עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מניח שלא ישארו לך עוד עוקבים אחרי מלחמת העולם ה3 שהתחוללה פה.מבצעי חיסול על ידי המחתרת למספימים עוד היום.
חסמבה חסמבה חסמבה
זה לא עוקבים, זה הייטריםאני מניח שלא ישארו לך עוד עוקבים אחרי מלחמת העולם ה3 שהתחוללה פה.
פצוע בראש
עוקבים בעבר, הייטרים בהווה 🤣זה לא עוקבים, זה הייטרים
מה הקטע של הרוטציה בהגדלת הנפח?בוקס סקוואט 8X5
בנץ 75X5X5
זה לא אמור להיות כך בבוקס, אבל מסיבות כאלה ואחרות לא יכלתי לעבוד עם משקל הנפח האמיתי שלי אז הוספתי נפח.מה הקטע של הרוטציה בהגדלת הנפח?
@zaptamaherמעניין אותי איזה מכות קיבלת מאליהו על ההטרלה שלך, יש תמנות של הכחולים שהוא השאיר לך ?
@zaptamaher
בוקס סקוואט 8X5
בנץ 75X5X5
ובכל זאת טרחת להיכנס, לקרוא ולהגיב.תחזור למחתרת שלך,העדכונים שלך לא רצויים.
עלו בי חלקים שאני לא מכיר...יכול להיות שהפכת לסופר מאז שנפלת במדרגות, על הראש? ✌️
ובכל זאת טרחת להיכנס, לקרוא ולהגיב.
אתה אוהב אותי יותר ממה שאתה משדר אחי, אתה צריך איש מקצוע שיעזור לך לדבר על הרגשות והכעסים העצורים בך על מנת שתוכל להוציא את כל החיבה העצורה בתוכך. כי מתחת לחזות הקשוחה והשונאת, אתה בנאדם טוב ואוהב.
🤡
אתה כרגע נמצא בשלב ההכחשה וטבעי שתהיה בשלב זה, זהו שלב שקורה לרבים מאיתנו. השלב הבא הוא השלב בו אתה מודה שיש לך בעיה, פשוט כך, זהו הצעד הראשון על מנת להגיע למקום טוב יותר. "אני איתי ויש לי בעיה". ברגע שתגיע לשלב ההבנה אתה על דרך המלך כדי לצאת מהבעיה שלך.ידידי,אינני משדר דבר...
אני מרוצה שלא נפצעת רק על העובדה שיש את ההזדמנות שתפצע בדרך חדשה ויצירתית.
הייטמר באמת הפכת לסופר,אם הליפטינג לא ילך לך יש לך מקצוע לגיבוי.