מה הברזתה היום הייתי צריך לשמור על חג כחיל בבאנצ 🤬
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הברזתה היום הייתי צריך לשמור על חג כחיל בבאנצ 🤬
באתי פשוט מוקדם מאודמה הברזתה היום הייתי צריך לשמור על חג כחיל בבאנצ 🤬
140 לחמישייה.אבל השאלה היא למה לא תוכנית אחרת לדדליפט? מה הRMים שלך?
מה המשקל גוף שלך?140 לחמישייה.
למה לא ללכת על דדליפט כבד פעם בשבוע 1X5?140 לחמישייה.
לא יודע לא מצאתי תכניות ספיציפיות אחרות לדדליפט, ולא חשבתי על משהו אחר חוץ מ 5x5 אקרוס פעם בשבוע.
והבנתי שפעמיים בשבוע דדליפט גדול עלי. אז אני אעשה פעם בשבוע דדליפט ועוד אימון בילדינג לרגליים...
😃למה לא ללכת על דדליפט כבד פעם בשבוע 1X5?
מה המשקל גוף שלך?
אתה לא מצליח לעלות בצורה לינארית ב1X5 פעם בשבוע?
אני חושב שזה לא מספיק נפח. אל תשכחו שאני לא עושה סקוואט.למה לא ללכת על דדליפט כבד פעם בשבוע 1X5?
אה,נכון. אתה משתמש בדדליפט בתור תרגיל לרגליים..אני חושב שזה לא מספיק נפח. אל תשכחו שאני לא עושה סקוואט.
אפשר, אבל 3 חמישיות דדליפט אקרוס זה כבר לא מעט נפח ואצטרך להתחיל עפ משקל דיי קל. דיי דומה ל 5x5.אה,נכון. אתה משתמש בדדליפט בתור תרגיל לרגליים..
מה עם 3X5 או משהו בסגנון?
ברור לך שאד זאת תוכנית מתקדמת מאוד נכון? אתה חושב שאתה שם בכלל?בכל מקרה בתכנית של אד יש כל אימון סט עצים ו "כבד" ואז נפח עם משקלים קלים לספיד דדליפט.
כן אתה צודק.ברור לך שאד זאת תוכנית מתקדמת מאוד נכון? אתה חושב שאתה שם בכלל?
א.מה הציעו לך לעשות? (אני זוכר שפתחת אשכול)
ב.אני חושב ש3X5 פעמיים בשבוע עם משקל יחסית סביר יעשה לך טוב.
40 אירובי
דופק 140
היי הייטר איפה התגובה ההייטרית שלך על האירובי ?תודה על האירובי. הייתי צריך את זה.
אני מודה לך על זה שאתה עושה אירובי בישבילי.היי הייטר איפה התגובה ההייטרית שלך על האירובי ?
אגב משקל גוף 85.000000000אני מודה לך על זה שאתה עושה אירובי בישבילי.
אין לי כרגע על מה לעשות הייטינג,אתה לא מעדכן הרבה.
אה נכון,שכחתי.אגב משקל גוף 85.000000000
אז זה עובד
אם אתה תוהה למה אני לא מתחיל לעלות, זה כי שבוע הבא USA ואני הולך לעלות שם קצת במילא (למרות שאעשה שם אירובי ואתה תראה את זה פה בלוג).
מקווה שגם אתחזק שם