Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
1:25, לא הייתי קורא לעצמי פאווליפטר אבל עדיין:

מה זה הבולשיט הזה? אתה אומר לי שמאור שומינוב היה אלוף עולם בעד 90 קילו עם סקוואט 205 ודד ליפט 190 (אני יודע שהוא הרבה יותר חזק עכשיו אבל מה הקטע באיגוד הזה שאלופי עולם מרימים כל כך קצת)? באיזה איגוד צריך להרים את המשקלים האלה כדי להיות אלוף עולם???
חן גם כן, מה זה שיא עולם סקוואט בעד 90 230 קילו?
מה הקטע באיגוד הזה שאפשר להרים 230 קילו ולהיות אלוף עולם?

מה זה הבולשיט הזה? אתה אומר לי שמאור שומינוב היה אלוף עולם בעד 90 קילו עם סקוואט 205 ודד ליפט 190 (אני יודע שהוא הרבה יותר חזק עכשיו אבל מה הקטע באיגוד הזה שאלופי עולם מרימים כל כך קצת)? באיזה איגוד צריך להרים את המשקלים האלה כדי להיות אלוף עולם???
חן גם כן, מה זה שיא עולם סקוואט בעד 90 230 קילו?
מה הקטע באיגוד הזה שאפשר להרים 230 קילו ולהיות אלוף עולם?
א. נראה לי הוא היה ב TEENS באותו זמן, ואז זה יותר הגיוני.
ב. אולי הם סתם אמרו את זה בשביל הכתבה.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

17/11/15 - עצימות תחתון

סקוואט - 165X2 לא הולך טוב הסקוואט, חוץ מזה גם שכחתי את השרוולים בבית. הקוואדס מרגישים לי גמורים, אני חושב שזה שילוב של זה שאני על הרגליים רוב היום וגם שהנפח כבד לי מדי, מרגיש שאני לא מספיק להתאושש ממנו עד העצימות. אני אנסה לעשות נפח השבוע עם 130-135 ונראה איך זה ישפיע.
דדליפט - 227.5PR סופסוף PR בדדליפט!!! דווקא היה מעולה, עלה יותר טוב ממה שציפיתי. נראה לי שהאנשים מסביב (היה לי קהל צופים היום) לא ממש הבינו מה פשר הכאפות שאני נותן לעצמי על הרגליים לפני ההרמה, בעיה שלהם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה 😃
גם לי היה היום PR וחצי מהמכון הסתכל עליי. 🤣
שניה אני בא ללוג שלך
אני הסתכלתי כי ציפיתי לראות דיסק נפרץ. לא יודע לגבי כל השאר 🤣
🤣
לפחות עמדת במרחק בטוח שחוליה לא תפגע בך?

אני תמיד מחכה שהמדריך הרוסי יבוא וימשוך 200+ ללא חימום, מעניין אותי אם הוא מספיק שרוט לעשות את זה ומה יקרה לו אם כן
יבגני אל תשכח שאתה במעלות, אם תתחיל ללמד אותם מזה רייג' הם יתחילו לדקור אחד את השני לפני הרמה
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
מה אתה כותב דברים כאלה? אנשים ישנים בבית אני מתאפק לא לצחוק בקולי קולות עכשיו 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆

אני תמיד מחכה שהמדריך הרוסי יבוא וימשוך 200+ ללא חימום, מעניין אותי אם הוא מספיק שרוט לעשות את זה ומה יקרה לו אם כן

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
מה אתה כותב דברים כאלה? אנשים ישנים בבית אני מתאפק לא לצחוק בקולי קולות עכשיו 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆
המדריך הרוסי הזה הוא לא מהאנשים האלה שרק עושים פלג גוף עליון?

המדריך הרוסי הזה הוא לא מהאנשים האלה שרק עושים פלג גוף עליון?
לא יודע הוא בא תמיד עם טרנינג ארוך (לא צפוי רוסי עם טרנינג נכון?), אבל נראה לי הוא עשה דדליפט באימון הראשון שהייתי שם. מישהו התחיל לדדלפט והוא בא ומשך איזה 140 בלי חימום (נראה לי שזה מה שהיה)

לא יודע הוא בא תמיד עם טרנינג ארוך (לא צפוי רוסי עם טרנינג נכון?), אבל נראה לי הוא עשה דדליפט באימון הראשון שהייתי שם. מישהו התחיל לדדלפט והוא בא ומשך איזה 140 בלי חימום (נראה לי שזה מה שהיה)
מה עם סנדלים וגרביים? 🤫

מה עם סנדלים וגרביים? 🤫
א. זה חדר כושר.
ב. פאצאני לא הולכים עם סנדלים וגרביים, הם הולכים עם טרנינג ונעלי ספורט. החברה היא או זאת עם הפסים (אדידס), אפשר גם זאת איפה שחתול קופץ מעל המילה "ריטה" (פומה)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית