הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
על זה אתה מבזבז את הכסף שלך? על "בשר" במקדונלדס?

הבעיה לא בבשר, הבעיה בציפס 😵
הציפס שלהם הכי טעים. למודאגים, כל שבוע ארוחת השחיטות שלי היא בבורגרסבר/סטקייה מסויימת, השבוע לא יצא אז זה מה שיש.

הציפס שלהם הכי טעים. למודאגים, כל שבוע ארוחת השחיטות שלי היא בבורגרסבר/סטקייה מסויימת, השבוע לא יצא אז זה מה שיש.
מה שחשוב זה שנהנתה !!
לא משנה איפה אתה אוכל וכמה אתה משלם 😃

עידכון:
10/8/2014
יום ראשון
שבוע ב' - אימון א'
סקוואט - קרה לי משהו הזוי, סיימתי את החימום באתי להכנס לסט הראשון שהתיכון היה 125, ניכנסתי והרגשתי מעט לא יציב. אמרתי זה בטח בגלל יום חמישי, שישי ושבת שהיו ימים נאחסים ואני סתם נקבה מתבכיינת. גם הסט השני הרגיש לא יציב ואז שמתי לב ששמתי בצד אחד 20/20/10/5 ובצד השני 20/20/10/2.5 וזו הסיבה שהרגשתי לא יציב ושהיה קשה מהמצופה, בסט השלישי הורדתי תחמש הוספתי 2.5 ועוד 1.25 כל צד.
אז הסקוואט היה 127.5X5/5/5 - די קשה, עומק נחמד. מעט מתחת למקביל. לצערי אין לי צילום, אצלם בחמישי.
פרס - 55X3/3/3 עוד פעם הצלחתי רק שלשות. מאכזב
פאוורקלין 60X5/5/5/5/2 - סט אחרון הטכניקה הלכה לגמרי. אשאר על המשקל הזה
צ'ין אפס - 3X8

נערך לאחרונה:
עידכון:
12/8/2014
יום שלישי
שבוע ב' - אימון ב'
סקוואט קל - 95X5/5 - משעמם.
פאוז בנץ' - 67.5X5/5/5 - הספוטר דחף ידיים באחרונה, הייתי מסיים. להתקדם בכל זאת?
דדליפט - 137.5X6 - הייתי בטוח שעשיתי חמש אבל איבדתי ספירה ועשיתי שש. היה קליל רצח. אימון הבא שלוש פלטות.
עזר ליד אחורית 2X8
סך הכל אימון פצצה
מקווה ששבוע הבא אעביר אימון עם @nlr666 בהרקולס ואצלם את הדדליפט.

פוסט וורקאאוט:
20140812_171527.jpg

אני מבין שאתה לא רוצה להתחרות מולי אבל אתה באמת חושב שנגד אליאב יהיה יותר טוב ?

אבל אמרת לי עד 110..
אתה החלטת לול. אל דאגה אגיע לקטגוריה שלך
Untitled.png
אג"ב אליק יכול להיות שלא ניהיה באותה קטגוריה ללא קשר למשקל. אתה גדול ממני בשנה-שנה וחצי.

כי אני מניאק וזה מה שמניאקים עושים, בנוסף אם אני אראה זקנה שצריכה עזרה עם השקיות אני לא אעזור לה ואם אתה תבקש ממני טושים אני אגיד לך שאין לי למרות שהקלמר שלי מלא.

אתה תהיה T3 אני אהיה T3
T3FOREVER

כי אני מניאק וזה מה שמניאקים עושים, בנוסף אם אני אראה זקנה שצריכה עזרה עם השקיות אני לא אעזור לה ואם אתה תבקש ממני טושים אני אגיד לך שאין לי למרות שהקלמר שלי מלא.

אתה תהיה T3 אני אהיה T3
T3FOREVER
אל דאגה, אגנוב לך את האוריאו והקורנפלקס. ככה לא תתקדם.

אם הוא יישאר אצלך עד התחרות יכול להיות שאקנהץ

עידכון:
יום חמישי
14/8/2014
שבוע ב' - אימון ג'
סקוואט - 130X5/5/5 - עומק לא טוב, כנראה ש127.5 זה המקסימום שלי. בקרוב אתחיל טקסס. אפרט בהמשך.

פרס - 55X3/2/2

מתח עם 9 קילו 3X5

צין אפס 1x8 2x6

130x5‏:

אז ככה, שבוע הבא כנראה שאסיים את SS ואתחיל טקסס. זה נראה לי כבר בזבוז זמן לנסות להתחיל טקסס ולנסות לסחוט התקדמות קטנה. ושבטווח הארוך להתחיל טקסס ישתלם יותר.

משהו שלמדתי מקריאת הלוג של אליאב וסטס, ככל שאתה עובר לטקסס מהר יותר ככה הזקן צומח טוב יותר ואתה מתחזק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית