עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע, אני מרגיש שאני ברמה נמוכה מדי לתוכנית כזאת. וגם אני לא בטוח שיהיה לי זמן וכוחות לזה כרגע, עוד חודש נגמר הסמסטר, מבחנים וזה...תתחיל קורטה, 8X5 3 פעמים בשבוע זה מספיק אירובי ואפשר להתקדם בלי לעלות במשקל הגוף בזכות הנפח.
חוץ מזה TBN רק ירד במשקל בקורטה.
יש לך בדיוק מספיק זמן, 4 שבועות בלוק נפח.לא יודע, אני מרגיש שאני ברמה נמוכה מדי לתוכנית כזאת. וגם אני לא בטוח שיהיה לי זמן וכוחות לזה כרגע, עוד חודש נגמר הסמסטר, מבחנים וזה...
התכוונתי שחודש אחרון בסמסטר, צריך להשקיע בלימודים 😃 בכל מקרה אני אשקול גם את הרעיון הזה... ומה אתה חושב על מה שכתבתי לגבי 5/3/1?יש לך בדיוק מספיק זמן, 4 שבועות בלוק נפח.
התכוונתי שחודש אחרון בסמסטר, צריך להשקיע בלימודים 😃 בכל מקרה אני אשקול גם את הרעיון הזה... ומה אתה חושב על מה שכתבתי לגבי 5/3/1?
משום מה רק עכשיו ראיתי את התגובה 🙄 כנראה שבאמת אתחיל אותה שבוע הבא, במתכונת BBB בהתחלה... הורדתי את כמות הפחמימות לאיזור ה 200 גרם (התחלתי שוב לספור קלוריות 😃), ומעלה את כמות השומן בהתאם, נראה איך זה ישפיע על הסוכר... אני לא חושב שאחזיק מעמד בטקסס עם תזונה כזאת פשוט ועוד עם אירובי...5/3/1 תוכנית מעולה מכיר באופן אישי אחד מאנגליה שעושה אותה ושהוא בא לישראל ממליץ לי לעשות אותה
בקיצור אחלה תוכנית ...
ולא תוכנית קשה כמו SS טקסס וכו
היא נותנת לך כל אימון להתמקד בתרגיל מורכב 1 כל פעם ...
ותעשה תרגילי עזר ! ואירובי
נמאס לי מהרופאים האלה שמסתכלים על הגובה והמשקל שלי, מחשבים BMI ועוד שניה שולחים אותי ל"לרדת בגדול"!!!
אממ.. לא הבנתי...אתה באמת צריך לרדת קצת, אחרת תמשיך להסתכל ראיונות עבודה פיקטיביים כל החיים 😃
אתה שמן, רוב הבנות לא אוהבות את זה. ראיונות עבודה זה המשך מאתמול אצל אליק בלוג.אממ.. לא הבנתי...
יפה, אהבתי את הראיונות עבודה 🤣🤣🤣 בקשר לבנות לא כולן רוצות גבר חטוב עם קוביות, יש כאלה שהולכות על מראה כמו שלי, עם שומן אבל גדול ורחב כזה (או זה מה שאני מספר לעצמי). דווקא אמרו לי "אתה מתאמן וזה, רואים..." (לא שהרבה אמרו כן? אבל עדיין...) ואפילו שמעתי פעם אחת בזמן האחרון שיש לי "גוף מהמם".אתה שמן, רוב הבנות לא אוהבות את זה. ראיונות עבודה זה המשך מאתמול אצל אליק בלוג.
מקווה שאתה לא בחורה שנעלבת על זה שאומרים לה את האמת.
יפה, אהבתי את הראיונות עבודה 🤣🤣🤣 בקשר לבנות לא כולן רוצות גבר חטוב עם קוביות, יש כאלה שהולכות על מראה כמו שלי, עם שומן אבל גדול ורחב כזה (או זה מה שאני מספר לעצמי). דווקא אמרו לי "אתה מתאמן וזה, רואים..." (לא שהרבה אמרו כן? אבל עדיין...) ואפילו שמעתי פעם אחת בזמן האחרון שיש לי "גוף מהמם".
אבל כן, אני יודע שאני שמן בטטה149eg: פשוט יש הבדל בין משקל עודף לבין "השמנת יתר" שזה מה שאני לפי ה BMI...
יצאתי עם אחת כזאת במשך חודשיים לפני כמה חודשים, אבל לא הסתדר...אין ספק שרואים שאתה מתאמן ושאתה חזק. אבל יש לך דיי הרבה שומן, לדעתי אם אתה מחטב המצב שלך יהיה מצויין.
כל הבנות שיצא לי להכיר (ואם בחורה מכוערת אני לא טורח להגיד היי), אז כולן אוהבות גברים חטובים או עם קצת אקסטרה משקל.
אם תמצא בחורה שנראת טוב והיא אוהבת אותך שמן ישר תיקח אותה לחנות תכשיטים שתבחר טבעת 😃.
בסוף איזה תוכנית אתה עושה 531?יצאתי עם אחת כזאת במשך חודשיים לפני כמה חודשים, אבל לא הסתדר...
אגב אולי אני חושב שבנות לא ממש רוצות מישהו חטוב בגלל שאלה שכן רוצות מישהו חטוב לא מסתכלות עליי בכלל אז אני לא יודע מה הן רוצות 😃
כן רוצה 531. קראתי את הספר שלו שבוע שעבר, ראיתי שהוא מציע וריאציה של שני אימונים בשבוע למי שאין זמן ליותר, ככה שאתה עושה נגיד אימון אחד סקוואט ובנץ' אימון שני דדליפט ופרס, עם תרגילי העזר. נראה לי אני אתחיל ככה כי מתחיל אצלי לחץ של לימודים שזה צריך להיות בעדיפות ראשונה.בסוף איזה תוכנית אתה עושה 531?
ומתי מתחיל?
זה בטוח. אני בטוח גם שנחלשתי כי רוב הזמן הייתי די בתת תזונה בשבוע האחרון. אני חושב אם אצליח היום אז לעשות אימון, לא עם משקלי מקסימום ואולי בסופ"ש לבדוק 1RM בארבעת התרגילים ואז להתחיל את התכנית עם 90% מזה. גם אם זה יהיה קל מדי אז פשוט אעשה בסבבים הראשונים יותר חזרות, או ג'וקרים.תן דילואודים בכל התרגילים אין מה למהר...
עוד משהו, יכול להיות שבנאדם עם אחוז שומן גבוה, אבל עם בגדים הוא עדיין נראה סבבה, תלוי כבר איך השומן מתפזר, ואיך הבגד יושב עליו וכו'. אז בעיקרון עם חולצה לדעתי אני נראה יחסית בסדר, מבחינתי לא מרגיש חוסר ביטחון לגבי זה, אין לי כרס ממש בולטת או משהו (לא עם חולצה ממש צמודה וזה). ואם אני מגיע עם מישהי למצב שאני בלי בגדים אז בשלב הזה זה כבר ממש לא משנה עד כמה אני שמן.אין ספק שרואים שאתה מתאמן ושאתה חזק. אבל יש לך דיי הרבה שומן, לדעתי אם אתה מחטב המצב שלך יהיה מצויין.
כל הבנות שיצא לי להכיר (ואם בחורה מכוערת אני לא טורח להגיד היי), אז כולן אוהבות גברים חטובים או עם קצת אקסטרה משקל.
אם תמצא בחורה שנראת טוב והיא אוהבת אותך שמן ישר תיקח אותה לחנות תכשיטים שתבחר טבעת 😃.
זה בטוח. אני בטוח גם שנחלשתי כי רוב הזמן הייתי די בתת תזונה בשבוע האחרון. אני חושב אם אצליח היום אז לעשות אימון, לא עם משקלי מקסימום ואולי בסופ"ש לבדוק 1RM בארבעת התרגילים ואז להתחיל את התכנית עם 90% מזה. גם אם זה יהיה קל מדי אז פשוט אעשה בסבבים הראשונים יותר חזרות, או ג'וקרים.
עוד משהו, יכול להיות שבנאדם עם אחוז שומן גבוה, אבל עם בגדים הוא עדיין נראה סבבה, תלוי כבר איך השומן מתפזר, ואיך הבגד יושב עליו וכו'. אז בעיקרון עם חולצה לדעתי אני נראה יחסית בסדר, מבחינתי לא מרגיש חוסר ביטחון לגבי זה, אין לי כרס ממש בולטת או משהו (לא עם חולצה ממש צמודה וזה). ואם אני מגיע עם מישהי למצב שאני בלי בגדים אז בשלב הזה זה כבר ממש לא משנה עד כמה אני שמן.
ריצה 12 דקות, לא ידעתי אם שווה את העדכון בכלל אבל שיהיה...
לא זוכר מתי רצתי פעם אחרונה, במיוחד בחוץ...
אני במשקלים שלך, אחרי הסבב קיבלתי דיווחים מהסביבה שנראה שהרזתי למרות שעליתי 7 קילו (5 בלי העמסה) בחודש ...לא יודע, אני מרגיש שאני ברמה נמוכה מדי לתוכנית כזאת. וגם אני לא בטוח שיהיה לי זמן וכוחות לזה כרגע, עוד חודש נגמר הסמסטר, מבחנים וזה...