Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כשחושבים על זה יש מצב מועט שלמדתי את זה גם בפיזיקה. @Koller נא לאמת.
As far as I rmbr, in highskl (and physics 1) u only learn to figure out the force needed for acceleration and what not and kinda ignore the stuff aftermath posted in the video, tho maybe I was just sleeping in those lessons and since it wasn't on the exams it didn't mtr... Tho ofc u can kinda get to the realization alone if u know enuff..

הציור ששמת מדגים משהו אחר לגמרי. המרחק שם בכפולות בגלל הנקודת עגינה (לא נראה לי שקוראים לזה ככה אבל אין לי מושג מה שם) שגורמת לכך שאתה מרים 1/2 מהמשקל פי 2 מרחק, אין לזה קשר למתיחות החבל.

המתיחות בחוט מתחלקת כל פעם ב2 כשהחוט עובר דרך הגלגלת . בגלגלת צפה ובגלגלת קבועה .
מה שאמרת אבל זה נכון , קיצור מרחק קורה בגלגלות צפות (מה שהראתי בציור) ,שכחתי באמת להגיד את זה .
בכל מקרה, במכונות שיש להם מספר גלגלות שהחוט עובר בהם ,חלקם אמורות להיות צפות , כי הסיבה היחידה לחלק משקל שאתה מרים (שזה קצת נוגד את כל עיקרון מכשירי כשר) היא לקצר את הטווח תנועה של המשקולת בתוך המסילה , כשאתה מעיף אותה לסנטימטרים ארוכים . אני אבדוק היום ואצלם איפה היא צפה 😃 .

המתיחות בחוט מתחלקת כל פעם ב2 כשהחוט עובר דרך הגלגלת . בגלגלת צפה ובגלגלת קבועה .
מה שאמרת אבל זה נכון , קיצור מרחק קורה בגלגלות צפות (מה שהראתי בציור) ,שכחתי באמת להגיד את זה .
טוב אין לי כוח לדיבורי פיזיקה, קיצר תעשה דגח על מה שציירתי בכל גלגלת ותראה שהמשקל שאתה מים הוא חייב להיות כל המשקל. לא נראה לי שהכבלים נמתחים באופן משמעותי.
ותעשה דגחים על מה שאתה צירפת ותראה שהכוח הוא לא כל הכוח בלי קשר מתיחות

As far as I rmbr, in highskl (and physics 1) u only learn to figure out the force needed for acceleration and what not and kinda ignore the stuff aftermath posted in the video, tho maybe I was just sleeping in those lessons and since it wasn't on the exams it didn't mtr... Tho ofc u can kinda get to the realization alone if u know enuff..
לא יודע מי נתן לך לעשות תואר.

בכל מקרה, במכונות שיש להם מספר גלגלות שהחוט עובר בהם ,חלקם אמורות להיות צפות , כי הסיבה היחידה לחלק משקל שאתה מרים (שזה קצת נוגד את כל עיקרון מכשירי כשר) היא לקצר את הטווח תנועה של המשקולת בתוך המסילה , כשאתה מעיף אותה לסנטימטרים ארוכים . אני אבדוק היום ואצלם איפה היא צפה 😃 .
I will bring measuring tape and measure while u do triceps pulldowns like the bodybuilder u r ;)

Anyone going to the gym at like 8.30? :/ (sorry for spamming @yujinius )

תכלס אין מה להתבייש, מייק או'טרן נראה פיזדץ והוא טבעי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית