- פותח/ת השרשור
- #6,601
גם אני לא. החוכמה זה לקלוט אותם מרחוק ולהספיק להעיף/להחביא הכל ואז אין צורך לברוחהוא לא יודע מה הוא מדבר..לא ברח בחיים מניידת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני לא. החוכמה זה לקלוט אותם מרחוק ולהספיק להעיף/להחביא הכל ואז אין צורך לברוחהוא לא יודע מה הוא מדבר..לא ברח בחיים מניידת
אתה מקצוען אתהגם אני לא. החוכמה זה לקלוט אותם מרחוק ולהספיק להעיף/להחביא הכל ואז אין צורך לברוח
אני חובבן, היה לי חבר שפעם אחת עצרה ניידת, בזמן שיצאו לעשות עליו חיפוש הוא החביא את הקססה מתחת לצ'קלקה, פעם אחת עשו לו חיפוש כשהיה לו מכשיר מתחת לבית השחי (לא מצאו אותו). זה מקצועןאתה מקצוען אתה
♤
תרשה לי לחלוק עלייךזה מקצוען
טוב אם ככה אז שכנעת אותי, הייתי יותר מקצוען ממנו, כמעט אף פעם לא היה לי כלום עליי אז לא היה ממה לפחד ולא היו לי רישומים במשטרה בניגוד אליו.מקצוען זה אחד שיודע מה הוא עושה ולא נתפס-ואם כן,יודע להשתחל החוצה בלי/מינימום נזק
(בהקשר הזה כמובן)
לא יודע מתי זה יקרה אבל אם וכאשר אז אקפוץ בוודאות 😃ובאותה נשימה,שאתה באיזור תקפוץ אה?
אני סתם צוחק.. אני פשוט לא סובל לרוץ. זה עושה לי רע אפילו כשאני בכושר(2000 ב9:11 בשיא שלי).אגב אם התכוונת לזה ברצינות אז למה לדעתך כדאי להימנע מלרוץ?
אני מזמין את עצמי בוביתרשה לי לחלוק עלייך
מקצוען זה אחד שיודע מה הוא עושה ולא נתפס-ואם כן,יודע להשתחל החוצה בלי/מינימום נזק
(בהקשר הזה כמובן)
אבל זה שיחות לישיבה,לא ללוג מרשים כשלך
ובאותה נשימה,שאתה באיזור תקפוץ אה?
המותג העילאי של ״ווישוז״@yujinius אפרופו ריצה, קניתי נעלי ריצה חדשות של hoka
מכיר?
WeShoes - מותגי נעליים ואופנה מותגי נעליים ואופנה 2020 לרכישה אונליין עד 50% הנחהלא... אני עם סאקוני, לפני היו לי רק ניו באלאנס מלא זמן. לא נעול על שום מותג פשוט ככה יצא.
מה זה?
סקוואט - 107.5X1X5, 100X2X5
פרס - 67.5X1X5, 60X3X6
פנדליי רואו - 80X4X5
מקבילים עם גומיה שחורה- 3X10
שוב אימון ב"סופרסטים" בשביל לחסוך זמן, לכן גם עשיתי רק סט אחד מקסימלי בסקוואט ופרס והשאר עם משקל נמוך יותר.
סקוואט קשה אבל עלה סבבה, בביטחון, פרס גם, אימון הבא אעלה משקל בשניהם.
פנדליי סבבה לגמרי, פעם ממש לא התחברתי לתרגיל הזה עכשיו דווקא אוהב אותו.
אתמול:
סקוואט קל - 80X2X5
דדליפט - 120X1X5, 100X1X5
בנץ' - 97.5X4X5
צ'ין אפס עם גומיה ירוקה - 9,8,8
בייספס במוט דבליו - 40X2X9
צ'ין אפס ב"סופרסט" עם בנץ'.
דדליפט לא קל אבל עלה בביטחון, בנץ' סבבה. צ'ין אפס סט ראשון סבבה, שני ושלישי קשה
תודה 😍הצגה אח הצגה
מרשים!
סקוואט - 110X1X3, 100X2X5
פרס - 70X1X3, 60X6,7,6
פנדליי רואו - 82.5X2X5, 70X2X8
מקבילים עם גומיה שחורה- 3X11
אימון עם גרעפסים של שומן כבש זה לא הדבר הכי כיפי 😆 אכלתי לאפה באיזה 2-3 בצהריים והתחלתי את האימון ב 21:30 ועדיין זה לא עבר עד אז...
אם שמת עמבה זה לא יעבור גם עוד 2-3 אימוניםyujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 22/03/21
קרא את שאר עדכון הלוג...
מה זה כדאי להימנע...אגב אם התכוונת לזה ברצינות אז למה לדעתך כדאי להימנע מלרוץ?
הוכחתי לדעת שזה אכן פוגע..הפחד הזה שגריפר יפגע באימונים
אני בצבא שברתי שיאים איתו(:הוכחתי לדעת שזה אכן פוגע..
אבל גם אני לא מוותר
פשוט מכניס אותו רק ביום של הדדליפט הכבד