עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוונה היא שאם לא סיימת את הסטים הרגילים של ה-3X5, אז מורידים משקל ועושים סט או שניים של 8 חזרות, למשל.
אני לא מכיר מישהו שניסה את האופציה הזאת.
תרגילי עזר - כשהלחיצות יתחילו להיתקע, אל תתבייש להוסיף אינקליין או דיפס כלחיצת עזר ל-2-3 סטים של 8. באימון האחרון של השבוע אפשר להוסיף גם פמפומי ידיים (לא להיסחף עם נניח 10 סטים לבייספס - 2-3 סטים מספquote]
טוב אני עדיין מתקן תטכנעה בסקוואט אז אין צורך בבאר ר
סבבה אז בבאק אוף אין צורך בנתייםהכוונה היא שאם לא סיימת את הסטים הרגילים של ה-3X5, אז מורידים משקל ועושים סט או שניים של 8 חזרות, למשל.
אני לא מכיר מישהו שניסה את האופציה הזאת.
תרגילי עזר - כשהלחיצות יתחילו להיתקע, אל תתבייש להוסיף אינקליין או דיפס כלחיצת עזר ל-2-3 סטים של 8. באימון האחרון של השבוע אפשר להוסיף גם פמפומי ידיים (לא להיסחף עם נניח 10 סטים לבייספס - 2-3 סטים מספיק).
אני יודע לבצע אותו פשוט לא באלימתח (לא משנה איזה) אינו מהווה תחליף לפאוור קלין. תמצא מדריך מקצועי שילמד אותך את התרגיל.
אחת הסיבות שהפאוור קלין נמצא בכלל בתכנית היא משום שהוא התרגיל היחידי שמאלץ אותך "להתפוצץ" - כוח מתפרץ.
כל עוד אתה לא יודע לבצע אותו, הייתי מחליף אותו בשני תרגילים יחד: BOR ו-Box jumps.
ss זה ss גם עם מתח"לא בא לי", זה סבבה. רק אל תגיד שאתה עושה SS, אם כך.
ובקשר לאינקליין? דאמבלים או מוטאני מסכים לחלוטין עם המפצל. זה לגיטימי לחלוטין לקחת את הגרסה של PPST עם מתח וזה עדיין SS. פאוורקלין הוא תרגיל נפלא, אבל הוא יהיה פשוט בזבוז זמן ל-99.9%מ האוכלוסייה. ובינינו, עדיף לעשות מתח עם 20-30 ק"ג לחמישיות מאשר 70 ק"ג "wanna be powerclean".
ובקשר לאינקליין? דאמבלים או מוט
ויהיה גם צורך להוסיף תרגילי עזר למשיכוות? (מתח,דדליפט)אני באופן אישי אעדיף מוט, אבל אפשר גם עם דאמבלים.
ויהיה גם צורך להוסיף תרגילי עזר למשיכוות? (מתח,דדליפט)