רגע אתה מחטב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע אתה מחטב?
כן אבל לא לעוד הרבה זמןרגע אתה מחטב?
מהשבוע אני עובר לסקוואטים "כבדים" פעמיים בשבוע. בראשון וחמישי (עדין 3X5) ובשלישי סקוואט ממש קל.
גרעון קלורי ו3 סקוואטים כבדים בשבוע יגמרו רע.
היום:
סקוואט
3X5X40
פרס (התאוששות)
3X3X42.5
צ'ין אפס:
3X5XBW+13.25KG
מתח:
2X10XBW
הרבה פואם רולינג ומתיחות
תכנית שהמאמן נתן לכל המתחילים, בעיקר כדי לבנות בסיס טכני.כשעבדת על WL (או שילוב WL) היתה לך תוכנית ספציפית?
אשמח לפירוט, או ללינק.
סקוואט עם חגורה
3X5X90
סבבה
בנץ' (עצימות)
85X5
PR של התקופה האחרונה (או PR כללי אין לי כוח לבדוק)
דדליפט
1X5X132.5
הגב התחתון טיפה התעגל, לא יודע כמה זה נורא. תכף אעלה סרטון
דיפס
3X5XBW
זה לא שכדאי או לא כדאי לעלות משקל אתה צריך להיכנס לסאטפ בצורה נכונה.
הגב של עגול עוד לפני המשיכה. אתה צריך להכניס את האגן (להוציא תחת ) ורק אז למשוך.
עוד דבר שאני לא בטוח אבל המוט נמצא מעל מרכז כף הרגל שלך או לא?
בכ"מ זרוק מבט על הסרטון של ריפ של איך עושים דדלפיט ותוודא שאתה נכנס לסטאפ נכון. לינק
הדדליפט לא כזה נורא.אני לא חושב שהגב עגול לפני המשיכה ( לדעתי הגב התחתון מתעגל ברגע המשיכה)
כן המוט מעל מרכז כף הרגל
ותשמע באמת שראיתי את הסרטון הזה הרבה, חוץ ממה שאמרת מה עוד צריך לתקן בסט אפ?
@stitch @Beast and cheat
מקווה ששמים לב שבכל תחילת חזרה הגב התחתון טיפה מתעגל.
אימון הבא (שבוע הבא) לעלות משקל או שלא כדאי בגלל הגב ?
אשמח לביקורת
אוקיי תודה רבה!נכון שהגב טיפה מתעגל בתחילת ההרמה, אבל כמו שמתי אמר, אתה נכנס לסטאפ כבר טיפה עגול.
זה נראה לי שאתה נכנס למצב כזה כי אתה מרגיש שהמשקל קצת כבד לך והולך למשוך אותך, ואתה כבר מתכונן לזה.
אני מניח שהמוט אכן מעל מרכז כף הרגל, ושהזרוע שלך ישרה לחלוטין (משום מה נדמה לי שלא, אבל אני בטוח שאני טועה).
תכנס לסטאפ ישר יותר, בלי שום תנועת "תלישה" של המוט - תמשוך מעט את המוט בלי להרים, תכווץ את עצמך, תרים חזה, תסובב אגן קדימה חזק - ואז תרים. אם אתה לא מצליח, סימן שהמשקל טיפה כבד עליך.
יש נטייה כזאת לאנשים לתלוש את המוט ולא להרים אותו כשהמשקל כבד שים לב., בלי שום תנועת "תלישה
לדעתי אצלי העניין הוא כזה, הנטייה הטבעית שלי מן הסתם זה לרצות לסיים את החזרה כמה שיותר מהר ( תאורטית זה גם יותר נכון), ואין מה לעשות כשתולשים את המוט הגב שלך נמצא פחות זמן בכיווץיש נטייה כזאת לאנשים לתלוש את המוט ולא להרים אותו כשהמשקל כבד שים לב.
תודה סטיץ' על התיקון.
הרווחת פוטנציאל לפציעה לא גב מתעגל.לדעתי אצלי העניין הוא כזה, הנטייה הטבעית שלי מן הסתם זה לרצות לסיים את החזרה כמה שיותר מהר ( תאורטית זה גם יותר נכון), ואין מה לעשות כשתולשים את המוט הגב שלך נמצא פחות זמן בכיווץ
אבל זה קקה כי כתוצאה מכך הגב מתעגל אז לא הרווחתי כלום
40 דקות אירובי
דופק 145~
סקוואט
3X5X95
היה סבבה
פרס
5X5X50
לא קל
PC
5X3X77.5
סבבה, בקרוב סרטונים