Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
זה נעליים לסקוואט ודדליפט של רוסם , חברת סאבו . המחיר מעולה ,פשוט מעולה ,ובקשר לאיכות , אנשים ממליצים .
יש איזה אתר שהנעליים האלו ממש בזול ,אני חושב שהאתר הזה צריך יותר פרסום כי הציוד נמכר שמה במחיר זנות . הבעיה שהאתר ברוסית ,למרות שהם עושים משלוחים לחו"ל .
בכל מקרה , מזל טוב , מזיל ריר על הנעליים !!!! מחכה למשכורת ראשונה של מהנדס כדי לפשוט על האתר .

I wanna see the deadlift shoes next time, maybe I'll buy them myself 😃
תשמע נעמדתי בעמידה רחבה של סומו על הרצפה בבית סתם לראות אם הן מחליקות, נראה לי הן נתפסות על הרצפה הרבה יותר טוב מאולסטאר
כמה זמן לקח למשלוח להגיע?
היו תשלומים נוספים על מע''מ מכס משהו?
לקח 3 שבועות פחות יום. לא היו שום תשלומים נוספים.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

04/09/15 - נפח תחתון

אימון במעלות

סקוואט - 127.5X5X5 הלך בסדר, כבד אבל לא יותר מדי, בערך כמו שנפח אמור להיות. פעם ראשונה עם הנעליים החדשות, נעליים סבבה לגמרי, סופסוף נעלי ליפטינג חדשות במידה שלי ולא במידה של @incin שזה בערך 3 מידות יותר ממני 😃 חוץ מהמידה המתאימה יש שם שני סקוצ'ים ככה שאם סוגרים את שניהם הרגל לא הולכת לשום מקום. קיצר מרוצה.
דדליפט - 140X2X5 לא התאפקתי כי רציתי לנסות גם את הנעלי דדליפט. מרגישות סבבה, ההבדל בגובה מורגש לעומת אולסטאר, אבדוק ביום עצימות איך הדדליפט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואלה עשיתי הרבה תרגיים ממה שמוזכר שמה , הציל אותי כמה וכמה פעמים (הייתה תקופה שלא הייתי מסוגל לשבת , לפני שנה עשיתי איזה פרויקט לגמרי בעמידה ,והייתי עומד גם בעבודה 10 שעות חח :( ) .
הרבה מהשיט הזה קיים ביוגה , בגלל זה אני מאמין גדול 😃 . זה לא רק לבנות .

וואלה עשיתי הרבה תרגיים ממה שמוזכר שמה , הציל אותי כמה וכמה פעמים (הייתה תקופה שלא הייתי מסוגל לשבת , לפני שנה עשיתי איזה פרויקט לגמרי בעמידה ,והייתי עומד גם בעבודה 10 שעות חח 😭 ) .
הרבה מהשיט הזה קיים ביוגה , בגלל זה אני מאמין גדול 😃 . זה לא רק לבנות .
הומו

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

05/09/15 - ריצה

ריצה בחוץ: 19:30 דקות, 3.3 ק"מ, מנוחה של X זמן, חזרה אותו מרחק ב 18 דקות.
רציתי לבקר את סבא שלי אז עשיתי ריצה אליו, ישבתי אצלו קצת וחזרתי בריצה.

קרא את שאר עדכון הלוג...
כנראה שאני לא אתחטב מהריצה הזאת כי אני אוכל גלידה עכשיו...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית