הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מתחיל לשקול את זה 😃 בטקסס כל שבוע היה PR, בבנץ' פחות כי היו כשלים פה ושם אבל עדיין הייתה התקדמות. כאן אני כבר שבוע שישי ולא הצלחתי לשחזר את השיא. נראה מה יהיה בסקוואט ודדליפט, וגם בפרס.

כשתסתיים ההעלאה אפשר יהיה לראות (למרות שאין ממש מה לראות כי זה כשל חח)
531 היא אחלה אבל אם אתה רוצה יותר להתקדם בחזרות.
אם אתה רוצה יותר משקל על המוט טקסס זאת הבחירה הנכונה לדעתי
וראיתי תסרטון עכשיו עלה ...

531 היא אחלה אבל אם אתה רוצה יותר להתקדם בחזרות.
אם אתה רוצה יותר משקל על המוט טקסס זאת הבחירה הנכונה לדעתי
וראיתי תסרטון עכשיו עלה ...
הסיבה שהפסקתי עם טקסס זה כי רציתי לעבוד על סיבולת לב ריאה גם, וגם כי אני לא רוצה לעלות במשקל גוף כל כך. אני אראה מה קורה בסקוואט ודדליפט השבוע... אולי אני אתחיל לעשות, לפחות בלחיצות, את הנפח בצורה של 5X5 או 5X6 במקום 5X10
אגב היום הבנץ' הרגיש לי כבד מדי משום מה, גם ה 120 היה נורא כבד, ניסיתי להתעלם מזה ולשכנע את עצמי שה132.5 יעלה...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

10/02/15 - סקוואט - 1+

סקוואט - 150X1, 170X1, 185X1PRRRRRRR סוף סוף יש PR אחרי הרבה זמן 🤘

אחרי הסקוואט דודי אמר לי שאחרי PR ג'ים וונדלר במקומי היה מסתכל מסביב, שואל את עצמו אם מישהו מהמתאמנים עוד עשה או יעשה PR היום, ואז הולך הביתה בהרגשה של אימון מוצלח ביותר.
אז זה מה שעשיתי 😃

170:

185:

קרא את שאר עדכון הלוג...

כבוד אחי יפה מאוד
אחרי השבוע חוזר לטקסס?
לא בטוח, נראה לי לסקוואט אני אשאר במתכונת של 5/3/1 (כל עוד זה עובד), דדליפט אני אבדוק בסופ"ש, אם יהיה PR אז גם אשאיר ככה.
ללחיצות אני שוקל להשאיר 5/3/1, אבל לעשות את הנפח 5X5 ולא 5X10, ואולי במקום 5 סטים של פרס לעשות פחות ולעשות עוד מקבילים או משהו. קיצר אני אחשוב עוד קצת 😃

לא בטוח, נראה לי לסקוואט אני אשאר במתכונת של 5/3/1 (כל עוד זה עובד), דדליפט אני אבדוק בסופ"ש, אם יהיה PR אז גם אשאיר ככה.
ללחיצות אני שוקל להשאיר 5/3/1, אבל לעשות את הנפח 5X5 ולא 5X10, ואולי במקום 5 סטים של פרס לעשות פחות ולעשות עוד מקבילים או משהו. קיצר אני אחשוב עוד קצת 😃
לפי דעתי בטקסס אתה תוכל להתקדם עוד יותר
אבל תעשה מה שנראה לך בכל מקרה שיהיה לך הרבה הצלחה 😁

לפי דעתי בטקסס אתה תוכל להתקדם עוד יותר
אבל תעשה מה שנראה לך בכל מקרה שיהיה לך הרבה הצלחה 😁
כנראה שאתה צודק, אבל אני בכל זאת רוצה לעשות גם את האימוני קונדישנינג, שבטקסס זה יהיה בעייתי
ותודה 😃
מברוקקקק
משקל מכובד, כל הכבוד!!!! 🤩
תודה תודה 🤩

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

13/02/15 - פרס - 1+

משקל גוף בבוקר - 111

פרס - 75X1, 85X1, 87.5F ה85 עלה, לעומת סבב קודם שלא הצלחתי, היה נורא קשה, לקח לי נצח להעלות את המוט אבל הצלחתי. החלטתי להוסיף עוד 2.5, ללכת על PR אבל לא הצלחתי.

בנץ' - 90X5X5 אני מתחיל בלחיצות לעשות חמישיות בנפח במקום BBB. היום זה בנץ', וביום של הבנץ' הכבד אני חושב לעשות 3X5 פרס ועוד 2 סטים מקבילים, פשוט יותר חשוב לי משקל על המוט בבנץ' מאשר פרס לכן המקבילים. נראה איך זה יעבוד עליי.
צ'ין אפס - 7,6,6,5,4 בלי משקל (112)

אליפטי - 5 אינטרוולים חצי דקה ספרינט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

דבר ראשון כל הכבוד אחי !!
דבר שני ממליץ לך להיכנס יותר ברייג לסט גם אני לא הייתי מצליח אם לא הייתי מתעצבן תנסה את זה
והתכנון של ה 531 נשמע מעולה תמשיך לעדכן ולתת בראש

דבר ראשון כל הכבוד אחי !!
דבר שני ממליץ לך להיכנס יותר ברייג לסט גם אני לא הייתי מצליח אם לא הייתי מתעצבן תנסה את זה
והתכנון של ה 531 נשמע מעולה תמשיך לעדכן ולתת בראש
תודה 😃
בקשר לרייג', אני נכנס עם רייג', פשוט הרייג' שלי הוא יותר פנימי לא עם צעקות וזה, וגם חתכתי בסרטון את כל ההכנה שעמדתי איזה חצי דקה ליד המוט.
ומקווה עם הצורה הזאת של נפח לשבור שיאים בקרוב 😃 אגב אם הPR בדדליפט הולך כמתוכנן ביום ראשון, אז בסקוואט ודדליפט אני אשאר בינתיים עם המתכונת של BBB של נפח 5X10 (כי אם זה עובד אז למה לשנות)

תודה 😃
בקשר לרייג', אני נכנס עם רייג', פשוט הרייג' שלי הוא יותר פנימי לא עם צעקות וזה, וגם חתכתי בסרטון את כל ההכנה שעמדתי איזה חצי דקה ליד המוט.
ומקווה עם הצורה הזאת של נפח לשבור שיאים בקרוב 😃 אגב אם הPR בדדליפט הולך כמתוכנן ביום ראשון, אז בסקוואט ודדליפט אני אשאר בינתיים עם המתכונת של BBB של נפח 5X10 (כי אם זה עובד אז למה לשנות)
בסדר גמור תראה איך הולך לך
מקסימום תשנה מתכונת .
שיהיה לך בהצלחה 😁😃
ןתמשיך לעדכן

לבנץ' אתה מתכוון? אני חושב אולי לעשות בעתיד, עכשיו נראה יהיה בעייתי גם סמולוב וגם להתקדם בסקוואט ודדליפט
דניאל עושה את זה, אפי עושה את זה, אליאב עושה את זה,טומר בוכה על זה,שי עושה את זה, אלברו עושה את זה.
לכולם זה עובד טוב.

דניאל עושה את זה, אפי עושה את זה, אליאב עושה את זה,טומר בוכה על זה,שי עושה את זה, אלברו עושה את זה.
לכולם זה עובד טוב.
עכשיו סיקרנת אותי... אני אתן עוד צ'אנס ל531, אם בוף הסבב אני לא אהיה מרוצה מהבנץ' אז אני אשקול את הנושא בכובד ראש
רגע יש תחרות עוד חודש ושבוע אני רוצה להגיע אליה, אז לפני זה אני בטוח לא אתחיל סמולוב

עכשיו סיקרנת אותי... אני אתן עוד צ'אנס ל531, אם בוף הסבב אני לא אהיה מרוצה מהבנץ' אז אני אשקול את הנושא בכובד ראש
רגע יש תחרות עוד חודש ושבוע אני רוצה להגיע אליה, אז לפני זה אני בטוח לא אתחיל סמולוב
יש לך בדיוק זמן לסבב אחד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית