- פותח/ת השרשור
רגע אז אתה מגיע? פשוט לא אמרת לי היום.. הייתי מזמין אותך איתנו אבל אין כבר מקום באוטומה זה לא זה שאני קטן לא אומר שלא מזכירים אותי!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע אז אתה מגיע? פשוט לא אמרת לי היום.. הייתי מזמין אותך איתנו אבל אין כבר מקום באוטומה זה לא זה שאני קטן לא אומר שלא מזכירים אותי!!!
זאת הבעיה שאין מקום באוטו ואין לי עוד מאיפה להשיג טרמפ בינתייםרגע אז אתה מגיע? פשוט לא אמרת לי היום.. הייתי מזמין אותך איתנו אבל אין כבר מקום באוטו
יבגני יש סיכוי שאני לא אגיע, תלוי בכמה אהיה מצוברח :(רגע אז אתה מגיע? פשוט לא אמרת לי היום.. הייתי מזמין אותך איתנו אבל אין כבר מקום באוטו
😲יבגני יש סיכוי שאני לא אגיע, תלוי בכמה אהיה מצוברח 😭
:(😲
למה לא? תבוא לצפות ולעודד
לא, ביום ראשוןאתה בא בשבת ?
אני יותר לא אוהב אותך, מה אם שלישי ? יש חופש רוצה לדעת מתי כולם באים, @Koller אמר שגם כנראה יבואלא, ביום ראשון
אני בא ביום ראשון ואחרי זה נח עד התחרות
לאאאא אל תעשה את זה, אני מוכן להקדיש לך הרמה בתחרות רק אל תעזוב את הלוג 😭עושה לך על הלוג "בטל מעקב בנושא".
אתה בעונש עד שתתחיל להגיעה בשעות וימים נורמלים.
סקוואט - 100X3X5
בנץ' - 80X3X5
דדליפט - 120X2X5
זהו עכשיו לנוח ולאכול עד יום חמישי:food-and-drink005-88:
מזתומרת תירוצים? פעם שעברה לקחתי מקום שלישי 😛
כל הכבוד, אני רואה סאונה עזרה לך 😃משקל גוף בשקילה: 110 בול! נכנסתי לקטגוריה של 110 😃
משקל גוף אתמול: 114 😃
שמןמשקל גוף כרגע: 113.6, אחרי ליטר וחצי נסטי, חומוס עם בשר ופיתות וגלידה ענקית
כן, הלכתי לשם 4 פעמים כל פעם 10-12 דקות, וזה אחרי משמרת לילה ומאמול בערב לא אכלתי ולא שתיתי כלוםכל הכבוד, אני רואה סאונה עזרה לך 😃
fat but stronger than you