עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העמידה הזו היא אחרי שכבר הצרתי.לדעתי אתה עומד רחב מדי ולכן לא מגיע לעומק הנכון. תנסה לעמוד יותר צר.
תראה איך אני עומד למשל.העמידה הזו היא אחרי שכבר הצרתי.
אני אסתכל. אבל כללי אני עדיין חושב שאעבור לטקסס.תראה איך אני עומד למשל.
בשביל מה?אני אסתכל. אבל כללי אני עדיין חושב שאעבור לטקסס.
כי הלחיצות תקועות והסקוואט מתחיל לעשות בעיות אז אני חושב שכרגע טקסס תיהיה יותר אופטימלית.בשביל מה?
למה למהר לעבור לטקסס?תעבור לטקסס , לדעתי כבר מיצית יפה מאוד את SS , אתה כבר לא מתקדם מאימון לאימון
יש לך אחלה משקלים
תודה, האמת שהנשימה שלי השתפרה אבל קמתי עם מיגרנה קשה שהווספה לה תחושת הקאה חזקה בסטים של הסקוואט אז זו הסיבה לנשימה. אחזור על המשקל.תחזור על המשקל ל3x5, שמור יותר על כיווץ ועל חזה בחוץ.
זה נראה שהמוט נוטה קצת קדימה לקראת התחתית, שמור אותו על העקבים.
צלם מזווית אחרת את הסקוואט, באלכסון וגם דרך המראה עדיף.
ותתחיל קצת אירובי י'שק חרא.
תעבור לטקסס , לדעתי כבר מיצית יפה מאוד את SS , אתה כבר לא מתקדם מאימון לאימון
יש לך אחלה משקלים
למה למהר לעבור לטקסס?
SS זה ההתקדמות הכי טובה שהייתה לי אי פעם, אם הייתי יכול הייתי ממשיך איתה כל החיים..
הוא מתקדם פעמיים בשבוע במקום 3, זה לא כזה קריטי, ומתפקשש פה ושם,
לא מזמן הוא רק חגר, מאמין שיש לו עוד להתקדם.
מתחת ל3 פלטות לא לסיים SS.
הסקוואט - דילואודמצטער אולי התבלבלתי , אבל אני שם לב שהרבה זמן הוא תקוע על סקוואט בערך אותו דבר , בנצ' בקושי זז , כנל פרס
תקשיב אבל לליאור הוא יותר מבין ממני אין מה להתווכח , אבל בכל מקרה רציתי רק להגיד לך שיש לך אחלה משקלים וכל הכבוד על הדבקות בתוכנית
השם הזה ילך איתי לנצחכדאי שכבר תתחיל לחשוב על שם חדש 😃
היא שם חגורה במחשבה שזה יחטב אותו..לך תביןהשאלה המתבקשת היא למה גל יושב עם חגורה.
נהיה בילדר לאחר שמישהי אמרה לו שהוא שמן מדי..למה אלכס לוקח דאמבלים של חמש ? הוא מתכנן לפמפם בייספס ?