Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
בתור תלמיד של 5 יחידות אני יכול להגיד שכדי להוציא ציון גבוה אתה צריך נטו לעשות שיעורי בית ,להקשיב בכל השיעורים וללמוד טוב למבחנים.
לא צריך להיות גאון בישביל זה.

ואם לא ילך לי טוב במבחן של השיבוצים בתחילת שנה ואני אהיה ב 4 יחל.. יש דרך לעלות? או שזה יהיה הרבה להשלים

ואם לא ילך לי טוב במבחן של השיבוצים בתחילת שנה ואני אהיה ב 4 יחל.. יש דרך לעלות? או שזה יהיה הרבה להשלים
להשלים 5 יחידות זה לא FUN.
ויש גם חומר שלומדים ב4 ולא לומדים ב5 ולהפך אז זה בכלל סלט.

דיברתי עם אח שלי אחר כך הוא אמר שזה כנראה היה נפתר אם היית מכבה את הJAVASCRIPT בעמוד של הפייסבוק. אבל היה כבר מאוחר מדי.
אפשר רמז איפה איך אני עושה את זה?
חידשתי עכשיו תחשבון ופייסבוק אומרים לי שהייתי קורבן ל MALWARE וצריך לנקות את המערכת או משהו בסגנון.
@Tank ?
כיביתי את ה JAVASCRIPT בעמוד של פייסבוק וזה לא נותן להכנס כי כתוב שהפייסבוק צריך את ה JAVASCRIPT בשביל לעבוד כמו שצריך. אפשר להכנס רק לגרסה של טלפון שזה ממש לא נוח.

עדיך לך להגיע ישר ל5 יחידת. תשקיע עכשיו (ועוד יש לך חופש אז בלי לחץ) במקום להשקיע שנה הבאה/עוד שנתיים, לקרוע את התחת בהשלמת חומר וכול זה אם בכלל יתנו לך לעלות.
לרדת אתה תמיד יכול. לעלות זה דבר לא קל.

עדיך לך להגיע ישר ל5 יחידת. תשקיע עכשיו (ועוד יש לך חופש אז בלי לחץ) במקום להשקיע שנה הבאה/עוד שנתיים, לקרוע את התחת בהשלמת חומר וכול זה אם בכלל יתנו לך לעלות.
לרדת אתה תמיד יכול. לעלות זה דבר לא קל.
אני לומד כבר בסביבות החודש-חודשיים את החומר אבל אני מפחד שלא ילך לי טוב במבחן

אני לומד כבר בסביבות החודש-חודשיים את החומר אבל אני מפחד שלא ילך לי טוב במבחן
אל תדאג המבחן מיון זה בדיחה, אם למדת חודשיים ואתה מבין את מה שאתה עושה אין סיבה שתקבל מתחת ל85 (זה הרף לרוב?)
קח את זה ממישהו שנפל בכיתה ט' חזק והגיע לציון 60 במבחן ונכשלים חופשי.. מפה לשם בסוף שנה מבחן מיון 100 עגול.
למדת השנה בכיתה?

אל תדאג המבחן מיון זה בדיחה, אם למדת חודשיים ואתה מבין את מה שאתה עושה אין סיבה שתקבל מתחת ל85 (זה הרף לרוב?)
קח את זה ממישהו שנפל בכיתה ט' חזק והגיע לציון 60 במבחן ונכשלים חופשי.. מפה לשם בסוף שנה מבחן מיון 100 עגול.
למדת השנה בכיתה?
הייתי בהקבצה ב׳. השלמתי פחות או יותר את כל החומר שאני צריך לדעת

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

26/07/15 - עדכון מצב

הייתי עכשיו אצל הרופאה. מבדיקה שלה היא אמרה שכלל הנראה מדובר או בסדק קטן בצלע (האמת לדעתי לא סביר) או משהו בשריר באזור שם בפנים שנמחץ קצת. לדעתה לא סביר שזה נזק לאיברים פנימיים או משהו בסגנון, זה משמח קצת כי התחלתי לאכול סרטים שנגרם נזק לטחול או משהו. בגדול היא אמרה שבשני המקרים אין ממש איך לטפל בזה, רק לחכות ואם עוד כמה שבועות אני אראה שזה לא משתפר אז לחזור אליה, ואם אני אראה שזה נהיה יותר גרוע גם לחזור אליה מיד. היא אפילו אמרה לי שהיא לא ממליצה להפסיק להרים לגמרי (בניגוד למה שציפיתי שתגיד)...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תגיד, לא כדאי להתעקש על צילום?
בינתיים אני אלך עם מה שהיא אומרת, בשבוע הבא נראה מה המצב.
בעקרון היא אמרה לי שאם זה מה שהיא אומרת שזה אז אין טעם לעשות צילום כי בשני המקרים האלה הדבר היחיד זה לחכות שזה יעבור, ומקסימום לקחת משככי כאבים (לא כואב לי ברמה שאני חושב על זה).

נערך לאחרונה:
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

26/07/15 - בנץ'

בנץ' - 95X5, 107.5X3, 120X3, 127.5X1, 100X6, 90X8 ללחוץ משקל של מבוגרים זה אפשרי למרות הכל, הבטחתי סרטון למרום ואני מקיים 😃 התחילו קצת כאבים אז הפסקתי עם הבנץ'.
פרס - 50X2X10 הפרס גם לא הרגיש הכי טוב אז הפסקתי אחרי 2 סטים.
חתירה עם דאמבל - 34X3X12 זה דווקא הרגיש סבבה לגמרי.
בייספס - 2 סטים עם דאמבלים (לא זוכר איזה משקל)

בגדול אפשר לעשות בנץ' לאט ובזהירות, לגבי פרס כבד נראה ביום חמישי. מתח ומקבילים כמו שאמרתי ביום חמישי האחרון לא עשו טוב אז בינתיים אאלץ לוותר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואו מי זה החתיך הזה שם מאחורה עם החולצה החומה??? 😍
סתם יבגני כל הכבוד גם כשאתה פצוע 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית