עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא זורקים כדור עם היד בכדורגל?
כי קשה לשפוט את זה
יותר קל לשפוט מבנץ׳ פרס, זה בטוח.
לא כשיש עצירה (בנץ' רגיל שמבוצע בחד"כ אני מסכים, כמעט תמיד יש הקפצה במידה זו או אחרת).
כל עוד יש עצירה אפילו לשבריר שנייה זה מבטיח שאין הקפצה.
כמה נמוך - זה לפי הקריטריון שהמוט נוגע בחזה.
לא ידוע לי על פדרציה שמאשרת להעלות את התחת (אבל לג דרייב שגורם לתחת לזוז אחורה כמובן רצוי).
אני מסכים שאפשר בהחלט לקבוע קריטריון שיפוט גם לפרס, אבל זה לא בעייתי פחות מאשר בנץ'...כמה תנועת אגן לאשר, מה עם אנשים לא גמישים שלא יודעים/יכולים לעשות את הסחיטה של הטרפזים בנעילה?, וכו' וכו'.
אם לא יהיה לך אכפת מאיך שמרימים את המוט כולם יעשו פוש פרסעצירה לא מבטיחה שאין הקפצה. וכמה זמן צריך לעצור זה לשיקול השופט כך שהזמן לא מדויק.
כמה נמוך - הכוונה הייתה כמה נמוך על הגוף מותר למוט לגעת. האם הוא יכול לגעת בבטן למשל?
מה הקשר לסחיטה של טרפזים או לתנועת אגן? שים את המוט מעל הראש וזהו, למי אכפת מכל השטויות האלה.
אם לא יהיה לך אכפת מאיך שמרימים את המוט כולם יעשו פוש פרס
יש את זה בסטרונגמן. הם צריכים להרים מוט מעל הראש לא משנה באיזה צורה. הם בפועל מגלגלים אותו על הכרס שלהם. אחד המצחיקים.זה דווקא משהו שקל לשפוט.
אבל אם כבר מדברים על זה, אז היה יכול להיות מעניין אם C&J היא הופך ל״קלין ומה שבא לך״.
יש את זה בסטרונגמן. הם צריכים להרים מוט מעל הראש לא משנה באיזה צורה. הם בפועל מגלגלים אותו על הכרס שלהם. אחד המצחיקים.
ממה שאני יודע זה הפרס היה בתחרויות WL לא בPL
אני אשמח אם מישהו יביא מידע אחר