עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שהבנתי אנשים שעושים בודיבילדניג כמו אלה שציינתי למעלה לא עשו SS אני טועה?לעשות ss, המשקלים שלך נמוכים מידי כדי שתכנית נפח תיהיה יעילה לך, גם ss זה ab אבל התכנית מורכבת מהתאוששות טובה ככה שתוכל לעלות משקל בהתחלה כל אימון
מהזה הגוף לא מתפתח ?
למה הכוונה הפוך?בד"כ זה עובד הפוך
נכנסים לתחום עם תוכניות בילדרים, שם מתחילים לשאול את השאלות ונכנסים לנישה של כוח וPL בד"כ
בחו"ל מאוד נפוץ בתיכון אימוני כוח במסגרת הספורט (פוטבול/בייסבול/כדורסל/כדורגל/האבקות/אתלטיקה...) ומשם נשארים בכוח לפאוורליפטינג או בודיבילדינג
מישהו פה אמר באיזה דיוןחושב שפסיכו, שהוא התחיל כליפטר,
אבל בכל מקרה כמו שאמרתי מיקודם אם הבנץ שלך 50 הסקוואט שלך 70 והדד ליפט שלך 60 אז זה די ברור שיהיה יותר יעיל תכנית בסגנון ss מאשר פיצול abc
האמת שאין לי דרך להוכיח את זה , אבל אני בטוח ב100% שרוני קולמן עבד תקופה מסויימת כח , והוא גם דיבר עלזה בסרטון מסויים ששכחתי את שמו 😕
אולי קולמן עבד כח, אבל לא עשה תוכנית כח.מישהו פה אמר באיזה דיוןחושב שפסיכו, שהוא התחיל כליפטר,
אבל בכל מקרה כמו שאמרתי מיקודם אם הבנץ שלך 50 הסקוואט שלך 70 והדד ליפט שלך 60 אז זה די ברור שיהיה יותר יעיל תכנית בסגנון ss מאשר פיצול abc
זה הכוונה שלי, למרות שעשרים חזרות חוץ מתאומים ורגליים מידי פעם, אני לא עושה.אולי קולמן עבד כח, אבל לא עשה תוכנית כח.
מי לא עובד כח? אתה חושב שבילדרים נשארים בטווח של 20 חזרות כל החיים??
אני מעולם לא עשיתי תוכנית כוח אבל כן הכנסתי סטים של כוח ואני יכול להעיד על עצמי שאני לא חלש עם סקוואט 70 קילו.
זה שלא תעשה SS לא אומר שלא תתקדם מבחינת כוח, זה שטויות , תוכניות נפח נשארים באותם משקלים כל התקופה?
שוב - למה החלטת שאי אפשר להגיע ל120 קילו סקוואט בתוכנית נפח?זה הכוונה שלי, למרות שעשרים חזרות חוץ מתאומים ורגליים מידי פעם, אני לא עושה.
אבל במקרה שלו ספציפי תקרא תמשקלים שהוא רשם, בss הוא יתקדם במשקלי עבודה הרבה יותר מאשר הab הלא ברורה שלו...סקוואט 30 קילו???שיתן כמה חודשים של ss ואחר כך יעבור לנפח ppl או משהו.. ככה הוא יתקדם במסת שריר בקלות יותר בתכנית נפח
זה אתה בתמונה?שוב - למה החלטת שאי אפשר להגיע ל120 קילו סקוואט בתוכנית נפח?
אני חושב שזה די ברור שהזמן והמאמץ שהוא יבזבז בנפח כדי להגיע מ30 ו120 יהיה פי כמה מss..ואני הכי לא דוגל בתכנית הזאת אבל אין ספק שהיא מורכבת מהנפח המתאים כדי שלמתחיל יהיה תמקסימום התחזקות והתאוששות בין האימונים שיתבטא במשקלי עבודה באופן רציף ואגב לשאלה שלך the100 סעיד דווקא כן התחיל מליפטינגשוב - למה החלטת שאי אפשר להגיע ל120 קילו סקוואט בתוכנית נפח?
א. למי מה שהבנתי אתה לא כך כך ממליץ לכל אחד על התוכנית הזואני חושב שזה די ברור שהזמן והמאמץ שהוא יבזבז בנפח כדי להגיע מ30 ו120 יהיה פי כמה מss..ואני הכי לא דוגל בתכנית הזאת אבל אין ספק שהיא מורכבת מהנפח המתאים כדי שלמתחיל יהיה תמקסימום התחזקות והתאוששות בין האימונים שיתבטא במשקלי עבודה באופן רציף ואגב לשאלה שלך the100 סעיד דווקא כן התחיל מליפטינג
ג'ף סיידא. למי מה שהבנתי אתה לא כך כך ממליץ לכל אחד על התוכנית הזו
ב. לי אתה ממליץ או לא?
ג. מי זה סעיד אתה מדבר על ג'ף סייד או משהו אחר שנקרא סעיד ואם מישהו אחר אפשר תמונה?
צודק אבל בתאכלס אין מה להשוות בין קלן להורמונים...משתמשי קלן נחשבים טבעים וזה לא המקרה פה 😃
בסדר תודה רבה אחרי שאתה אומר ועוד מישהו הפורום הזה אמר אני התחיל באמת לעשות את הss גם שאמרת שג'ף סייד עשה ss זה גם עזר כמה קלורעות אתה ממליץ להוסיף מעל המאזן הניטרלי?ג'ף סייד
יש פה כמות אדירה של מתאמני כוח וליפטינג ואני דווקא ממש לא כזה, אני לבילדינג עושה אימוני נפח-מידי פעם עושה שינוים בחזרות כלומר חזה וגב נניח לרוב עושה 6-10, יש אימונים שאני עושה תקופה 2-6 חזרות.
אבל ss לדעתי זה תכנית שמבחינת כוח תעזור לך להתקדם יותר מהר מהab נפח שלך, וברגע שתתקדם ותגיע לשתי פלטות בתרגילים הבסיסים אז אחר כך רק הייתי עובר לנפח לך אני כן ממליץ לך את התכנית.
אגב אתה 11 אחוז שומן לדבריך, אם עד היום שאתה מתאמן אכלת הרבה (מאזן חיובי לפחות) ונשארת על הא'ש הזה, סביר לך שיש לך גנטיקה טובה וגם ב ss אם תאכל הרבה ולא תגזים עם הלכלוך, לא תשמין כמו שאתה חושב(לדעתי לא תעבור ת13 בהתחלה)
אני מניח שאתה מסתלבט אבל לא הבנתיצודק, בעצם יש שיח של קלן לא? או שזה היה עץ? לא סגור אם זה פרי או ירק
אין לך מושג מה עושים באדיבילדרים מבחינת אימונים מאחר ובד"כ הם שקרנים מדופלמים.מזה משנה אם הם עשו ss או לא? אני יכול להגיד לך שהרבה באדיבילדרים התכנית הראשונה שלהם הייתה תכנית כח , כדי שיתחזקו בהתחלה ואז יעברו לפיצולים , ואני לא מתאמן כח אני abc שלא תחשוב שאני אומר לך אתזה בגלל שאני עובד כח
כשמשתמשים בחומרים קיימת עדיפות להעלאת הנפח עם העלאת עצימות קלה. הסיבה היא יותר מורכבת מהיפרטרופיה. בעת שימוש בחומרים היכולת להעלות משקלים עולה משמעותית מבחינת השריר ולכן מההיבט הזה מאוד הגיוני לנצל ולעבוד לעצימות גבוהה. הבעיה היא שלגידים והמפרקים שלנו אין את היכולת לעמוד בעומס החדש הזה והתוצאה היא פציעה. זאת בעצם הסיבה העיקרית לכך רוב המתאמנים המשתמשים בחומרים נוטים לכיוון ניצול ההתאוששות המוגברת מאשר עניין הכח.כשאתה מוזרק יש עדיפות לפיצולים
בסדר תודה רבה אחרי שאתה אומר ועוד מישהו הפורום הזה אמר אני התחיל באמת לעשות את הss גם שאמרת שג'ף סייד עשה ss זה גם עזר כמה קלורעות אתה ממליץ להוסיף מעל המאזן הניטרלי?ג'ף סייד
יש פה כמות אדירה של מתאמני כוח וליפטינג ואני דווקא ממש לא כזה, אני לבילדינג עושה אימוני נפח-מידי פעם עושה שינוים בחזרות כלומר חזה וגב נניח לרוב עושה 6-10, יש אימונים שאני עושה תקופה 2-6 חזרות.
אבל ss לדעתי זה תכנית שמבחינת כוח תעזור לך להתקדם יותר מהר מהab נפח שלך, וברגע שתתקדם ותגיע לשתי פלטות בתרגילים הבסיסים אז אחר כך רק הייתי עובר לנפח לך אני כן ממליץ לך את התכנית.
אגב אתה 11 אחוז שומן לדבריך, אם עד היום שאתה מתאמן אכלת הרבה (מאזן חיובי לפחות) ונשארת על הא'ש הזה, סביר לך שיש לך גנטיקה טובה וגם ב ss אם תאכל הרבה ולא תגזים עם הלכלוך, לא תשמין כמו שאתה חושב(לדעתי לא תעבור ת13 בהתחלה)
אהה! תודה.הבעיה היא שלגידים והמפרקים שלנו אין את היכולת לעמוד בעומס החדש הזה והתוצאה היא פציעה.
אהה! תודה עבור מה?אהה! תודה.
נתת אישוש להרגשה שלי שהגידים והמפרקים רגישים יותר לעומס המקסימלי מאשר לנפח.תודה עבור מה?
ואיך הגעת למסקנה הזאת ? וגם אם זה היה נכון וזה לא, אתה לא חושב שהמאמן/ צוות המאמנים שלו שברור שיש להם השכלה מרובה בתחום לא היו משנים לו תכנית?כבר אמרתי לך לך בפורום הקודם
קח לדוגמא את מאט אוגוס
עשה תוכנית דמויית SS וגם את התוכנית 5\3\1 וPHAT שהיא שילוב של ליפטינג ובילדינג והוא ניראה יותר טוב מכל מי שציינת פה
זה נכוןו
ואיך הגעת למסקנה הזאת ? וגם אם זה היה נכון וזה לא, אתה לא חושב שהמאמן/ צוות המאמנים שלו שברור שיש להם השכלה מרובה בתחום לא היו משנים לו תכנית?
זה נכוןו
ואיך הגעת למסקנה הזאת ? וגם אם זה היה נכון וזה לא, אתה לא חושב שהמאמן/ צוות המאמנים שלו שברור שיש להם השכלה מרובה בתחום לא היו משנים לו תכנית?