הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
עכשיו אני מבין על מה דיברת, איזה שחיפים מפגרים:🤦‍♂️:
מוניטין.

מה זה מתכונת טקסס?
איזה קפאין אתה לוקח? את המרגיש את זה כשאתה לוקח?

כל הכבוד על המשקל בסקוואט!
מתכונת טקסס זה פשוט אומר לעבוד כמו בתוכנית טקסס בלחיצות בSS

זאת אומרת שבוע ראשון יהיה בנץ נפח אחרי זה פרס התאוששות ואז בנץ עצימות
שבוע אחרי פרס נפח בנץ התאוששות ופרס עצימות
בקשר לקפאין זה היה ארבע כפות קפה, אני די רגיש לקפאין אז משפיע טוב.

תודה
עכשיו אני מבין על מה דיברת, איזה שחיפים מפגרים:🤦‍♂️:
מוניטין.
כה...לא נורא מעכשיו הם רק בסמית
תודה

מתכונת טקסס זה פשוט אומר לעבוד כמו בתוכנית טקסס בלחיצות בSS
זאת אומרת שבוע ראשון יהיה בנץ נפח אחרי זה פרס התאוששות ואז בנץ עצימות
שבוע אחרי פרס נפח בנץ התאוששות ופרס עצימות
בקשר לקפאין זה היה ארבע כפות קפה, אני די רגיש לקפאין אז משפיע טוב.
ומתי אתה אומר כדאי לעבור לזה? כרגע אני מתקדם בלחיצות טוב.

ומתי אתה אומר כדאי לעבור לזה? כרגע אני מתקדם בלחיצות טוב.
לא מתקנים את מה שלא מקולקל. תעבור לזה אחרי שנתקעת בלחיצות שגם עוד אוכל וריסטים לא עובדים.

כל הכבוד על המשקל, אבל איזו טכניקה נוראית...אם היית שם קו בין המוט לריצפה, הוא היה נראה בערך כמו האות S. אתה חייב דחוף להפסיק להיות ב APT בתחילת הסט, אתה מתחיל כשכל האגן שלך כבר אחורה, וכל הפלג גוך עליון שלך קדימה, אח"כ אתה עוד לוקח את הברכיים קדימה ויוצא מראה מכוער, תתקן את זה

כל הכבוד על המשקל, אבל איזו טכניקה נוראית...אם היית שם קו בין המוט לריצפה, הוא היה נראה בערך כמו האות S. אתה חייב דחוף להפסיק להיות ב APT בתחילת הסט, אתה מתחיל כשכל האגן שלך כבר אחורה, וכל הפלג גוך עליון שלך קדימה, אח"כ אתה עוד לוקח את הברכיים קדימה ויוצא מראה מכוער, תתקן את זה
אני אשים לב לזה, שכחתי לכווץ את הגלוטאוס לפני תחילת כל חזרה. תודה.

לא מתקנים את מה שלא מקולקל. תעבור לזה אחרי שנתקעת בלחיצות שגם עוד אוכל וריסטים לא עובדים.
לא אמרתי שאני מתכוון לעבור לזה מחר, שאלתי מתי כדאי לעבור לזה ותודה קיבלתי תשובה:)

@Beast and cheat אשמח לשמוע גם את דעתך.
איך הסקוואט מבחינה טכנית חוץ מהעומק?
130X5 sets 2-3‏:

אתה לא שובר מקביל, וברוב החזרות גם לא כל כך קרוב לשם.
אין דבר כזה איך הסקוואט מבחינה טכנית חוץ מהעומק; העומק הוא אולי הדבר הכי בסיסי וקריטי שבכלל מגדיר את הסקוואט. בנוסף, בגלל שרוב הבעיות מתרחשות בד"כ בתחתית, מי שלא מגיע לשם - לא יכול לדעת על קיום של בעייה כלשהי שתופיע (או לא תופיע) בתחתית.

\ - זה בערך הקו של המוט, העקבים שלך מתרוממים, אתה לא תשיג ככה עומק בלי לעוף קדימה.
אל תישען קדימה כל הסט, אולי זה עובד לספגטי בנפח, אבל לא לך.

בשליש הראשון של התנועה אתה צריך רק "לשחרר" קדימה טיפה את הברכיים ולהתיישב אחורה,
אצלך זה נראה שהברכיים יותר מידי קדימה, אין מספיק התיישבות אחורה, המוט נע לכיווץ האצבעות.

אתה לא שובר מקביל, וברוב החזרות גם לא כל כך קרוב לשם.
אין דבר כזה איך הסקוואט מבחינה טכנית חוץ מהעומק; העומק הוא אולי הדבר הכי בסיסי וקריטי שבכלל מגדיר את הסקוואט. בנוסף, בגלל שרוב הבעיות מתרחשות בד"כ בתחתית, מי שלא מגיע לשם - לא יכול לדעת על קיום של בעייה כלשהי שתופיע (או לא תופיע) בתחתית.

\ - זה בערך הקו של המוט, העקבים שלך מתרוממים, אתה לא תשיג ככה עומק בלי לעוף קדימה.
אל תישען קדימה כל הסט, אולי זה עובד לספגטי בנפח, אבל לא לך.

בשליש הראשון של התנועה אתה צריך רק "לשחרר" קדימה טיפה את הברכיים ולהתיישב אחורה,
אצלך זה נראה שהברכיים יותר מידי קדימה, אין מספיק התיישבות אחורה, המוט נע לכיווץ האצבעות.
תודה, הייתם ממליצים להתקדם אימון הבא משקל או שעדיף להשאר על המשקל הזה?

תודה, הייתם ממליצים להתקדם אימון הבא משקל או שעדיף להשאר על המשקל הזה?
אני לא מבין איך הגעת ל130 בלי לשים לב\בלי שאמרו לך שאתה לא שובר מקביל. בכל מקרה אני הייתי מוריד אותך ל110 באימון הבא. אם הטכניקה טובה, אח"כ 115, ואז 120, ואז 122.5 או 125 אם אתה רוצה הכל כאן ועכשיו. ואז קפיצות של 2.5. הכל בהנחה שהחל מ-110 הטכניקה טובה.
אני יודע שזה קשה לעשות דילואד "בלי סיבה", אבל יש סיבה - אתה חייב להבין שאין לך 130 ל3X5. זה לא שיש לך אבל בטכניקה לא טובה מספיק. העומק מעיד על האם הצלחת. אין לך 130 נכון לעכשיו.
תחשוב על הטווח הארוך, על מה קורה עוד חצי שנה, לא מה קורה מחר. בlong term, "בזבוז" של שבוע וחצי בשביל להסקביט כמו שצריך, זה כלום. אגב, יתן לך קצת אוויר לנשימה מהall out כל אימון. יאוורר אותך מנטלית, וגם מבחינה פיזית זו ירידה לצורך עלייה.

אני לא מבין איך הגעת ל130 בלי לשים לב\בלי שאמרו לך שאתה לא שובר מקביל. בכל מקרה אני הייתי מוריד אותך ל110 באימון הבא. אם הטכניקה טובה, אח"כ 115, ואז 120, ואז 122.5 או 125 אם אתה רוצה הכל כאן ועכשיו. ואז קפיצות של 2.5. הכל בהנחה שהחל מ-110 הטכניקה טובה.
אני יודע שזה קשה לעשות דילואד "בלי סיבה", אבל יש סיבה - אתה חייב להבין שאין לך 130 ל3X5. זה לא שיש לך אבל בטכניקה לא טובה מספיק. העומק מעיד על האם הצלחת. אין לך 130 נכון לעכשיו.
תחשוב על הטווח הארוך, על מה קורה עוד חצי שנה, לא מה קורה מחר. בlong term, "בזבוז" של שבוע וחצי בשביל להסקביט כמו שצריך, זה כלום. אגב, יתן לך קצת אוויר לנשימה מהall out כל אימון. יאוורר אותך מנטלית, וגם מבחינה פיזית זו ירידה לצורך עלייה.
אני מסכים שהעומק לא טוב וצריך לתרגל אותו, רק לא מסכים שצריך לרדת עד 110 בשביל זה.
לקחתי את הסרטון של 125 האטתי אותו והשתמשתי בתוכנה שתבדוק את היחס של המיקום אגן\ברך ואלה הם התמונות.

11.jpg
המדידה לא מדוייקת כי הפלטה מסתירה את החלק העליון של הברך.
מה דעתך על העומק כאן?

קבצים מצורפים

• 125X5-0.00.28.26.jpg
    125X5-0.00.28.26.jpg
    KB 26.9 · צפיות: 200
  • 125X5-0.00.33.00.jpg
    125X5-0.00.33.00.jpg
    KB 26.4 · צפיות: 175
  • 125X5-0.00.39.93.jpg
    125X5-0.00.39.93.jpg
    KB 25 · צפיות: 190
  • 125X5-0.00.49.63.jpg
    125X5-0.00.49.63.jpg
    KB 25 · צפיות: 199
  • 125X5-0.01.01.53.jpg
    125X5-0.01.01.53.jpg
    KB 25 · צפיות: 168
נערך לאחרונה:
גבוה בכל התמונות.
רד ל110.

טוב אז ארד ל110 ואטפס חזרה ל125 בקפיצות של 5.

לשבור מקביל זה כשהנקודה הכי גבוהה של הירך מתחת לברך, לא הכי נמוכה לגבי הריסט גם אני חושב ש 110 זה יותר מדי, הייתי יורד פחות

לשבור מקביל זה כשהנקודה הכי גבוהה של הירך מתחת לברך, לא הכי נמוכה לגבי הריסט גם אני חושב ש 110 זה יותר מדי, הייתי יורד פחות
גם לי זה ניראה יותר מדי אבל זו דעתם. מה דעתך?
גבוה בכל התמונות.
רד ל110.
אם ארד ל110 ואקפוץ ב5 להשאיר את האימון הקל באמצע השבוע?
או ששבוע אחד יהיה כולו כבד בסקוואט ואז שבוע אחרי להוסיף את הקל שוב?

אני מסכים שהעומק לא טוב וצריך לתרגל אותו, רק לא מסכים שצריך לרדת עד 110 בשביל זה.
לקחתי את הסרטון של 125 האטתי אותו והשתמשתי בתוכנה שתבדוק את היחס של המיקום אגן\ברך ואלה הם התמונות.

צפה בקובץ המצורף 18573
המדידה לא מדוייקת כי הפלטה מסתירה את החלק העליון של הברך.
מה דעתך על העומק כאן?
אתה לא יודע איך נמדד עומק,
המדד הוא גובה הגבול העליון של הפטלה (patella - הפיקה של הברך), ביחס למפרק הירך (hip joint).
איפה התחת נמצא לא רלוונטי. לא מבחינת מדד כי אז מי שיש לו תחת גדול יצטרך לרדת פחות, ולא מבחינת בטיחות התרגיל לברכיים - כי איפה התחת נמצא לא קשור לנקודת החיבור של ההאמסטרינגס (הסבר על חשיבות העומק כאן: http://www.lbs.co.il/threads/46547/#post-586549 )

תסתכל בתמונה הזו על מנת להבין ע"פ אילו נקודות נמדד העומק: http://muscleevo.net/wp-content/uploads/2012/06/squat-depth.jpg

אני לא מבין מה אתה לחוץ, אתה לא מתחרה גם ככה, רד ל110, תתקדם עם סקוואט קל ותן בראש.
זה סה"כ "עיכוב של שבוע", לא קריטי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית