הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חיטוב 4 @ בילדינג & ליפטינג

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/15
תעשה SS כמו בן אדם ותראה תוצאות,ממש לא נשמע לי הגיוני משקלים כאלו אחריי שני SSים.

סקווט 133 קילו אחי על משקל גוף 67 .. ל3X5
דדליפט 125 או 130..
מתח עם +26 או 28...
בנצ' 85 ....
בלי להתרברב לי יש משקלים יותר גבוהיים ואני מתאמן רק איזה שלוש חודשים.(אני לא אומר שזה מה שאתה צריך להגיע אליו,ממש לא) ואני אפילו לא עשיתי SS. אני על משקל יותר גבוה משלך,אבל זה כי אני כנראה יודע לאכול.
כמה זמן אתה מתאמן,וכמה משקל גוף העלת מהSSים?

בלי להתרברב לי יש משקלים יותר גבוהיים ואני מתאמן רק איזה שלוש חודשים.(אני לא אומר שזה מה שאתה צריך להגיע אליו,ממש לא) ואני אפילו לא עשיתי SS. אני על משקל יותר גבוה משלך,אבל זה כי אני כנראה יודע לאכול.

המטרה שלי היא יותר בילדינג. כמובן שרוצה להרים כבד , אבל לא רוצה לעלות מלוכלך .
התחלתי על 57 קילו חטוב , היום אני 65 קילו לא חטוב .
אני כולה שנה וחצי מתאמן (עם הפסקות.. הייתי ב2 טיולים די גדולים בחו"ל...) , וגם התחלתי בצבא שזה היה קצת קשה....
וזה כולל 2-3 חיטובים ...

אחי, אני קטן, הגיוניי שאתה תרים יותר ממני....

המטרה שלי היא יותר בילדינג. כמובן שרוצה להרים כבד , אבל לא רוצה לעלות מלוכלך .
התחלתי על 57 קילו חטוב , היום אני 65 קילו לא חטוב .
אני כולה שנה וחצי מתאמן (עם הפסקות.. הייתי ב2 טיולים די גדולים בחו"ל...) , וגם התחלתי בצבא שזה היה קצת קשה....
וזה כולל 2-3 חיטובים ...

אחי, אני קטן, הגיוניי שאתה תרים יותר ממני....
בלי קשר לבילדינג, סס זו תוכנית התחלתית לעלות משקלים יפים ואז ממשיך לאן שבא לך, מבחינתי ABCDEFG. בכ"מ אם אתה מרוצה מהמשקלים כרגע, אין בעיה. תמשיך.

בלי קשר לבילדינג, סס זו תוכנית התחלתית לעלות משקלים יפים ואז ממשיך לאן שבא לך, מבחינתי ABCDEFG. בכ"מ אם אתה מרוצה מהמשקלים כרגע, אין בעיה. תמשיך.

וואלה אחי נמאס מSS .. עשיתי אותה הרבה זמן והשקעתי ...

אני רוצה לתת בילדינג עם שילוב של תרגילים מורכבים כמובן ... למה שאני לא אתקדם גם ככה.. אין סיבה.. אולי התקדמות קצת יותר איטית...

ניצן סופר עדכן/ה את הלוג ״מסה מס' 3 @ HST״:

עדכון לוג: 23/09/15

סיכום ביניים, חודשיים במסה:

יד: 31/34 (נתח עליון,מכווץ\רפוי)
חזה: 98 (קו פטמה)
טבור: 80/81 (כבל רפוי)
חגורה: כנל
רגל: 57/8

משקל בוקר,לא מיובש בכלל (עם בוקסר): 67.5 קג .

תמונות :

JPG - העלאת תמונות - 20150923_154602
JPG - העלאת תמונות - 20150923_154615
JPG - העלאת תמונות - 20150923_154653...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תשווה אתה 80+ קילו על 1.80 הוא 60+ על 1.60 (נכון הגובה?)

סס פעמיים לעומת אפס סס.
שיהיה גם 8 פעמים SS הוא לא יקפוץ פתאום ל 90 קילו, אין מה להשוות אותך אליו, אתה 20 ס"מ יותר גבוה, הנקודת פתיחה שלך אחרת לגמרי.
לא דיברתי על זה אם הוא כן עשה SS כמו שצריך או לא
@ניצן סופר אני לא עקבתי לאחרנה אחרי הלוג, ממעבר מהיר עכשיו אני מנחש שהתזונה שלך היא בעייתית ואתה עולה ביחס שומן/שריר די גרוע.
חוץ מזה אני לא יודע למה לסבך עניינים ולקחת תכנית מסובכת מדי, ולא פשוט AB (כמו שכתבתי בתגובה בפורום אימונים). תרגילי בסיס בטווח 5-6 חזרות שיהוו את עיקר התכנית, להוסיף קצת בידודים אם בא לך בטווחים של 8-10 חזרות, וערכים מסודרים להגיע אלים כל יום מבחינת תזונה אם אתה עולה בשומן יותר מדי.

אני אישית כל החיים שלי משלב בילדינג עם כוח, גם במסה וגם בחיטוב, זה אפשרי אך התזונה הרבה יותר קפדנית בנוסף לתוספי תזונה וכו.

אני אישית כל החיים שלי משלב בילדינג עם כוח, גם במסה וגם בחיטוב, זה אפשרי אך התזונה הרבה יותר קפדנית בנוסף לתוספי תזונה וכו.

אוקיי, תוכל לפרט יותר? על מה אתה מקפיד? איך אתה מתאמן?

שיהיה גם 8 פעמים SS הוא לא יקפוץ פתאום ל 90 קילו, אין מה להשוות אותך אליו, אתה 20 ס"מ יותר גבוה, הנקודת פתיחה שלך אחרת לגמרי.
לא דיברתי על זה אם הוא כן עשה SS כמו שצריך או לא
@ניצן סופר אני לא עקבתי לאחרנה אחרי הלוג, ממעבר מהיר עכשיו אני מנחש שהתזונה שלך היא בעייתית ואתה עולה ביחס שומן/שריר די גרוע.
חוץ מזה אני לא יודע למה לסבך עניינים ולקחת תכנית מסובכת מדי, ולא פשוט AB (כמו שכתבתי בתגובה בפורום אימונים). תרגילי בסיס בטווח 5-6 חזרות שיהוו את עיקר התכנית, להוסיף קצת בידודים אם בא לך בטווחים של 8-10 חזרות, וערכים מסודרים להגיע אלים כל יום מבחינת תזונה אם אתה עולה בשומן יותר מדי.

התזונה הייתה בעייתית כי הייתי בחו"ל ושתיתי מלא...
עכשיו חזרתי לארץ ויותר קל לאכול טוב.
כרגע אני מקפיד על לפחות 120-140 גר' חלבון ליום שזה קצת מעל 2 גר' לקג. לפעמים יוצא לי גם 200 + - .
ועל כ2.8-3 K קלוריות ליום . שזה בערך פלוס 900 מהנטרלי (אבל אני כבר חודשיים במסה אז העלתי קצת...)

לגבי הA\B, אני מעדיף FBW של 3 פעמים בשבוע, האם זה אפקטיבי באותה מידה לדעתך?

כמו כן, מה דעתכם על התמונות והסיכום, האם רואים שינוי מסוים? תודה.

תשמע, אני לא קראתי את הלוג, קראתי רק כמה תגובות אחרונות וקצת התקדמות שלך.
האמת, קראתי כאן בפורום וקיבלתי המלצות במשך 3 שנים. ההמלצות האלה היו מועילות בחלקן וברובן פגעו בי ובאימונים שלי.
האג'נדה כאן היא כוח וההבנה כאן בפיתוח גוף היא מעטה ואני בספק אם קיימת בכלל.
אני אוהב את הפורום ויש כאן עצות פרקטיות להרבה דברים, למטרה שלי - לא.
הייתי במספר פורומים של פיתוח גוף, כוח וכו' והרגשתי שזה הדבר - להתייעץ עם "מבינים" ולספוג עצות מהם.
מסתבר שטעיתי. מאז שאני בדרך שלי הכל דופק כמו שעון ופועל הרבה יותר טוב מבעבר. סיגלתי לעצמי שיטה שעובדת נורא פשוט -
אני מנסה. לבד. על דעת עצמי. אם זה פועל, זה נשאר איתי, אם זה לא זה לא.
אני מאמין בלעבוד בשקט עם עצמך, לראות מה פועל ספציפית עליך ולהמשיך עם זה, היחיד שיודע מה עובד עבור הגוף שלך הוא אתה.
כולם כאן כותבים "אתה לא עובד נכון, אתה פוגע בעצמך, אתה לא זה אתה לא שם" אבל זה בדיוק הקטע - הם לא יכולים לדעת מה טוב בשבילך
כי הגוף שלך פועל אחרת משלי ושלהם.

כמו כן, אני מתלבט, הגעתי לאחוז שומן לא נמוך, אני לא יודע בכמויות, אך יש תמונות ונתונים,
עד מתי להמשיך את המסה לפני החיטוב ? כמה ק"ג כדאי לעלות ? ובכמה זמן לדעתכם ?

כרגע אני 67.5 + - , את המסה הקודמת סיימתי על 68 , והייתי יכול למשוך עוד . (הגובה 1.63)
אני חושב לסיים על 70-73 קילו , ועד עכשיו השאיפה הייתה לעלות 1-2 קילו בחודש . כלומר , עוד 2-4 חודשים ,
להמשיך עם הקריאטין עד סוף המסה ואפילו למשוך לחיטוב ..

מה אתם אומרים ... ?
תשמע, אני לא קראתי את הלוג, קראתי רק כמה תגובות אחרונות וקצת התקדמות שלך.
האמת, קראתי כאן בפורום וקיבלתי המלצות במשך 3 שנים. ההמלצות האלה היו מועילות בחלקן וברובן פגעו בי ובאימונים שלי.
האג'נדה כאן היא כוח וההבנה כאן בפיתוח גוף היא מעטה ואני בספק אם קיימת בכלל.
אני אוהב את הפורום ויש כאן עצות פרקטיות להרבה דברים, למטרה שלי - לא.
הייתי במספר פורומים של פיתוח גוף, כוח וכו' והרגשתי שזה הדבר - להתייעץ עם "מבינים" ולספוג עצות מהם.
מסתבר שטעיתי. מאז שאני בדרך שלי הכל דופק כמו שעון ופועל הרבה יותר טוב מבעבר. סיגלתי לעצמי שיטה שעובדת נורא פשוט -
אני מאמין בלעבוד בשקט עם עצמך, לראות מה פועל ספציפית עליך ולהמשיך עם זה, היחיד שיודע מה עובד עבור הגוף שלך הוא אתה.
כולם כאן כותבים "אתה לא עובד נכון, אתה פוגע בעצמך, אתה לא זה אתה לא שם" אבל זה בדיוק הקטע - הם לא יכולים לדעת מה טוב בשבילך
כי הגוף שלך פועל אחרת משלי ושלהם.

ובכל זאת,בא לך לתת את חוות דעתך בשביל לעזור לי להחליט?
תמיד טוב להתייעץ עם אנשים לתחום ...
(ברור שאת ההחלטה בסוף אני אקבל...)

ההבנה כאן בפיתוח גוף היא מעטה ואני בספק אם קיימת בכלל.
זה לא נכון, ישנם מספר (מודה, לא כמות גדולה) אנשים בפורום שמבינים בנושא, אך למרות זאת תומכים באימוני כוח. אין ספק.
אם אנשים היו הולכים לפי השיטה הזו הפורום הזה לא היה קיים. כל הרעיון הוא לקבל את מרב התוצאות בכמה שפחות זמן. אני אישית מעדיף להתאמן ולאכול כפי שמחקרים ואנשים שמבינים בתחום אומרים מאשר לבצע ניסוי וטעייה.

זה לא נכון, ישנם מספר (מודה, לא כמות גדולה) אנשים בפורום שמבינים בנושא, אך למרות זאת תומכים באימוני כוח. אין ספק.

אם אנשים היו הולכים לפי השיטה הזו הפורום הזה לא היה קיים. כל הרעיון הוא לקבל את מרב התוצאות בכמה שפחות זמן. אני אישית מעדיף להתאמן ולאכול כפי שמחקרים ואנשים שמבינים בתחום אומרים מאשר לבצע ניסוי וטעייה.

מסכים עם שניכם חברים, האמת היא איפשהו באמצע. חוצמזה שכמובן שלכל אדם יש אילוצים שונים של העדפות\תחביבים\אוכל שהוא אוהב\תחומי עניין אחרים שמשפיעים על האימונים\תזונה\מנוחה.... 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית