למה אתה לא עושה SS?הHST מחולקת ל4 בלוקים, כל בלוק של שבועיים. הבלוק ה4 עומד להיגמר .
בתכלס עוד לא חזרתי למשקלי השיא שלי בתרגילים המורכבים ...
רגע,אתה בחיטוב או במסה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה לא עושה SS?הHST מחולקת ל4 בלוקים, כל בלוק של שבועיים. הבלוק ה4 עומד להיגמר .
בתכלס עוד לא חזרתי למשקלי השיא שלי בתרגילים המורכבים ...
למה אתה לא עושה SS?
רגע,אתה בחיטוב או במסה?
תגיד אתה צוחק? עשית SS פעמיים ואלו המשקלים שהגעת?עשיתי אותה כבר פעמיים ... חלס נמאס ... באלי לשלב עם בילדינג...
תגיד אתה צוחק? עשית SS פעמיים ואלו המשקלים שהגעת?
בלי להתרברב לי יש משקלים יותר גבוהיים ואני מתאמן רק איזה שלוש חודשים.(אני לא אומר שזה מה שאתה צריך להגיע אליו,ממש לא) ואני אפילו לא עשיתי SS. אני על משקל יותר גבוה משלך,אבל זה כי אני כנראה יודע לאכול.סקווט 133 קילו אחי על משקל גוף 67 .. ל3X5
דדליפט 125 או 130..
מתח עם +26 או 28...
בנצ' 85 ....
בלי להתרברב לי יש משקלים יותר גבוהיים ואני מתאמן רק איזה שלוש חודשים.(אני לא אומר שזה מה שאתה צריך להגיע אליו,ממש לא) ואני אפילו לא עשיתי SS. אני על משקל יותר גבוה משלך,אבל זה כי אני כנראה יודע לאכול.
כמה זמן אתה מתאמן,וכמה משקל גוף העלת מהSSים?
בלי קשר לבילדינג, סס זו תוכנית התחלתית לעלות משקלים יפים ואז ממשיך לאן שבא לך, מבחינתי ABCDEFG. בכ"מ אם אתה מרוצה מהמשקלים כרגע, אין בעיה. תמשיך.המטרה שלי היא יותר בילדינג. כמובן שרוצה להרים כבד , אבל לא רוצה לעלות מלוכלך .
התחלתי על 57 קילו חטוב , היום אני 65 קילו לא חטוב .
אני כולה שנה וחצי מתאמן (עם הפסקות.. הייתי ב2 טיולים די גדולים בחו"ל...) , וגם התחלתי בצבא שזה היה קצת קשה....
וזה כולל 2-3 חיטובים ...
אחי, אני קטן, הגיוניי שאתה תרים יותר ממני....
בלי קשר לבילדינג, סס זו תוכנית התחלתית לעלות משקלים יפים ואז ממשיך לאן שבא לך, מבחינתי ABCDEFG. בכ"מ אם אתה מרוצה מהמשקלים כרגע, אין בעיה. תמשיך.
סיכום ביניים, חודשיים במסה:
יד: 31/34 (נתח עליון,מכווץ\רפוי)
חזה: 98 (קו פטמה)
טבור: 80/81 (כבל רפוי)
חגורה: כנל
רגל: 57/8
משקל בוקר,לא מיובש בכלל (עם בוקסר): 67.5 קג .
תמונות :
JPG - העלאת תמונות - 20150923_154602
JPG - העלאת תמונות - 20150923_154615
JPG - העלאת תמונות - 20150923_154653...
אל תשווה אתה 80+ קילו על 1.80 הוא 60+ על 1.60 (נכון הגובה?)בלי להתרברב לי יש משקלים יותר גבוהיים ואני מתאמן רק איזה שלוש חודשים.(אני לא אומר שזה מה שאתה צריך להגיע אליו,ממש לא) ואני אפילו לא עשיתי SS. אני על משקל יותר גבוה משלך,אבל זה כי אני כנראה יודע לאכול.
כמה זמן אתה מתאמן,וכמה משקל גוף העלת מהSSים?
סס פעמיים לעומת אפס סס.אל תשווה אתה 80+ קילו על 1.80 הוא 60+ על 1.60 (נכון הגובה?)
שיהיה גם 8 פעמים SS הוא לא יקפוץ פתאום ל 90 קילו, אין מה להשוות אותך אליו, אתה 20 ס"מ יותר גבוה, הנקודת פתיחה שלך אחרת לגמרי.סס פעמיים לעומת אפס סס.
אני אישית כל החיים שלי משלב בילדינג עם כוח, גם במסה וגם בחיטוב, זה אפשרי אך התזונה הרבה יותר קפדנית בנוסף לתוספי תזונה וכו.
שיהיה גם 8 פעמים SS הוא לא יקפוץ פתאום ל 90 קילו, אין מה להשוות אותך אליו, אתה 20 ס"מ יותר גבוה, הנקודת פתיחה שלך אחרת לגמרי.
לא דיברתי על זה אם הוא כן עשה SS כמו שצריך או לא
@ניצן סופר אני לא עקבתי לאחרנה אחרי הלוג, ממעבר מהיר עכשיו אני מנחש שהתזונה שלך היא בעייתית ואתה עולה ביחס שומן/שריר די גרוע.
חוץ מזה אני לא יודע למה לסבך עניינים ולקחת תכנית מסובכת מדי, ולא פשוט AB (כמו שכתבתי בתגובה בפורום אימונים). תרגילי בסיס בטווח 5-6 חזרות שיהוו את עיקר התכנית, להוסיף קצת בידודים אם בא לך בטווחים של 8-10 חזרות, וערכים מסודרים להגיע אלים כל יום מבחינת תזונה אם אתה עולה בשומן יותר מדי.
תשמע, אני לא קראתי את הלוג, קראתי רק כמה תגובות אחרונות וקצת התקדמות שלך.
האמת, קראתי כאן בפורום וקיבלתי המלצות במשך 3 שנים. ההמלצות האלה היו מועילות בחלקן וברובן פגעו בי ובאימונים שלי.
האג'נדה כאן היא כוח וההבנה כאן בפיתוח גוף היא מעטה ואני בספק אם קיימת בכלל.
אני אוהב את הפורום ויש כאן עצות פרקטיות להרבה דברים, למטרה שלי - לא.
הייתי במספר פורומים של פיתוח גוף, כוח וכו' והרגשתי שזה הדבר - להתייעץ עם "מבינים" ולספוג עצות מהם.
מסתבר שטעיתי. מאז שאני בדרך שלי הכל דופק כמו שעון ופועל הרבה יותר טוב מבעבר. סיגלתי לעצמי שיטה שעובדת נורא פשוט -
אני מנסה. לבד. על דעת עצמי. אם זה פועל, זה נשאר איתי, אם זה לא זה לא.
אני מאמין בלעבוד בשקט עם עצמך, לראות מה פועל ספציפית עליך ולהמשיך עם זה, היחיד שיודע מה עובד עבור הגוף שלך הוא אתה.
כולם כאן כותבים "אתה לא עובד נכון, אתה פוגע בעצמך, אתה לא זה אתה לא שם" אבל זה בדיוק הקטע - הם לא יכולים לדעת מה טוב בשבילך
כי הגוף שלך פועל אחרת משלי ושלהם.
זה לא נכון, ישנם מספר (מודה, לא כמות גדולה) אנשים בפורום שמבינים בנושא, אך למרות זאת תומכים באימוני כוח. אין ספק.ההבנה כאן בפיתוח גוף היא מעטה ואני בספק אם קיימת בכלל.
אם אנשים היו הולכים לפי השיטה הזו הפורום הזה לא היה קיים. כל הרעיון הוא לקבל את מרב התוצאות בכמה שפחות זמן. אני אישית מעדיף להתאמן ולאכול כפי שמחקרים ואנשים שמבינים בתחום אומרים מאשר לבצע ניסוי וטעייה.אני מנסה. לבד. על דעת עצמי. אם זה פועל, זה נשאר איתי, אם זה לא זה לא.
זה לא נכון, ישנם מספר (מודה, לא כמות גדולה) אנשים בפורום שמבינים בנושא, אך למרות זאת תומכים באימוני כוח. אין ספק.
אם אנשים היו הולכים לפי השיטה הזו הפורום הזה לא היה קיים. כל הרעיון הוא לקבל את מרב התוצאות בכמה שפחות זמן. אני אישית מעדיף להתאמן ולאכול כפי שמחקרים ואנשים שמבינים בתחום אומרים מאשר לבצע ניסוי וטעייה.