הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל Starting Strength

• פותח/ת השרשור DoLeV
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
סקוואט מהיום:

בחימום הברכיים כמעט ולא גלשו.
הברכיים שלי גולשות רק בסוף התנועה, אולי אני יורד יותר מדי וזה הגורם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כתבתי לך את זה כבר, תוציא את הברכיים בהתחלת התנועה, ואז תתיישב אחורה.

• פותח/ת השרשור
בסרטונים של אימון 25.8.09

אולי לא הבנתי נכון, אז אם תוכל להסביר שוב זה יהיה טוב...

אממ אני לא רואה הבדל משמעותי בין ה25 לבין האימון של היום מבחינת הטכניקה בסקוואט, יכול להיות שבאמת לא הבנת למה הוא התכוון, למיטב הבנתי אתה אמור להוציא את הברכיים הכי רחוק שאפשר בתחילת התנועה ובשאר הזמן פשוט להתיישב אחורה כשההמסטרינגס והגלוטאוס מכווצים בלי "להפיל" את המשקל קדימה על הברכיים, ככה הם לא יגלשו.

• פותח/ת השרשור
שאלה בקשר לכאבים בגב התחתון...
כמו שכתבתי פה קודם, יש לי מדי פעם כאבים בגב התחתון שכנראה לא אמורים להיות.
אני יכול לקבוע תור לאורטופד רק עוד שבועיים, מה לעשות עד אז? להתאמן כרגיל?

כן אחי, תתאמן, אם אתה ממש מפחד אז אל תעמיס יותר ממה שכבר הצלחת להרים, אבל במצבך הייתי ממשיך כרגיל... גם לי היו כאבי ברכיים וגב, ראיתי אורטופד והוא אמר לי שיש לי דלקת בסחוס
בברך ימין הוא גם אמר לי להפסיק לעשות סקוואט (אמרתי בסדר, אבל בלב אמרתי כן בטח), והכאבי גב זה בגלל שאני גבוה ואני צריך לחזק את הגב התחתון, קיצר אם זה לא כאב בלתי נסבל תמשיך כרגיל ותראה אם יש איזו בעיה בטכניקה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט:

נראה לי הברכיים כמעט ולא גלשו... מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסרטון הראשון שתי החזרות הראשונות נראות בסדר, בסרטון השני החזרה השנייה יחסית טובה.

אתה משתפר. טוב שאתה מקדם את הברכיים בהתחלה, אבל אתה צריך לקדם אותם קצת יותר ואז אולי הגלישה שלך תיפסק לגמרי. אתה עדיין גולש בסוף התנועה (אני מניח שאתה יכול לראות את זה), אבל אני חושב שזה בגלל שאתה לא לוקח את הברכיים מספיק קדימה מהתחלה. תנסה לקדם אותם קצת יותר ולעשות את אותה תנועה.

זה כבר מתחיל להשתפר, תנסה להוציא יותר את הברכיים קדימה בהתחלה, זה נראה כאילו אתה מוציא מעט את הברכיים ואז ישר מנסה להתיישב אחורה. תנסה להוציא את הברכיים עוד קצת.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני אשתדל להוציא את הברכיים יותר, סרטון חדש באימון הבא.

מה עם שאר התרגילים ומשקלי העבודה? איך אתה מתקדם?

אוקי, בא נראה. נתחיל בזה שלדעתי הסט השני טוב יותר מהראשון ויש לך בו כמה חזרות לא רעות בכלל.

ועכשיו לדגשים:
* אתה מקדם את הברכיים בתחילת התנועה ודוחף אותם החוצה ככל שאתה יורד. אתה עושה את זה טוב מאוד.
* אתה מחזיק את הגב סבבה לגמרי.
* אתה טיפה מרפה בתחתית- תנסה להישאר מרוכז לאורך כל התנועה ולהמשיך להחזיק את כל הגוף גם כשאתה למטה (אם תרפה במשקלים גבוהים יותר פשוט לא תצליח להתרומם חזרה).

ועוד חיזוק שאתה צריך לעשות: שים לב שלמרות מה שכתבתי עדיין הברכיים שלך נוטות לגלוש קצת. השאלה היא למה. לדעתי, זה בגלל שאתה אמנם מקדם את הברכיים, אבל לא מספיק. תקדם את הברכיים קצת יותר מכמה שאתה מקדם אותם נכון לעכשיו, ויש מצב שזה יסתדר לחלוטין.

אהה, ותעלה דיווח על כל האימון שלך ולא רק על הסקוואט (תרגילים, משקלים, חזרות)

זה כבר נראה לא רע. כמו שאמרו פה אתה מרפה בתחתית. תנסה להחזיק יותר את ההאמסטרינג.

• פותח/ת השרשור
שאר האימון מתקדם בסדר, אני אמשיך לעדכן את זה מהאימון הקרוב.

אני אשתדל להחזיק יותר, תודה לכולם על העזרה

• פותח/ת השרשור
אימון 5.9.09
סקוואט 58 קילו 5 5 5
פרס 33 קילו 5 5 5 תקוע על המשקל כמה אימונים, יש בעיה בטכניקה לדעתי, יותר מאוחר יעלה סרטון
מתח משקל גוף 5 5 5

סקוואט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושב שאתה יכול להתקדם עם הסקאווט כבר. למרות שזה נראה כאילו אתה עדיין מרפה בתחתית. אבל לדעתי זה כבר סביר בהחלט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית