League of Legendsplay.google.com
😃
מחפש גם משחק לבית ל PC, פעם שיחקתי WOW עכשיו רוצה משחק חדש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
League of Legendsplay.google.com
😃
מחפש גם משחק לבית ל PC, פעם שיחקתי WOW עכשיו רוצה משחק חדש.
זה ישן, שיחקתי לא מזמן ב AGE OF WULIN היה ממש טוב.League of Legends
עברת את Dragon age inquisition?זה ישן, שיחקתי לא מזמן ב AGE OF WULIN היה ממש טוב.
עברת את Dragon age inquisition?
הmmo multiplayer הכי טוב עכשיו זה Tera onlineלא, אני לא משחק משחקים של שחקן יחיד כבר המון שנים, לא מעניין אותי כבר, רק מרובה משתתפים.
בגלל זה מחפש רק משקחים כאלו, אין לי בעיה לשלם כסף כמו על WOW, אבל בינתיים אין משהו טוב כמו שהוא היה
עכשיו אני בודק אותו, אם הוא לא טוב אתה לא מתקרב לראק שבוע.הmmo multiplayer הכי טוב עכשיו זה Tera online
כן המפקדעכשיו אני בודק אותו, אם הוא לא טוב אתה לא מתקרב לראק שבוע.
ניראה סביר, שיחקתה בו ?כן המפקד
כה הגעתי לרמה 56 ופרשתי כי ברמות גבוהות צריך פארטי כדי להתקדם ואני אוהב לשחק לבדניראה סביר, שיחקתה בו ?
השאלה שלי איך ה PVP ? זה רק BG או שיש ARENA ודברים מעניינים כאלו ?כה הגעתי לרמה 56 ופרשתי כי ברמות גבוהות צריך פארטי כדי להתקדם ואני אוהב לשחק לבד
יש שם דאנג'נים קטלניים רצח ומלא קווסטים ובוסים
יש שרתים של PvP ושרתים של pveהשאלה שלי איך ה PVP ? זה רק BG או שיש ARENA ודברים מעניינים כאלו ?
@incin , עכשיו התחלתי לחפש לי משחק לשחק, ראיתי שהמשחק שאתה משחק בו הוא ב TOP, אבל הבנתי שיש קניה בתוך המשחק עצמו, האם זה PAY TO WIN ? או שגם מי שלא משלם יכול להצליח ?, מתלבט בין זה לבין DUNGEON HUNTER 4.
DOTA לשלטוןLeague of Legends
ראיתי יש קניות בתוך המשחק עצמו, זה לרוב הבעיה, כלומר נגיד מוכרים נשק/יכולות או משהו בסגנון ואז שחקנים שמשלמים הרבה כסף הם אלו שממש חזקים, יש משחקים שאצלהם נגיד זה שאתה משלם כסף אז זה רק על דברים קוסמטיים או אולי לעלות יותר מהר רמות אבל לא משהו שיתן לו יתרון מול יריב ברמה שלא שלא שילם כסףאני שמח לראות שהוא בטופ (לא ידעתי) - Heroes charge מבוסס על המשחק הסיני בעל ההכנסה הגבוהה ביותר (dota arena), זה לא בהכרח pay to win - אבל אם תחליט לשלם 3$ לכרטיס חודשי זה כל כך יעזור לך שאני לא רואה שום סיבה לא לשלם אותם ברגע שאתה רואה שהמשחק טוב, ותאמין לי - הוא ממש, אבל ממש, טוב.
ראיתי יש קניות בתוך המשחק עצמו, זה לרוב הבעיה, כלומר נגיד מוכרים נשק/יכולות או משהו בסגנון ואז שחקנים שמשלמים הרבה כסף הם אלו שממש חזקים, יש משחקים שאצלהם נגיד זה שאתה משלם כסף אז זה רק על דברים קוסמטיים או אולי לעלות יותר מהר רמות אבל לא משהו שיתן לו יתרון מול יריב ברמה שלא שלא שילם כסף
למה לפתוח מחדש חשבון ? בשביל להשיג RATIO יותר טוב ?