הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מה השימוש של 0.25?
מה זה בישביל היופי שהמוט יראה יותר מלא?
אם אתה מוסיף כל שבוע חצי קילו (0.25 כל צד) אחרי חודשיים יש לך עוד 4.5 קילו על המוט. זה לא נשמע הרבה, אבל זה התקדמות.

פלטות של 0.5 קילו, נראה לי יש גם משקלים אחרים כמו כמו 0.75, 1. אם אני לא טועה זה בא בסט של כמה משקלים שונים. מי שחלשלוש כמו @godlin23 ולא יכול להוסיף 2.5 קילו יכול להשתמש בזה בשביל להוסיף יותר

וואלה ,נשמע כמו משהו אידיאלי לחיטוב ,התקדמות בין אימון לאימון של צב חולה .

וואלה ,נשמע כמו משהו אידיאלי לחיטוב ,התקדמות בין אימון לאימון של צב חולה .
אם אין לך פלטות כאלה אתה יכול להוסיף זוגות של סוגרים על המוט, כל זוג זה 400 גרם 😃

אם אין לך פלטות כאלה אתה יכול להוסיף זוגות של סוגרים על המוט, כל זוג זה 400 גרם 😃

דווקא בא לי היום מדריך שבחיים של לא ראיתי היום (איזה רוסי אחד קצת בא בשנים חח ) כשעשיתי סקוואט והעיר לי שאני עושה בלי סוגרים והמכון שם דגש על בטיחות ובלה בלה בלה . חשוב לשים סוגרים .הוא לא הבין שזה מוסיף 400 גרם והכל מדוד יפה 🙁

דווקא בא לי היום מדריך שבחיים של לא ראיתי היום (איזה רוסי אחד קצת בא בשנים חח ) כשעשיתי סקוואט והעיר לי שאני עושה בלי סוגרים והמכון שם דגש על בטיחות ובלה בלה בלה . חשוב לשים סוגרים .הוא לא הבין שזה מוסיף 400 גרם והכל מדוד יפה 🙁
אז כשתירצה להוסיף משקל קטן תשים נגיד 3 סוגרים מכל צד ותגיד שאתה שם דגש על בטיחות יותר מהם
ונראה לי אומרים בא בימים 😃
הדל פחמימה הזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, אני אוכל מעט ופשוט לא רעב אף פעם 😱 נראה מה יהיה הלאה

הדל פחמימה הזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, אני אוכל מעט ופשוט לא רעב אף פעם 😱 נראה מה יהיה הלאה
אמרתי לך!!
אני אוכל בצהריים 200 גרם חזה עוף + 50 גרם טחינה גולמית ואני לא רעב עד איזה 8 בכיף.
גם בבוקר, 25 גרם חמאת בוטנים טבעית וסקופ חלבון עם מים ב8-9 ואני לא רעב עד 11 וחצי-12.

שמע לי,
תוסיף 5 גרם חמאה וכפית שמן קוקוס לקפה, גם יהיה לך טעים ברמות וגם תרגיש שבע ואנרגטי 😃

תוסיף 5 גרם חמאה וכפית שמן קוקוס לקפה, גם יהיה לך טעים ברמות וגם תרגיש שבע ואנרגטי 😃
אגב איפה קונים שמן קוקוס? עכשיו אני שותה עם חלב (100 מ"ל בערך), אולי אני אנסה מה שאמרת במקום זה. בלי ממתיק כלשהו אתה שותה את זה?

אגב איפה קונים שמן קוקוס? עכשיו אני שותה עם חלב (100 מ"ל בערך), אולי אני אנסה מה שאמרת במקום זה. בלי ממתיק כלשהו אתה שותה את זה?
אני רגיל לשתות קפה בלי חלב ובלי סוכר.. אבל תוסיף סוכרלוז או סטיביה או משהו.. שקית ביום לא יהרוג אותך
שמן קוקוס בכל סופר יש פינה של דברים אורגנים וכאלה.. בעיקר בשופרסל, חשוב שיהיה בכבישה קרה ואורגני.
אתה רק פותח את הכד של זה ויש ריח מתוק של קוקוס.
זה יקר אבל זה מחזיק מלא זמן.

חייבת הסבר אחת ולתמיד כי שמעתי זאת כבר כמה פעמים, מה העניין עם השמן קוקוס בתוך הקפה? 🙄
זה טעים! משדרג את הטעם וגם מדובר בשמן בריא שיש לו תכונות קטגוניות נפלאות.
לפעמים אני שם גם 2 כפיות.
אגב, חמאה בקפה הופך אותו לסמיך וטעים 😃

איזה קפה אתה שותה ? נס ?
נס בד"כ
אני רגיל לשתות קפה בלי חלב ובלי סוכר.. אבל תוסיף סוכרלוז או סטיביה או משהו.. שקית ביום לא יהרוג אותך
שמן קוקוס בכל סופר יש פינה של דברים אורגנים וכאלה.. בעיקר בשופרסל, חשוב שיהיה בכבישה קרה ואורגני.
אתה רק פותח את הכד של זה ויש ריח מתוק של קוקוס.
זה יקר אבל זה מחזיק מלא זמן.
אתה מתכוון לנס או שחור?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית