עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה יש לך זאת הארוחת בוקר שלי
הארוחה הכי חשובה ביום 😃
אתה בעייתי..רגע הדבר הכי חשוב... עוד מעט (חצי שנה שנה) תרצה להתחיל לזיין...
עובדה : לילד שמן תמיד קשה לתפוס זיון
😖
אני יודע !!!אתה בעייתי..
זה נאמר באותה רוח ( טובה). הייתי עושה סמיילי אבל אני לא הטיפוס..אני יודע !!!
אבל מה שנכון נכון ..
הכל ברוח טובה - טיפה הומור לא יזיק אני לא מתכוון לפגוע באיש , מי שמקיר אותי יודע שאני טיפה ציני
הוא בן 15(!!), מתחרה בקטגוריית משקל עם ילדים בני 15(!!), על איזה עזרים רפואיים אתה מדבר?!לדעתי יצאת מפרופורציות ... תתחיל להרגיע עם האוכל . אני לא אומר עכשיו שתעשה חיטוב עצבני אבל לא יודע תאכל יותר מסודר....
מרוב שומן לא רואים שריר ואתה עוד מבסוט מזה - אל תשלה את עצמך .
עכשיו לגבי תחרות - אני מבין שזה ליפטינג לפי המראה שלך אז :
יש לך איזה 20 קילו עודפים ואתה חושב שאתה יכול להתחרות בקטגוריה של ה 100-90 קילו אבל שלא תחשוב שיהיה פשוט !
יגיעו לשם ׳גמדים׳ ששוקלים במשקל הזה ואם א״ש בהרבה יותר נמוכים משלך ואם ׳עזרים רפואים׳ והם יהיו חיות רעות.
אתה אמור לשקול לא יותר מ80 בגילך נשמה
ספר לי עוד על איך פחמימות וחלבונים הופכים לשומןשמע, אני הרבה זמן קורא פסיבי של הלוגים שלך (ואחרים) ואני חייב להגיב. קודם כל כן, יש לך גב די רחב, אבל ככה זה לדי הרבה אנשים שמנים ככה שזה לא אומר הרבה.אני לא בא להעליב אותך ואני מקווה שתיקח את זה למקום של ביקורת.
אתה ילד, אתה צעיר ואתה מושפע בקלות, למרות מה שאולי תחשוב. שמעת על תוכנית אימונים שאתה גם גדל וגם יכול לזלול כמו מטורף מה שבא לך,וקפצת עליה. אז עכשיו אתה מרים 30-40 ק"ג יותר אבל נראה כמו אדם שזולל פיצות ומקדונלדס כל היום.
עכשיו, אתה בטח חושב, מה איכפת לי איך אני נראה, אני מרים יותר ואני עושה את זה בשביל האהבה שלי למשקולות ולהרגשה כשאני מצליח להרים משקל שקודם לא יכולתי.
אבל אתה מפספס כמה דברים בדרך, הראשון ואולי הכי חשוב,הגוף שלך לא הופך לשריר כל קלוריה שאתה מכניס, ואם אתה מכניס יותר מידי הרוב יהפוך לשומן ולא משנה עד כמה אתה מתקדם במשקלים.
והשני הוא שאתה פשוט לא החלטי-אתה מגיע למצב שבו אתה מחליט על "חיטובון" של חודש ואז מאסה שמחזיקה בדיוק חודש וחצי ואז אתה נפצע כי אתה רוצה לעלות במשקלי עבודה כמו שיותר על חשבון הטכניקה או שאתה מחליט שהגיע הזמן לחיטובון וחוזר חלילה.
לסיכום, SS תוכנית מעולה כדי ללמוד תרגילי בסיס ולהתחזק מהר אם נחים ואוכלים כמו שצריך- זה לא אומר שצריך לזלול כמו חזיר.
בדיוק כמו שחיטוב לא מתחילים עם מינוס של 1000 קלוריות,ככה גם מאסה לא מתחילים עם פלוס של 700 קלוריות. (לפחות לא במצב שלך).
לפני שאתה מכניס עוד קלוריות תבדוק את הטכניקה שלך, יכול להיות שאתה יכול על אותו משקל גוף לעלות משקלי עבודה ב10-20ק"ג רק בגלל זה.
והכי חשוב,תחליט, תלך בדרך שלך, ותעשה טעויות בדרך ותלמד מהם, אבל אל תחליף את הדעה שלך כל חודש כי מישהו אמר לך משהו ואתה חושב שהוא צודק. לפעמים צריך לטעות כדי להבין.
מקווה שוב שלא נעלבת.
בהצלחה.
@RussianHotGirl
ככל שאתה ׳שמן יותר׳ ככה יהיהלך קל יותר ומהר לרזות ( בתקופה הראשונית כמובן) לכן מסה מלוכלכת זה לא דבר כל כך מחריד.ספר לי איך ארוחת בוקר שמכילה חלב ועוגיות אוריאו תורמת לגדילת מסת שריר וכוח במצב שלו, ספציפית.
ספר לי מה יהיו התוצאות של אכילת זבל מתועש, מפוצץ סוכר תעשייתי על גופו של ילד בן 15? או על כל גוף לצורך העניין?
יש הבדל תהומי בין המלצות לgomad לשחיפים שמבצעים מסה בתוכנית כוח בסיסית לבין אכילת זבל בלי הפסקה למתאמן בעל אחוז שומן נדיב.
נכון, באדיבילדרים "חובבים" מתאמנים יותר מידי בשביל מראה, וזו גם המטרה שלהם, אבל אם יש משהו שמתאמנים בעלי נטייה להשמנה/שמנים/בעלי עודף משקל יכולים ללמוד מהם זה איך לאכול, בעיקר מבחינת מקורות המזון.
לא אמרתי לאכול פרכיות אורז עם עלעלים מונבטים. אבל כן, להחליף את הקלוריות הסתומות(מהמילה לא ברורות) בקלוריות מעט יותר "שוקולות" יהיה רעיון נהדר במצבך.
ככל שאתה ׳שמן יותר׳ ככה יהיהלך קל יותר ומהר לרזות ( בתקופה הראשונית כמובן) לכן מסה מלוכלכת זה לא דבר כל כך מחריד.
צריך לזכור עוד פרמטרים שונים. חשוב לי להדגיש שאני לא בעד ולא נגד שום דבר עד שבאמת תהיה לנו הטכנולוגיה להבין בדיוק מה נכון ולא, אבל אצל אדם מתאמן הגוף עובד בצורה אחרת. אצל אדם שמן, אבל מאומן, הגוף ישתמש בחומרים שהוא מקבל למטרות אחרות ולתהליכים שונים בגוף שמתרחשים כתוצאה מהמאמץ הגופני.זה אולי לא מחריד, אבל אני רוצה לראות את בר-סמכא הראשון שיגיד שהיא מומלצת בריאותית, שמא שכחתם שהוא לא חי עד גיל 15, ולאו דווקא בשביל תחרויות.
אם היא לא מומלצת, מדוע אם כן יש לשאוף ללכת בדרך העקלקלה הזו, בייחוד באחוז שומן גבוה שכזה?
ברור לכל הדעות שכדי להתחזק בצורה משמעותית - שומן יצטבר. אך אם למתאמן חשובה אסטתיקה, ויש להניח כך עקב הערות קודמות למטרותיו, ברור מאליו שאכילת עוגיות מסוג זה עם ליטר חלב זו עצלנות וגובלת בשחיתות גופנית. הבחור אולי חושב שהוא "חזק' אבל בלי חולצה, ואפילו עם חולצה - הוא לא נראה כמו אחד שמתאמן.
אני מבין שאתה מתייחס למה שאמרתי במובן הנומרי, זאת אומרת מספרי. נכון שאם יחליף באותה כמות קלורית את הזבל באוכל "בריא", הוא לא ירזה - ולא זו הייתה כוונת המשורר, ואני חושב שהדגשתי אותה מספיק בהודעה הזו ובקודמת.
אינני נכנס לוויכוח של "קלוריה היא קלוריה", אבל אני חושב שיש מקום לציין את הסכנות של כמויות הסוכר שהוא דוחף לעצמו, וזה עוד בבוקר.
אנשים חושבים שאם מתאמנים כוח ברמה החובבנית חובה להיות שמנים. וזה לא נכון! יש כאן המון דוגמאות של בחורים שמרימים 200 קילו סקוואט ומעלה, שוקלים 80 ונראים נהדר. ומה? הם אוכלים עוגיות אוראו בבוקר? נראה לי שלא....
יש מקום לאכול תעשייתי, כן - זה מרגיע מאוד את המוח משגעונות מיותרים, אבל מסוכן עד מאוד להתיר לילדים צעירים לאכול כאוות נפשם ובלבד שירימו יותר כבד.
אריאל.