הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Al Bundy.jpg
Are You Serious.jpg
אני היחיד שלא ניצל מוניטין מהאשכול הזה?
עיטמר we still love you

נערך לאחרונה:
מה הקטע של הרוטציה בהגדלת הנפח?
זה לא אמור להיות כך בבוקס, אבל מסיבות כאלה ואחרות לא יכלתי לעבוד עם משקל הנפח האמיתי שלי אז הוספתי נפח.

מעניין אותי איזה מכות קיבלת מאליהו על ההטרלה שלך, יש תמנות של הכחולים שהוא השאיר לך ?
@zaptamaher

בעזהי"ת

אליהו הרביץ לעצמו היום מספיק באימון, עם 40 חזרות במצטבר של 185 בוקס סקבט, 27 חזרות סה"כ דד עם 180 ואז עוד 5 עם 220, 35 חזרות בנץ' כנ"ל עם 132.5, ואז 100 לעוד 50 חזרות במצטבר.

אבל אם מישהו רוצה להרביץ לקיד בשבילי, סבבה, ואני כבר אחזיר אחרי בלוק הנפח הנוכחי שלי.

אני חטפתי את שלי, כמו שאמרת, עונש על יום ראשון.
אין צורך לתכנן להרביץ...

תחזור למחתרת שלך,העדכונים שלך לא רצויים.
ובכל זאת טרחת להיכנס, לקרוא ולהגיב.
אתה אוהב אותי יותר ממה שאתה משדר אחי, אתה צריך איש מקצוע שיעזור לך לדבר על הרגשות והכעסים העצורים בך על מנת שתוכל להוציא את כל החיבה העצורה בתוכך. כי מתחת לחזות הקשוחה והשונאת, אתה בנאדם טוב ואוהב.

🤡

ובכל זאת טרחת להיכנס, לקרוא ולהגיב.
אתה אוהב אותי יותר ממה שאתה משדר אחי, אתה צריך איש מקצוע שיעזור לך לדבר על הרגשות והכעסים העצורים בך על מנת שתוכל להוציא את כל החיבה העצורה בתוכך. כי מתחת לחזות הקשוחה והשונאת, אתה בנאדם טוב ואוהב.

🤡

ידידי,אינני משדר דבר...
אני מרוצה שלא נפצעת רק על העובדה שיש את ההזדמנות שתפצע בדרך חדשה ויצירתית.
הייטמר באמת הפכת לסופר,אם הליפטינג לא ילך לך יש לך מקצוע לגיבוי.

ידידי,אינני משדר דבר...
אני מרוצה שלא נפצעת רק על העובדה שיש את ההזדמנות שתפצע בדרך חדשה ויצירתית.
הייטמר באמת הפכת לסופר,אם הליפטינג לא ילך לך יש לך מקצוע לגיבוי.
אתה כרגע נמצא בשלב ההכחשה וטבעי שתהיה בשלב זה, זהו שלב שקורה לרבים מאיתנו. השלב הבא הוא השלב בו אתה מודה שיש לך בעיה, פשוט כך, זהו הצעד הראשון על מנת להגיע למקום טוב יותר. "אני איתי ויש לי בעיה". ברגע שתגיע לשלב ההבנה אתה על דרך המלך כדי לצאת מהבעיה שלך.
נ.ב: ישנן הרבה קבוצות תמיכה אנונימיות ומומחים לאנשים במצבך, כל מה שאתה צריך לעשות זה לבקש.

הלוג אמור לעבוד עם מערכת הלוגים כעת. תהנה..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית