- פותח/ת השרשור
כן פלז'ראה נכון,שכחתי.
אתה נוסע לpleasure כן?
ואני 90 קילו. PR מ.ג.
ותהנה!!!!
תודה !
בשורה חשובה חבריי העוקבים,
תוכלו נתח קצבים,
יחסית זול וגם טעים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן פלז'ראה נכון,שכחתי.
אתה נוסע לpleasure כן?
ואני 90 קילו. PR מ.ג.
ותהנה!!!!
🤤כן פלז'ר
תודה !
צפה בקובץ המצורף 30596
בשורה חשובה חבריי העוקבים,
תוכלו נתח קצבים,
יחסית זול וגם טעים.
אגב אני צריך את האירובי להשאר בנייטרלי כי כל יום אני אוכל חצי קילו בשר ( כמעט תמיד בקר)
א.למה אוכל.אגב אני צריך את האירובי להשאר בנייטרלי כי כל יום אני אוכל חצי קילו בשר ( כמעט תמיד בקר)
א. זה טעים, זה בריא.א.למה אוכל.
ב.למה אירובי בגלל זה.
לא יודע לי הוא טעים מאודהבשר שלהם אף פעם לא נירא טוב
בנץ'
90X3F ממש מבואס. אני חושב שזה בגלל שהתאמנתי בבוקר על בטן כמעט ריקה. מאוד מעצבן. שבוע הבא אלך על זה שוב וזה יעוף
דאמבל בנץ' בשיפוע חיובי
4X12X40 מנוחות של דקה ו20 בין הסטים
מקבילים
5X7XBW טוטל 35
הרחקות לצדדים
פייספולז ומסובבי כתף אעשה מחר.
בכללי היה אימון בסדר חוץ מהכשל בבנץ' שממש ביאס. חוץ מזה יש מצב שאני עובד עם יותר מדי נפח לחזה, נראה אם שבוע הבא הבנץ' יעלה.
אה וגם צריך להוסיף קצת אוכל
קודם כל אני מוחמא שתייגת אותי ואת מנגו אחי היקר שהוא אגדת דדליפט בפני עצמו.@Alikk1998 @RussianHotGirl
בקצרה
דדליפט באיזור ה140 לחמישיה, לא עושה סקוואט בגלל פציעה, יכול לעשות דדליפט בשלישי ו/או שישי. לא מסתדר טוב עם 2 דדליפטים בשבוע ( נגיד דדליפט נפח ודדליפט עצימות פשוט מרגיש רע), חשבתי על אימון דדליפט ואימון רגליים בלי סקוואט ( לג פרס וכאלה, אין מה לעשות).
משקל גוף 85 מתחיל עוד מעט מסה נקייה כמו קונדום של דורקס.
הצעות איך להתקדם בדדליפט יתקבלו בברכה.
לפני חודש, לא כל כך יפה, 4X140 לא רציתי לגרד מכוער את החמישית אבל הייתי יכול לעשות עוד חזרה.קודם כל אני מוחמא שתייגת אותי ואת מנגו אחי היקר שהוא אגדת דדליפט בפני עצמו.
לפני שנתחיל אני אשמח לראות סרטון עדכני של הדדליפט
5X5 בשישי ועצימות בשלישי.איך עשית נפח ועצימות?
נפח קל ועצימות נגיד סטייל 5/3/1 (בלי ריסטים) יכול להיות טוב וכו׳ (לא ללכת אחורה ל-90% אבל.)
אם באמת ניסית ולא הלך אז סבבים של פנדליי בדדליפט ,
אבל קודם כל תוודא שהטכניקה טובה מבחינת מסלול מוט וכו׳
לפני חודש, לא כל כך יפה, 4X140 לא רציתי לגרד מכוער את החמישית אבל הייתי יכול לעשות עוד חזרה.
לפני שבוע וחצי, נקי וקל 125
5X5 בשישי ועצימות בשלישי.
כשאתה כותב נפח קל, על איזה משקלים אתה מדבר (בהשוואה ל140 RM5 נגדי)
תודה רבה ! אבל אני חושב שאשאר עם ההצעה של הסבבי פנדליי ממקודם, או זאת של אליק. הייתי רוצה לעשות את מה שאתה מציע אבל זה אומר שאצטרך לאכול המון כדי להשאר בחיים, ואין לי כוח לחיטובים בזמן הקרוב ואפילו רחוק, מעדיף להתקדם בקצב איטי לאורך זמן עם עלייה מבוקרת במשקל גוף.להתחיל ב-100 נגיד ולשאוף לסיים עם 130-140 בנפח (בתקופה של 9 שבועות נגיד)
עצימות עד 170 למקס׳ חזרות +- (אם ניקח את המבנה של 5/3/1 שלושה סבבים ילכו ככה 140-150-160-145-155-165-150-160-170 ובהתחלה ללכת קל במקס׳ ולא באמת לשים זין על 5+ וכאלה רק לעשות מה שמתאים לך באותו יום).
מספרים שרירותיים, אתה אמור לדעת יותר טוב ממני..
חחחח הטכניקה ב140 היתה קצת זבל.טכניקה מושלמת, כל הכבוד.
אני הייתי עושה 2 אימוני דדליפט בשבוע,
אפשר לעשות סטייל מהירות, נפח הראשון אימון נפח כבד 5x5 ומתקדם כל שבוע והשני 70 אחוז מהאימון הראשון לחמש זוגות כשהדגש הוא מהירות.
לדוגמה רמ1 150
מתחיל מנפח 110,מושך 77 יום חמישי.
אפשר גם לעשות 2 וריאציות, למשל נפח קלאסי באימון הראשון ואז סומו בינוני ושבוע אחרי זה נפח סומו ואז קלאסי בינוני.
אפשר גם לעשות אימון דדליפט אחד בשבוע (בלוקים של פנדליי כמו שאחיהיקר אמר קודם) ובאימון השני לעשות את שאר תרגילי העזר.
תודה רבה גברתציב באקסל
מה יצא?תודה רבה גבר
הצבתי 135 כ RM5.מה יצא?