עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המליצו לי לצלם כך על מנת לראות אם אני שובר מקביל או לא.
אני אצלם ככה רק לעיתים רחוקות ולא שאני מחפש שיפוט טכני מעמיק.
@BarBibas
זה חבר שלי מי שנתן כאפות, ניסיתי להסביר לו על הרגליים אך ללא הצלחה.
ורציתי חמישיות אבל יצא שלשות.
אם מדובר על הכאפות, שלשה בהחלט יכולה להספיק. תשאל את @Alikk1998ורציתי חמישיות אבל יצא שלשות.
חשוב לדאוג אבל לחימום טובאם מדובר על הכאפות, שלשה בהחלט יכולה להספיק. תשאל את @Alikk1998
ידידייי,אוקיי... אז לפסיכו/ספגטי: זו זווית פח לכל שיפוט שהוא(כולל עומק)
איך מחר? 0.oעידכון:
יום חמישי
28/8/2014
שבוע ב' - אימון ג'
סקוואט - 135X5/5/5 -שתי הסטים הראשונים קלים, אחרון די קשה. לא היה איך לצלם אבל אני בטוח בטכניקה שלי.
פרס - ריסט - 52.5 - אמור להיות קל אבל הסקוואט הכבד פשוט רוצח אותי בתרגיל הזה.
מתח רחב עם עשר קילו - 3X5
מתח בסופינציה - 3X6
מחר בצפר, ביי חופש:cray:
עולה לכיתה י', בצפר חדש ועוד פעם פיצלו את השיכבה אז החליטו להתחיל מוקדם יותר. תמותו זונות.איך מחר? 0.o
לא ב1.9?
מתח רחב הוא תרגיל מרכזי והצינס הוא תרגיל עזר באימון הפרס.למה אתה מוסיף עוד מתח?
ביסט המליץ לי לשים את זה. נפח נמוך בעצימות נמוכה.תרגילי עזר בתכנית הזאת לא נשמעים לי כרעיון טוב, למרות שראיתי באתר אפשרות. הרי המטרה של התכנית זה להתאושש מאימון לאימון, שזה גם ככה קשה בשלב הזה ללא תוספת עבודה, אבל מה אני מבין
הסקוואט בהחלט יכול להוציא את כל האנרגיה.עידכון:
יום חמישי
28/8/2014
שבוע ב' - אימון ג'
סקוואט - 135X5/5/5 -שתי הסטים הראשונים קלים, אחרון די קשה. לא היה איך לצלם אבל אני בטוח בטכניקה שלי.
פרס - ריסט - 52.5 - אמור להיות קל אבל הסקוואט הכבד פשוט רוצח אותי בתרגיל הזה.
מתח רחב עם עשר קילו - 3X5
מתח בסופינציה - 3X6
מחר בצפר, ביי חופש:cray:
מנוחה יזומה זאת אומרת לקחת עשר דקות הפסקה בין הסקוואט לפרס?הסקוואט בהחלט יכול להוציא את כל האנרגיה.
תוסיף מנוחה יזומה, שטוף פנים, תביא משהו לאכול / פרי וורקאוט בבקבוק
הפרס זה נטו רייג׳
פאק, הרגל ישן ניסיתי לעבוד על זה אבל יש שאריות, בצפר מזדיין.מה אג"ב יא כלב מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ואתה חייב לחכות עד שתרגיש רענן שוב
אני לדוגמה התאמנתי היום במשך קרוב לשעתיים.
צרות של צעיריםעולה לכיתה י', בצפר חדש ועוד פעם פיצלו את השיכבה אז החליטו להתחיל מוקדם יותר. תמותו זונות.
בדיוק מה שתכננתי לעשות.צרות של צעירים
עם משקלים כאלו שהייתי עולה לכיתה י' לא היה אכפת לי ללמוד בפנימייה עצה שלי בזמן בית ספר (יב')
להעמיס מהבוקר ובבית הספר
לחזור לעשות שיעורים (חינוכי)+אוכל
לישון צהריים
לשתות קפה
אימון.
אתה קם חדש