הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
את האמת הבנצ' שלך גם חזק אבל למי איכפת.....בנצ' זה משעמם.....פרס יותר מרשים 🙌
אכן יש לי לוג, תבקר מדי פעם 😁
מקווה ל 85 לנפח בפרס בחודש הקרוב

הנפח הכי גבוה שהיה לי בפרס זה בערך 75ק"ג או 77.5......כמובן שנחתי משהו כמו 10 דקות כמעט בין סט לסט.....85 לנפח חולני, מצפה ממך לזה, בלי קשר אתה חזק מאוד! 🙌👏

את האמת הבנצ' שלך גם חזק אבל למי איכפת.....בנצ' זה משעמם.....פרס יותר מרשים 🙌
לא אם המטרה העיקרית זה להתחרות בפאוורליפטינג. אצלי בכללי כוח זו המטרה לכן משקיע גם בפרס
תודה אחי:wub:

לא אם המטרה העיקרית זה להתחרות בפאוורליפטינג. אצלי בכללי כוח זו המטרה לכן משקיע גם בפרס
תודה אחי:wub:

גם כשמתחרים בפאוורליפטינג, בנצ' פרס זה משעמם 🙄😁
ובהחלט יש לך כוח כללי בכל ההרמות, עבודה יפה!

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ו 27/01/17 - בנץ'

בנץ' - 115X2X3, 6X2
סופרסט:
צ'ין אפס - 2X3, 6X2 מ.ג 109.4

בנץ' עם גומיה- 80X 7,6,5
ניסיתי בנץ' עם גומיה, שמתי את הגומיה על שרוול אחד של המוט, העברתי מתחת לספה ושמתי על השרוול השני. אני מנסה למצוא תרגיל שישפר לי את היציאה מהתחתית בבנץ' אז עשיתי את זה. אני לא בטוח שזה משפר ספציפית את הטווח הזה, אבל הרגשה לא רעה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יום א 29/01/17 - סקוואט + פרס

סקוואט - 125X5X5 ה 4 סטים הראשונים היו ללא חגורה, היה כאב בגב תחתון, מן פאמפ אבל בסט הרביעי זה נהיה חזק יותר, לא הייתי בטוח אם זה כאב שרירים מהעומס או משהו אחר, אז סט אחרון עשיתי עם חגורה, היה קליל בלי שום כאבים, כנראה שהגב פשוט לא מספיק חזק או משהו.
פרס - 75X5X5 ללא חגורה. הייתה מלחמה בחזרה האחרונה בסט האחרון, גם קצת בחזרה האחרונה בסט לפני אחרון. סה"כ מרגיש בטוח לגבי 80 בשבוע הבא עם חגורה.
דדליפט רומני - 100X6,8,8 סט ראשון באחיזה רגילה, סטים הבאים עם רצועות. חשבתי להוסיף דד רומני בשביל עוד עבודה על השרשרת האחורית עם התאוששות קלה יותר מאשר דדליפט. נראה איך זה ילך.
מסור - 40X3X10 עם רצועות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך אתה מקשר את השימוש בחגורה כעזרה לגב התחתון?
הרי אם כבר, הוא עוזר לשרירי הליבה להיות יעילים יותר.

הייתי חושב אולי ללכת בכיוון של ליבה חלשה מידיי, וכתוצאה כאבים בגב התחתון בזמן הסקוואט ללא חגורה.
(?)
רק מעלה מחשבה

יום ג 31/01/17 - בנץ'

סופרסט:
בנץ' - 115X3X3, 5X2
הלך ממש טוב, יותר קל מהאימונים הקודמים
צ'ין אפס - 3X3, 5X2 מ.ג 109.5

סופרסט 2:
בנץ' - 90X3X7
פנדליי רואו - 60X3X7

פייספולס, ידיים
טבטה - פוש פרס, פרונט סקוואט, פוש פרס מאחורי הראש, סקוואט, חתירה, דד רומני. 30 קילו, 6 דקות.
רעיון רע לעשות פרונט סקוואט עם פאמפ בידיים. טוב שזה היה משקל נמוך ורק 20 שניות עבודה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בשביל כושר אירובי בעיקר. מקווה שלא יפריע להתאוששות, לדעתי לא אמור כי זה משקל נמוך וכלום נפח.
וגם קצת בשביל השרדז (חיטובים וזה)

אירובי....חיטוב....גוועלד!! איך אתה מעז בכלל להוציא את המילים הללו בלוג אימונים שלך?! ✋🛑✋

זה כבר משהו אחר 😃 רוצה להיות גם חזק וגם עם סיבולת
תקשיבו חברים, יש תחרות פאוורליפטינג ב 28/4 בדליית אל כרמל (ליד חיפה). אני עוד לא סגור אם אתחרה שם אבל לכל הצפונים שמעוניינים לצפות זה נחמד שזה קרוב לבית.
לשומרי שבת זה עלול להיות בעייתי כי זה ביום שישי
יאללה נרשמתי לתחרות 🤯 נפציץ עם @berdan

יום ה 02/02/17 - דדליפט

פאוז סקוואט - 100X3X3
דדליפט - 145X5X5
ללא חגורה. סט ראשון באחיזה רגילה, שאר הסטים במשולבת. סה"כ סבבה, נראה לי סיימתי את כל ה 5 סטים ברבע שעה או פחות. מחכה לשבוע הכבד.
פרונט סקוואט - 60X2X5, 80X1X5 ה 80 היה עם חגורה.
פאוור שרגס - 160X3X5

טבטה - היי בר סקוואט 40 קילו, דד רומני 40 קילו, גלגל בטן. 6 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית