עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון B שבוע 4 (105%)
סקווט קל 5X5,120 -> הורדתי קצת משקל בקל כי הדדליפט מתחיל להיות כבד
מתח סופיניצה BW 2X8
רגליים לא עייפות פשוט אימון B בתוכניות מדקאו/גלן פנדלי עושים סקווט קל (10-30% פחות מהכבד) כי יש דדליפט לחזרות. באימונים A,C יש סקווט כבד , במדקאו פרמידה, ובגלן פנדלי A 5X5 אקרוס וC פרמידה.
לגבי החתירה יש מאמר בפורטל
http://www.kilogram.co.il/753/הכל-מסביב-לתרגיל-החתירה/
כמובן כל התרגילים ללא רצועות (חתירות ודדליפט) שימוש במגנזיום לשיפור האחיזה, דדליפט אחיזה משולבת
אתה יכול לעבור על הפוסט של הסרטון של החתירה שלי, עומרי מרג שאל ועניתי לו על כמה שאלות. וגם על המאמר
מה הבעיה להחזיק 140 קילו? אני מחזיק את זה באחיזה רגילהידוע לי שבאימון B הסקוואט קל, אני שאלתי אותך באופן אישי - שברת שיא של 167.5x5x5
איך ההתאוששות, יש DOMS??
לגבי כל השאר תודה, אני אעבור על זה.
בלי רצועות לחתור מעל 140 == אחיזה של חיה !!!
מה הבעיה להחזיק 140 קילו? אני מחזיק את זה באחיזה רגילה
התייחסתי לאחיזה כי הבחור התלהב מהעובדה שהוא מתאמן ללא רצועות אחיזהלהחזיק לא בעיה אבל לעשות עם זה חתירה לחזרות זה יותר קשה מדדליפט
התייחסתי לאחיזה כי הבחור התלהב מהעובדה שהוא מתאמן ללא רצועות אחיזה
קודם כל זה שאתה מחזיק את זה זה לא אומר שזאת לא בעיה....
דבר שני, אני נתקלתי בחתירה מהסוג הזה פעם ראשונה כאן באתר.
שעושים בנט אובר בלי להניח על הרצפה (כמו בודיבילדר:)) אז האחיזה היא מאוד קשה מעבר ל-120-130. היא גם רציפה בניגוד לתרגיל המדובר.
זהו גם התרגיל היחידי בו השתמשתי ברצועות (מעבר למשקל מסויים שדי התקרב כבר למשקל שיא)
אני פשוט זוכר שמוו כתב פעם שב-125 המוט החליק לו (אני הבנתי שהוא איבד אחיזה)...
לכן שאלתי אם היה שימוש ברצועות...
והאם עבודה עם רצועות מומלצת בכלל??
אני אישית די נמנע ממנה כי אני מאמין שאתה צריך להרים משקל שאתה לפחות מסוגל להחזיק.... ו"חושש" שזה יחליש לי את האחיזה.
מוו- אם תגיע למצב שבו האחיזה מעכבת אותך בהתקדמות בחתירה - האם תשתמש ברצועות?? או שתעדיף "לחכות" להתחזקות האחיזה??
איזו סיבה יש שהאחיזה תגביל אותו? הוא מושך 205 לחזרות אקרוס...
זאת לא אותה אחיזה....
יש מצב שהאחיזה לא תגביל אותו וזאת גם תשובה...
יש מספיק אנשים שלא עובדים בדדליפט באחיזה משולבת .
בכל מקרה אין סיבה שמשקל כזה קל יגביל מישהוא ...
הרעיון הוא שאין הצדקה להשתמש ברצועות בכלל בדדליפט
זאת לא אותה אחיזה....
יש מצב שהאחיזה לא תגביל אותו וזאת גם תשובה...