלל זה מחפש רק משקחים כאלו, אין לי בעיה לשלם כסף כמו על WOW, אבל בינתיים אין משהו טוב כמו שהוא היה

לא, אני לא משחק משחקים של שחקן יחיד כבר המון שנים, לא מעניין אותי כבר, רק מרובה משתתפים.

בגלל זה מחפש רק משקחים כאלו, אין לי בעיה לשלם כסף כמו על WOW, אבל בינתיים אין משהו טוב כמו שהוא היה
הmmo multiplayer הכי טוב עכשיו זה Tera online

כה הגעתי לרמה 56 ופרשתי כי ברמות גבוהות צריך פארטי כדי להתקדם ואני אוהב לשחק לבד
יש שם דאנג'נים קטלניים רצח ומלא קווסטים ובוסים
השאלה שלי איך ה PVP ? זה רק BG או שיש ARENA ודברים מעניינים כאלו ?

השאלה שלי איך ה PVP ? זה רק BG או שיש ARENA ודברים מעניינים כאלו ?
יש שרתים של PvP ושרתים של pve
לpvp הולכים ברמות הכי גבוהות אז לא הייתי שם. לא יודע לגבי bg רוב הזמן סתם עליתי רמות ועשיתי כסף. יש מבחינת דברים מעניינים מלא דברים קצת שכחתי כי שיחקתי לפני שנה וחצי.

@incin , עכשיו התחלתי לחפש לי משחק לשחק, ראיתי שהמשחק שאתה משחק בו הוא ב TOP, אבל הבנתי שיש קניה בתוך המשחק עצמו, האם זה PAY TO WIN ? או שגם מי שלא משלם יכול להצליח ?, מתלבט בין זה לבין DUNGEON HUNTER 4.

אני שמח לראות שהוא בטופ (לא ידעתי) - Heroes charge מבוסס על המשחק הסיני בעל ההכנסה הגבוהה ביותר (dota arena), זה לא בהכרח pay to win - אבל אם תחליט לשלם 3$ לכרטיס חודשי זה כל כך יעזור לך שאני לא רואה שום סיבה לא לשלם אותם ברגע שאתה רואה שהמשחק טוב, ותאמין לי - הוא ממש, אבל ממש, טוב.

אני שמח לראות שהוא בטופ (לא ידעתי) - Heroes charge מבוסס על המשחק הסיני בעל ההכנסה הגבוהה ביותר (dota arena), זה לא בהכרח pay to win - אבל אם תחליט לשלם 3$ לכרטיס חודשי זה כל כך יעזור לך שאני לא רואה שום סיבה לא לשלם אותם ברגע שאתה רואה שהמשחק טוב, ותאמין לי - הוא ממש, אבל ממש, טוב.
ראיתי יש קניות בתוך המשחק עצמו, זה לרוב הבעיה, כלומר נגיד מוכרים נשק/יכולות או משהו בסגנון ואז שחקנים שמשלמים הרבה כסף הם אלו שממש חזקים, יש משחקים שאצלהם נגיד זה שאתה משלם כסף אז זה רק על דברים קוסמטיים או אולי לעלות יותר מהר רמות אבל לא משהו שיתן לו יתרון מול יריב ברמה שלא שלא שילם כסף

ראיתי יש קניות בתוך המשחק עצמו, זה לרוב הבעיה, כלומר נגיד מוכרים נשק/יכולות או משהו בסגנון ואז שחקנים שמשלמים הרבה כסף הם אלו שממש חזקים, יש משחקים שאצלהם נגיד זה שאתה משלם כסף אז זה רק על דברים קוסמטיים או אולי לעלות יותר מהר רמות אבל לא משהו שיתן לו יתרון מול יריב ברמה שלא שלא שילם כסף

אתה יכול להיות מדורג ב100 השחקנים הטובים ביותר בסרבר אם תשלם 3$ פעם אחת, אבל אתה צריך לדעת מה אתה עושה וייקח לך כמה חודשים רק ללמוד את המשחק.

אני בקלות עוקף שחקנים שהשקיעו כמה מאות דולרים פשוט כי אני יודע מה אני עושה כבר מההתחלה (שיחקתי במשחק חודשיים לפני שפתחתי את החשבון הנוכחי שלי).

לדעתי - תתקין, תתחיל לשחק בלי לשלם כלום, תלמד את המשחק - ורק אחרי שאתה מרגיש שאתה יודע במה להשקיע תפתח חשבון חדש שבו תחליט אם לשלם את ה-3$ או לא.

אה, ואין שום נשק או דמות שהשחקנים שמשלמים משיגים שאתה בתור F2P לא יכול להשיג (אמנם ייקח לך יותר זמן, אבל זה אפשרי בהחלט).

למה לפתוח מחדש חשבון ? בשביל להשיג RATIO יותר טוב ?

כי אתה עושה טעויות בהתחלה שמשאירות אותך מאחור, אתה לא יודע מה לעשות ובאילו קלפים להשקיע ואם מה שקיבלת בתיבת הזהב הראשונה במשחק שווה משהו והאם התחלת לשחק בסרבר באותו יום שהוא נפתח וכו' וכו'.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית